Aga kui sellest tuntud lauljatarist rääkida, siis minu arust tema ei saanud sellest viieaastasest diilist mitte midagi püsivat. Maja oli üüritud, auto vist ka tema oma polnud, ainult hilbud ja kunstrinnad oligi kogu saak. Kui ikka vanamees võtta ja talle seda ilusat lihakeha mängida, peaks natuke rohkem vastu saama. Aga ei ole need vanamehed ka rumalad midagi, pakuvadki ainult ülalpidamist, riideid ja reisikaaslaseks olemist, kogu lugu.Guest kirjutas: ↑02 Juun 2025 21:41 Kui nüüd teema peakirjale vastata, siis ei ole halb diil, juhul kui naine saab sellest suhtest rahalise või materiaalse kasumi. Naine annab vanale mehele oma noore keha kasutada ja vana mees väärtustab seda andi suurte summade või kallite kingituste näol (korter, auto, maja). Ongi kahepoolne diil, millest mõlemad kasu saavad.
Noor naine vana mehega on naise jaoks halb diil
-
Külaline
-
Külaline
Diilist? Inimesed armastavad teineteist ja mõni räägib diilist?Guest kirjutas: ↑03 Juun 2025 07:09Aga kui sellest tuntud lauljatarist rääkida, siis minu arust tema ei saanud sellest viieaastasest diilist mitte midagi püsivat. Maja oli üüritud, auto vist ka tema oma polnud, ainult hilbud ja kunstrinnad oligi kogu saak. Kui ikka vanamees võtta ja talle seda ilusat lihakeha mängida, peaks natuke rohkem vastu saama. Aga ei ole need vanamehed ka rumalad midagi, pakuvadki ainult ülalpidamist, riideid ja reisikaaslaseks olemist, kogu lugu.Guest kirjutas: ↑02 Juun 2025 21:41 Kui nüüd teema peakirjale vastata, siis ei ole halb diil, juhul kui naine saab sellest suhtest rahalise või materiaalse kasumi. Naine annab vanale mehele oma noore keha kasutada ja vana mees väärtustab seda andi suurte summade või kallite kingituste näol (korter, auto, maja). Ongi kahepoolne diil, millest mõlemad kasu saavad.
-
Külaline
Kummaline jah. Mina läheks oma eluga rahulikult edasi minna ja prooviks vigadest õppida. Meditsiiniajakirja küsimustele lihtsalt ei reageeriks. Aga ju see pole lihtne, kui on suur soov olla "avaliku elu tegelane".Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2025 22:22 Nõus! Tegelikult on tal võimalus ka ju lihtsalt vait olla, aga inimene millegipärast ei kasuta seda võimalust. Ikka peab ennast kuidagi veel narriks tegema.
-
Külaline
Ma seda meest küll sel ajal vanamehe alla ei liigitanud. Vanusevahe neil muidugi oli, aga mees oli ju täitsa ok, kui nad suhtlema hakkasid.Külaline kirjutas: ↑03 Juun 2025 07:09Aga kui sellest tuntud lauljatarist rääkida, siis minu arust tema ei saanud sellest viieaastasest diilist mitte midagi püsivat. Maja oli üüritud, auto vist ka tema oma polnud, ainult hilbud ja kunstrinnad oligi kogu saak. Kui ikka vanamees võtta ja talle seda ilusat lihakeha mängida, peaks natuke rohkem vastu saama. Aga ei ole need vanamehed ka rumalad midagi, pakuvadki ainult ülalpidamist, riideid ja reisikaaslaseks olemist, kogu lugu.
-
Külaline
Kahekümnendate alguses neiu jaoks on 40+ ikka vanamees mis vanamees.Guest kirjutas: ↑03 Juun 2025 18:58Ma seda meest küll sel ajal vanamehe alla ei liigitanud. Vanusevahe neil muidugi oli, aga mees oli ju täitsa ok, kui nad suhtlema hakkasid.Külaline kirjutas: ↑03 Juun 2025 07:09Aga kui sellest tuntud lauljatarist rääkida, siis minu arust tema ei saanud sellest viieaastasest diilist mitte midagi püsivat. Maja oli üüritud, auto vist ka tema oma polnud, ainult hilbud ja kunstrinnad oligi kogu saak. Kui ikka vanamees võtta ja talle seda ilusat lihakeha mängida, peaks natuke rohkem vastu saama. Aga ei ole need vanamehed ka rumalad midagi, pakuvadki ainult ülalpidamist, riideid ja reisikaaslaseks olemist, kogu lugu.
