Noor naine vana mehega on naise jaoks halb diil

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 01 Juun 2025 12:41
Külaline kirjutas: 01 Juun 2025 11:59Ei jookse. Riided, jalatsid jm vajalik on mõlemas kodus olemas. Minu kodus on mehel mu riidekapist neljandik.
Ikkagi tüütu. Kõiki asju peab olema topelt. Peaaegu kõiki. Sama nagu maa ja linnakoduga. Aga kui sulle sobib, siis anna minna.
Kuidaqs topelt? Normaalsel inimesel ongi ju palju asju. Ega neid seetõtt rohkem ei osteta, lihtsalt kõik riided pole ühes kohas. Näiteks mehe teksad-no mis sellest on, kui kodus on 10 paari asemel 6? Jalatsitest on kodus 5 paari vähem? Sellist asja ei pane tähelegi.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juun 2025 12:02 Mina näiteks ei suuda mitte ühtegi plussi visiitkooselus leida. Milleks see peaks hea olema? Saan aru, et mõnikord elatakse nii sellepärast, et töökoht on kuskil väga kaugel. Aga muul juhul? Miks?
Pluss on see, et enamik ajast saad teha, mida soovid, kellegi teisega arvestamata. Kutsud sõbrannad naistekale, lobisete öö otsa. Paned tümpsu põhja ja tantsid. Lobised 3h telefoni otsas ja jood veini. Vaatad mingit lollakat sarja. Hakkad öösel suurpuhastust tegema. Tuled töölt ja ei viitsi kellegagi rääkida.
Külaline

Visiitsuhe sobib eelkõigige inimesele, kellel on keskmisest suurem niiöelda oma aja ja ruumi vajadus. Mina kuulun ka sinna hulka.
Ma ei oskagi seda päris täpselt selgitada, miks see vajadus on. Mulle meeldis juba lapsena üksi kodus olla ja oma "asju" toimetada.
Ma ise elasin 12a kooselus ja väga vale inimesega. Nüüd jookseb 3a täiesti üksi(omal valikul). Lapsed on ka aga meest ei. Ja hetkel ma veel ei tunne ka, et vajaks või tahaks. Pole siis päris seda oma inimest kohanud veel.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Mai 2025 12:14
Guest kirjutas: 31 Mai 2025 10:05
Guest kirjutas: 29 Mai 2025 19:18
Praegu oled suht noor ja iseseisev, aga kas sa soovid ka 85-aastaselt üksi olla? Siis, kui sul või su kaaslasel on võib-olla vaja juba mingitlaadi, näiteks tervisega seotud, abi?
Sa räägid hooldusõendusest vist, mitte abikaasast.

Abikaasat ja suhet tahetakse ikka muu pärast. Pikalt kooselavatel paaridel on loomulik, et üksteist aidatakse vanas eas- kogu elu üksteise kõrval oldud. Aga ei kujuta ette naisi, et keegi võtaks omale vanuigi mehe, et see tema eest hoolitseks. Vastupidi jah, mees tahab omale voodipesuvajetajat ja hooldajat ja "naisekätt" majasse, sest ise ei saa hakkama.
Ei, ma ei räägi hooldusõendusest! Veel kord inimesed ei ela ega ole koos sellepärast, et neil on suhtesõltuvus. Normaalsed inimesed vajavad armastust, füüsilist ja vaimset lähedust. Samuti abi ja tuge, ja seda mitte ainult raugaeas. Jube keeruline on seda selgitada inimesele, kel endal igasugune inimlik läheduse ja armastusevajadus puudub.

Näiteks sõna "abielu"... Sõna ise juba ütleb ära, mida kahe kooselava inimese liit peaks sisaldama.
Kui sa lahku läheksid, mitu aastat sa suudaksid üksi elada? Või võtad kohe järgmise mehe majja?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2025 20:03 Vaatasin praegu telekast Veera Baskini intervjuud. Täitsa kurb hakkas. Ta oli alles 44, kui Eino Baskiniga abiellus. Baskin oli 72. Mäletan, kuidas Eino Baskin rääkis, et temal on küll vedanud, et sai noore naise, aga ega naise jaoks see hea diil ei ole. Ja nüüd ongi nii, et koos olid 15 aastat ja siis lugu läbi, Baskin surnud. Ja peale seda jäigi Veera sinna kinni, jahvatab ainult oma EInost ja mingit elu enam pole. Ja minu arust nägid nad selle Einoga suhteliselt ühevanused varsti välja ka, ei oleks öelnudki, et 28 aastat vanusevahe. Mehel on muidugi vedamine, kui noore naise saab, aga sellele naisele see küll midagi head ei ole.
Veera oli oma mehega suurest armastusest ja mõnes mõttes on see mõistetav, et ta veel mitmeid aastaid peale mehe surma ikka veel temas kinni on.