-
Külaline
Kahekümnendate alguses "neiu" on juba noor naine, kes peaks teadma, mida teeb. 40+ mees paistab olevat hea saak. Aga kui neiu on loll, siis suhe kaua ei kesta, kuigi neiu arvab, et trumbid on tema käes.Guest kirjutas: ↑03 Juun 2025 19:24Kahekümnendate alguses neiu jaoks on 40+ ikka vanamees mis vanamees.Guest kirjutas: ↑03 Juun 2025 18:58Ma seda meest küll sel ajal vanamehe alla ei liigitanud. Vanusevahe neil muidugi oli, aga mees oli ju täitsa ok, kui nad suhtlema hakkasid.Külaline kirjutas: ↑03 Juun 2025 07:09Aga kui sellest tuntud lauljatarist rääkida, siis minu arust tema ei saanud sellest viieaastasest diilist mitte midagi püsivat. Maja oli üüritud, auto vist ka tema oma polnud, ainult hilbud ja kunstrinnad oligi kogu saak. Kui ikka vanamees võtta ja talle seda ilusat lihakeha mängida, peaks natuke rohkem vastu saama. Aga ei ole need vanamehed ka rumalad midagi, pakuvadki ainult ülalpidamist, riideid ja reisikaaslaseks olemist, kogu lugu.
-
Külaline
Sellega vist on pigem nii, et meditsiiniajakirja ajakirjanik tuleb hommikul tööle. Mida teha, kellest kirjutada? Kõige lihtsam on vaadata tunni aja jooksul üle meie kuulsuste sotsiaalmeedia, äkki keegi on kuskil midagi postitanud. Voilaa...kuulus laulja on teinud sügavmõttelise postituse, kas sellest annaks mingi artikli moodi asja välja imeda? Ikka annab. Vahel ilmselt võetakse ka kontakti ja küsitakse natukene lisainfot ja nii see meditsiiniajakiri tänapäeval sünnibKülaline kirjutas: ↑03 Juun 2025 10:31Kummaline jah. Mina läheks oma eluga rahulikult edasi minna ja prooviks vigadest õppida. Meditsiiniajakirja küsimustele lihtsalt ei reageeriks. Aga ju see pole lihtne, kui on suur soov olla "avaliku elu tegelane".
-
Külaline
Pigem elustiil. Kui tahad pildil olla, siis teadlikult ikka postitad oma sotsiaalmeedias teemadel, mille kohta on teada, et meedia selle üles korjab. Vastasel juhul oleks instakonto päises teatis, et konto sisu on privaatne ja meediaväljaanded sisu kasutada ei tohi. Seega teadlik tegevus ja pärast on hea ohvrit mängida.
-
Külaline
Hahaa. Pakun, et Sul ei ole olnud võimalust üksi elada ja selle eeliseid nautida.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2025 21:29No näed! Sa ei olegi head suhet kogenud, kui mees on sul selline, kelle pärast ei saa sa oma kodus end vabalt tunda.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2025 13:00Pluss on see, et enamik ajast saad teha, mida soovid, kellegi teisega arvestamata. Kutsud sõbrannad naistekale, lobisete öö otsa. Paned tümpsu põhja ja tantsid. Lobised 3h telefoni otsas ja jood veini. Vaatad mingit lollakat sarja. Hakkad öösel suurpuhastust tegema. Tuled töölt ja ei viitsi kellegagi rääkida.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2025 12:02 Mina näiteks ei suuda mitte ühtegi plussi visiitkooselus leida. Milleks see peaks hea olema? Saan aru, et mõnikord elatakse nii sellepärast, et töökoht on kuskil väga kaugel. Aga muul juhul? Miks?
Mina teen saan kõiki neid asju teha ka kooselus. Joon veini, lobisen telefoniga, vaatan oma sarju, kutsun külalisi, kui ei viitsi, ei tee süüa, kui ei viitsi rääkida, siis ei räägi jne.
-
Külaline
Ilmselt pole oma kinnisvaragi, kus seda teha. Läheb lahku ja tänavale.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 21:54Hahaa. Pakun, et Sul ei ole olnud võimalust üksi elada ja selle eeliseid nautida.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2025 21:29No näed! Sa ei olegi head suhet kogenud, kui mees on sul selline, kelle pärast ei saa sa oma kodus end vabalt tunda.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2025 13:00
Pluss on see, et enamik ajast saad teha, mida soovid, kellegi teisega arvestamata. Kutsud sõbrannad naistekale, lobisete öö otsa. Paned tümpsu põhja ja tantsid. Lobised 3h telefoni otsas ja jood veini. Vaatad mingit lollakat sarja. Hakkad öösel suurpuhastust tegema. Tuled töölt ja ei viitsi kellegagi rääkida.