Tänapäeval on palju paare, kus noor naine on vanema mehega, sest see on naise jaoks hea diil. Tasuta eluase ja täielik ülalpidamine pluss auto. Lisaks disainerriided, kotid ja ehted. Mõne naise jaoks sellest piisab. Ta ei tahagi armastust vaid oluline on väline, kõik see, mida terviseajakirja K kaanel näidata saab.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2025 15:18mida terviseajakirja K kaanel näidata saab.
Parandan. Meditsiiniajakirja K veergudel. Üks laulmisega tegelev preili oli leidnud uue armastuse kuskil soojemal maal. Tema oli meditsiiniajakirja püsikunde kui nii öelda võib.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juun 2025 13:00
Guest kirjutas: 01 Juun 2025 12:02 Mina näiteks ei suuda mitte ühtegi plussi visiitkooselus leida. Milleks see peaks hea olema? Saan aru, et mõnikord elatakse nii sellepärast, et töökoht on kuskil väga kaugel. Aga muul juhul? Miks?
Pluss on see, et enamik ajast saad teha, mida soovid, kellegi teisega arvestamata. Kutsud sõbrannad naistekale, lobisete öö otsa. Paned tümpsu põhja ja tantsid. Lobised 3h telefoni otsas ja jood veini. Vaatad mingit lollakat sarja. Hakkad öösel suurpuhastust tegema. Tuled töölt ja ei viitsi kellegagi rääkida.
No näed! Sa ei olegi head suhet kogenud, kui mees on sul selline, kelle pärast ei saa sa oma kodus end vabalt tunda.

Mina teen saan kõiki neid asju teha ka kooselus. Joon veini, lobisen telefoniga, vaatan oma sarju, kutsun külalisi, kui ei viitsi, ei tee süüa, kui ei viitsi rääkida, siis ei räägi jne.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juun 2025 21:29
Guest kirjutas: 01 Juun 2025 13:00
No näed! Sa ei olegi head suhet kogenud, kui mees on sul selline, kelle pärast ei saa sa oma kodus end vabalt tunda.

Mina teen saan kõiki neid asju teha ka kooselus. Joon veini, lobisen telefoniga, vaatan oma sarju, kutsun külalisi, kui ei viitsi, ei tee süüa, kui ei viitsi rääkida, siis ei räägi jne.
Oh issand, jälle sa kraaksud. Loomulikult olen head suhet kogenud, kogen ka praegu. Teen seda kõike ka mehaga- olen temaga igal nädalal reedest pühapäevani koos, lisaks aasta peale kuskil kuu koos reisil. Siiski meeldib mulle seda kõike teha ka meheta. Olen õnnelik inimene-mul on kaasa, nagu sul, aga on alles ka vallalise naise elu. Kaks ühes.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juun 2025 13:42
Guest kirjutas: 31 Mai 2025 10:05
Sa räägid hooldusõendusest vist, mitte abikaasast.

Abikaasat ja suhet tahetakse ikka muu pärast. Pikalt kooselavatel paaridel on loomulik, et üksteist aidatakse vanas eas- kogu elu üksteise kõrval oldud. Aga ei kujuta ette naisi, et keegi võtaks omale vanuigi mehe, et see tema eest hoolitseks. Vastupidi jah, mees tahab omale voodipesuvajetajat ja hooldajat ja "naisekätt" majasse, sest ise ei saa hakkama.
Ei, ma ei räägi hooldusõendusest! Veel kord inimesed ei ela ega ole koos sellepärast, et neil on suhtesõltuvus. Normaalsed inimesed vajavad armastust, füüsilist ja vaimset lähedust. Samuti abi ja tuge, ja seda mitte ainult raugaeas. Jube keeruline on seda selgitada inimesele, kel endal igasugune inimlik läheduse ja armastusevajadus puudub.

Näiteks sõna "abielu"... Sõna ise juba ütleb ära, mida kahe kooselava inimese liit peaks sisaldama.
Kui sa lahku läheksid, mitu aastat sa suudaksid üksi elada? Või võtad kohe järgmise mehe majja?
No oleneb ju, mis vanuses ma üksikuks jääks. Kui me räägime praegusest vanusest, siis ma loodan küll, et ma kunagi leian uue kaaslase. Kindlasti ei tooks kohe järgmist meest majja. Aga, kui ma jään üksikuks 80-aastaselt, siis ilmselt enam uut kaaslast ei leiaks. Ja ilmselt siis ei tahaks ka. Kui ma olen terve elu - aastakümneid ühe inimesega elanud, siis oleks raske uue mehega harjuda. See aga ei tähenda, et ma peaksin üksindust (eriti veel vanaduspõlves) luksuseks. Ei ole see mingi luksus. Paljud vanainimesed ongi ju nagunii elu lõpus üksikud. Ja see ei ole enda valik.

Minge küsige oma emadelt ja isadelt, mida nad ütlevad selle luksuse jutu peale.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juun 2025 21:53
Guest kirjutas: 01 Juun 2025 13:42

Paljud vanainimesed ongi ju nagunii elu lõpus üksikud. Ja see ei ole enda valik.

Minge küsige oma emadelt ja isadelt, mida nad ütlevad selle luksuse jutu peale.
Kelle valik siis veel? Ikka enda oma. Või sa arvad, et teatud vanuses ei saa enam tutvuda?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2025 16:44
Külaline kirjutas: 01 Juun 2025 15:18mida terviseajakirja K kaanel näidata saab.
Parandan. Meditsiiniajakirja K veergudel. Üks laulmisega tegelev preili oli leidnud uue armastuse kuskil soojemal maal. Tema oli meditsiiniajakirja püsikunde kui nii öelda võib.
Küll ta varsti jälle sinna kaanele tee leiab, kui uus ja veel soojem armastus leitud. Materjaalsusele rajatud kooselud siiski väga kaua ei püsi.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juun 2025 23:37
Külaline kirjutas: 01 Juun 2025 16:44
Küll ta varsti jälle sinna kaanele tee leiab, kui uus ja veel soojem armastus leitud. Materjaalsusele rajatud kooselud siiski väga kaua ei püsi.
Materjaalsus :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2025 23:37Küll ta varsti jälle sinna kaanele tee leiab, kui uus ja veel soojem armastus leitud. Materjaalsusele rajatud kooselud siiski väga kaua ei püsi.
Suupärasem on- sponsorlusele rajatud suhe kaua ei kesta. Sellest on siin foorumis ka pikalt laialt räägitud. Noor naine peab ikkagi mingi hetk oma ilu maha müüma ja rikka mehega lapse tegema, siis on elu kuidagi moodi kindlustatud. Niisama rikka mehe kõrval õitseda on noore naise seisukohast risk, mingi hetk vahetab rikas mees ta järgmise vastu välja. Aeg aga lendab, näkku tekivad kortsud, ilu ei ole ju jääv. Kui haridust ja ametit ka ei ole, siis... oled nagu Annika Smilersi laulus.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2025 10:14 Aeg aga lendab, näkku tekivad kortsud, ilu ei ole ju jääv. Kui haridust ja ametit ka ei ole, siis... oled nagu Annika Smilersi laulus.
Jah, mida varem sellest aru saada, seda parem. Imelik on vaadata neid suhtest suhtesse lendlevaid "suure armastuse" otsijaid, kes tegelikult on vaid rahajahil. Ollakse oma ilus ja kütkestavuses nii kindel ja pannakse kõik ühele kaardile.