Mina teen saan kõiki neid asju teha ka kooselus. Joon veini, lobisen telefoniga, vaatan oma sarju, kutsun külalisi, kui ei viitsi, ei tee süüa, kui ei viitsi rääkida, siis ei räägi jne.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 22:31Ilmselt pole oma kinnisvaragi, kus seda teha. Läheb lahku ja tänavale.Mina teen saan kõiki neid asju teha ka kooselus. Joon veini, lobisen telefoniga, vaatan oma sarju, kutsun külalisi, kui ei viitsi, ei tee süüa, kui ei viitsi rääkida, siis ei räägi jne.
Hahaa. Pakun, et Sul ei ole olnud võimalust üksi elada ja selle eeliseid nautida.
Äkki just sellepärast saabki kõiki neid asju teha, et on oma kinnisvara ja mees on sisse kolinud? Siis pole mehel mingit sõnaõigust, mida naine omas kodus teeb. Onju!
-
Külaline
Kui jube elu! Minul on ka oma kinnisvara, aga see on ka mehe kodu. Ega ma orja võtnud.Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 18:47Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 22:31Ilmselt pole oma kinnisvaragi, kus seda teha. Läheb lahku ja tänavale.Mina teen saan kõiki neid asju teha ka kooselus. Joon veini, lobisen telefoniga, vaatan oma sarju, kutsun külalisi, kui ei viitsi, ei tee süüa, kui ei viitsi rääkida, siis ei räägi jne.
Hahaa. Pakun, et Sul ei ole olnud võimalust üksi elada ja selle eeliseid nautida.
Äkki just sellepärast saabki kõiki neid asju teha, et on oma kinnisvara ja mees on sisse kolinud? Siis pole mehel mingit sõnaõigust, mida naine omas kodus teeb. Onju!
-
Külaline
Mis te nüüd siin minu kinnisvara pärast muretsete? Ei ole ma paljas ega näljas. Olen terve elu tööl käinud ja ise teeninud. Nii ka mees. Aastate jooksul on meil omajagu vara kogunenud, s h kinnisvara. Meil on mehega kaks ühist kinnisvara. Ja kummalgi on veel eraldi kinnisvarasid. Minul on näiteks kaks isikliku korterit, mis on välja üüritud ning lisaks veel suur maakodu, metsa ja põllumaid.
Nii et ei ole vaja muretseda, et ma tahan oma mehega koos elada vaid sellepärast, et muidu oleks ma ju kodutu. No ei ole!
Ja üksiolemise võimalus on mul täiesti olemas. Mõnikord suvel kasutan seda võimalust, aga rohkem kui paar päeva ma mehest lahus ei taha olla. Ei saa aru ja ei ütleks, et see üksiolemine, kui suvel näiteks üksinda maakoju lähen, oleks nii hiigelmõnus ja tohutu luksus. Nii oli see siis, kui lapsed olid väiksed. Siis oli tõesti hea päevaks paariks kisast-kärast eemale saada. Aga nüüd...? Ehk siis, mul on üksiolemise võimalus olemas, aga ei tunne selle järele mingit vajadust. Ja olen kindel, et mida vanemaks ma saan, seda vähem ma seda soovin.
Nii et ei ole vaja muretseda, et ma tahan oma mehega koos elada vaid sellepärast, et muidu oleks ma ju kodutu. No ei ole!
Ja üksiolemise võimalus on mul täiesti olemas. Mõnikord suvel kasutan seda võimalust, aga rohkem kui paar päeva ma mehest lahus ei taha olla. Ei saa aru ja ei ütleks, et see üksiolemine, kui suvel näiteks üksinda maakoju lähen, oleks nii hiigelmõnus ja tohutu luksus. Nii oli see siis, kui lapsed olid väiksed. Siis oli tõesti hea päevaks paariks kisast-kärast eemale saada. Aga nüüd...? Ehk siis, mul on üksiolemise võimalus olemas, aga ei tunne selle järele mingit vajadust. Ja olen kindel, et mida vanemaks ma saan, seda vähem ma seda soovin.
-
Külaline
Siis oled sa õnnelik naine, kes on leidnud omale täiesti õige mehe. Kui ei ole nii päris õige kaaslane, isegi kui temaga on koos elatud ligi 25a, siis tunned, et vajad oma aega rohkem. Siis naudidki üksi suvilas olles seda aega täiega. Ei pea süüa tegema, ei pea telekast vaatama lollakaid filme, mida mees vaatab, ei pea aru andma, miks sa teed seda mida teed. Mul mees nii kui must aias möödub, küsib, mis sa nüüd teed. Teen mida teen, kurat, mine edasi ja ära küsiKülaline kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:38 Mis te nüüd siin minu kinnisvara pärast muretsete? Ei ole ma paljas ega näljas. Olen terve elu tööl käinud ja ise teeninud. Nii ka mees. Aastate jooksul on meil omajagu vara kogunenud, s h kinnisvara. Meil on mehega kaks ühist kinnisvara. Ja kummalgi on veel eraldi kinnisvarasid. Minul on näiteks kaks isikliku korterit, mis on välja üüritud ning lisaks veel suur maakodu, metsa ja põllumaid.