Neid mehi, kes mõistuseta kuid ilusat plastiknukku omale pikaajaliseks elukaaslaseks sooovivad on siiski vähe. Enamik soovib siiski oma naisega muud juttu ka ajada, kui vaid Gucci kottide ja Cartier'i käevõrude teemalised mõttevahetused.
🪰
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2025 13:40Jah, mida varem sellest aru saada, seda parem. Imelik on vaadata neid suhtest suhtesse lendlevaid "suure armastuse" otsijaid, kes tegelikult on vaid rahajahil.
Kõik õige. Kui sulle helistab meditsiiniajakirja ajakirjanik, siis sa talle ju ei saa öelda, et näe üks rikas mees hülgas mind ja ma pean nüüd uue sponsori leidma. Koos ajakirjanikuga leiate õiged sõnad. „Head sõbrad! Elu annab rõõmu, kuid teeb ka keerdkäike – selline elu lihtsalt on. Meil tuleb xxxx tunnistada, et edaspidi elame oma elusid sõpradena,“ „Kui oled läbi elanud elu kõige süngema jama, tegelenud depressiooni ja traumadega, lahku läinud, peaaegu surnud, palju tervenenud, siis kolinud teise riiki vaid kahe pagasiga, alustanud oma ettevõttega ja lõpuks mõistnud, et see oli parim otsus – algas mu elu kõige õnnelikum ajastu ja leidsin kõige soojema armastuse,“

Aga tore kui inimene on eluga rahul ja tal läheb hästi.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Juun 2025 14:03
Külaline kirjutas: 02 Juun 2025 13:40Jah, mida varem sellest aru saada, seda parem. Imelik on vaadata neid suhtest suhtesse lendlevaid "suure armastuse" otsijaid, kes tegelikult on vaid rahajahil.
Kõik õige. Kui sulle helistab meditsiiniajakirja ajakirjanik, siis sa talle ju ei saa öelda, et näe üks rikas mees hülgas mind ja ma pean nüüd uue sponsori leidma. Koos ajakirjanikuga leiate õiged sõnad. „Head sõbrad! Elu annab rõõmu, kuid teeb ka keerdkäike – selline elu lihtsalt on. Meil tuleb xxxx tunnistada, et edaspidi elame oma elusid sõpradena,“ „Kui oled läbi elanud elu kõige süngema jama, tegelenud depressiooni ja traumadega, lahku läinud, peaaegu surnud, palju tervenenud, siis kolinud teise riiki vaid kahe pagasiga, alustanud oma ettevõttega ja lõpuks mõistnud, et see oli parim otsus – algas mu elu kõige õnnelikum ajastu ja leidsin kõige soojema armastuse,“

Mis inimesed te sellised olete? Iga päev läheb sadu, kui mitte tuhandeid vaeseid inimesi lahku. Kas te mõnitate neid ka? Mille poolest rikkama inimese lahkuminek eriline on?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juun 2025 15:18
Külaline kirjutas: 21 Mai 2025 20:03 Vaatasin praegu telekast Veera Baskini intervjuud. Täitsa kurb hakkas. Ta oli alles 44, kui Eino Baskiniga abiellus. Baskin oli 72. Mäletan, kuidas Eino Baskin rääkis, et temal on küll vedanud, et sai noore naise, aga ega naise jaoks see hea diil ei ole. Ja nüüd ongi nii, et koos olid 15 aastat ja siis lugu läbi, Baskin surnud. Ja peale seda jäigi Veera sinna kinni, jahvatab ainult oma EInost ja mingit elu enam pole.
Kui naine ei taha üle saada oma abikaasa surmast, siis ei ole see mingi vanusega seotud asi ju. Ja ei sure ainult vanamehed, kellelegi ei ole garanteeritud, et homset näeb. Veera ei tahagi üle saada ju oma eluarmastusest.
Külaline

Kui nüüd teema peakirjale vastata, siis ei ole halb diil, juhul kui naine saab sellest suhtest rahalise või materiaalse kasumi. Naine annab vanale mehele oma noore keha kasutada ja vana mees väärtustab seda andi suurte summade või kallite kingituste näol (korter, auto, maja). Ongi kahepoolne diil, millest mõlemad kasu saavad.
Külaline

Nõus! Tegelikult on tal võimalus ka ju lihtsalt vait olla, aga inimene millegipärast ei kasuta seda võimalust. Ikka peab ennast kuidagi veel narriks tegema.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Juun 2025 16:52

Mis inimesed te sellised olete? Iga päev läheb sadu, kui mitte tuhandeid vaeseid inimesi lahku. Kas te mõnitate neid ka? Mille poolest rikkama inimese lahkuminek eriline on?
Keegi ei mõnita! Aga oleks imelik ka kurvastada ja kaasa tunda selliste suhete lõppemisele, mille kokkusaamise ja koosolemise sihteesmärk on midagi muud kui armastus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 1 külaline