-
Külaline
Suhtesõltlane. Sõbrannadega siis reisidel ei käi?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:38
Ja üksiolemise võimalus on mul täiesti olemas. Mõnikord suvel kasutan seda võimalust, aga rohkem kui paar päeva ma mehest lahus ei taha olla. Ei saa aru ja ei ütleks, et see üksiolemine, kui suvel näiteks üksinda maakoju lähen, oleks nii hiigelmõnus ja tohutu luksus.
-
Külaline
Ega teid omavahel tundeid ja armastust ka pole.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2025 19:33 Kui ei ole nii päris õige kaaslane, isegi kui temaga on koos elatud ligi 25a, siis tunned, et vajad oma aega rohkem. Siis naudidki üksi suvilas olles seda aega täiega. Ei pea süüa tegema, ei pea telekast vaatama lollakaid filme, mida mees vaatab, ei pea aru andma, miks sa teed seda mida teed. Mul mees nii kui must aias möödub, küsib, mis sa nüüd teed. Teen mida teen, kurat, mine edasi ja ära küsiSada korda öelnud, ikka küsib.
Miks te koos elate?
-
Külaline
Suhtesõltlane on ju ikka hoopis midagi muud, mida siin kirjeldatud on.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2025 19:35Suhtesõltlane. Sõbrannadega siis reisidel ei käi?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:38
Ja üksiolemise võimalus on mul täiesti olemas. Mõnikord suvel kasutan seda võimalust, aga rohkem kui paar päeva ma mehest lahus ei taha olla. Ei saa aru ja ei ütleks, et see üksiolemine, kui suvel näiteks üksinda maakoju lähen, oleks nii hiigelmõnus ja tohutu luksus.
-
Külaline
Mis mõttes oled temaga koos olnud "ligi 25 aastat"? Meie vanim laps on 33-aastane. Ja me oleme suhtes olnud oma mehega ligi 40 aastat. Ikka ei ole tunnet tekkinud, et "kurat, lase mul üksi olla!".Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 19:33Siis oled sa õnnelik naine, kes on leidnud omale täiesti õige mehe. Kui ei ole nii päris õige kaaslane, isegi kui temaga on koos elatud ligi 25a, siis tunned, et vajad oma aega rohkem. Siis naudidki üksi suvilas olles seda aega täiega. Ei pea süüa tegema, ei pea telekast vaatama lollakaid filme, mida mees vaatab, ei pea aru andma, miks sa teed seda mida teed. Mul mees nii kui must aias möödub, küsib, mis sa nüüd teed. Teen mida teen, kurat, mine edasi ja ära küsiKülaline kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:38 Mis te nüüd siin minu kinnisvara pärast muretsete? Ei ole ma paljas ega näljas. Olen terve elu tööl käinud ja ise teeninud. Nii ka mees. Aastate jooksul on meil omajagu vara kogunenud, s h kinnisvara. Meil on mehega kaks ühist kinnisvara. Ja kummalgi on veel eraldi kinnisvarasid. Minul on näiteks kaks isikliku korterit, mis on välja üüritud ning lisaks veel suur maakodu, metsa ja põllumaid.
Ja üksiolemise võimalus on mul täiesti olemas. Mõnikord suvel kasutan seda võimalust, aga rohkem kui paar päeva ma mehest lahus ei taha olla. Ei saa aru ja ei ütleks, et see üksiolemine, kui suvel näiteks üksinda maakoju lähen, oleks nii hiigelmõnus ja tohutu luksus. Nii oli see siis, kui lapsed olid väiksed. Siis oli tõesti hea päevaks paariks kisast-kärast eemale saada. Aga nüüd...? Ehk siis, mul on üksiolemise võimalus olemas, aga ei tunne selle järele mingit vajadust. Ja olen kindel, et mida vanemaks ma saan, seda vähem ma seda soovin.Sada korda öelnud, ikka küsib.
-
Külaline
Eksole, jah! Suhtesõltlane! Muidugi käin sõbrannadega reisil. Ja teen väga paljusid koduväliseid asju ilma temata. Lihtsalt, iga päev tahan koos olla ja elada koos temaga!Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 19:35Suhtesõltlane. Sõbrannadega siis reisidel ei käi?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:38
-
Külaline
Oi, on küll. Ja seks ja musitamine ka. Juba 25a. Aga üksi meeldib mulle ka väga olla. Tahan teha ja olla täpselt nii nagu mulle meeldib, mitte ennast teise järgi seada.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2025 19:48Ega teid omavahel tundeid ja armastust ka pole.
Miks te koos elate?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist