Kehakaal

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 22:15 Ega näkku ei öeldagi selliseid asju.
Kui ainult kehakaalust rääkida, siis pakun, et enamus mehi eelistavad normaalkaalus treenivat (prink aga mitte liialt lihaseline) naist. Liivakell peaks uuringute järgi olema ihaldatuim kehatüüp.
No kuule, olgem nüüd päris ausad, ega mina ei taha ka enamus mehi, neid keda tahan on ikka väga suur vähemus 🤣
Muideks, ma olengi täielik liivakell. Rind ja puus 115, vöö 95 😁
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 21:06
Guest kirjutas: 05 Juun 2025 20:05
Guest kirjutas: 05 Juun 2025 19:46
114 kg?
No see paks ju ütles, et on juba suhtes, mis sa tema pärast muretsed. Mina näiteks olen kõhn ja pole meest. Seega ei ole ikka päris nii, et paks võrdub meheta ja saledal on mehi palju valida.
Tead, kõik muu on ok, aga ära kutsu mind paksuks! Paksuks on mind kutsutud ainult siin foorumis, päris elus mitte iial!
Vähe sellest, et sul pole adekvaatne enesehinnang, oled veel naiivne ka. Täispauk.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 22:29
Guest kirjutas: 05 Juun 2025 20:05

No see paks ju ütles, et on juba suhtes, mis sa tema pärast muretsed. Mina näiteks olen kõhn ja pole meest. Seega ei ole ikka päris nii, et paks võrdub meheta ja saledal on mehi palju valida.
Tead, kõik muu on ok, aga ära kutsu mind paksuks! Paksuks on mind kutsutud ainult siin foorumis, päris elus mitte iial!
Vähe sellest, et sul pole adekvaatne enesehinnang, oled veel naiivne ka. Täispauk.
Nojaa, sinusugune kibedik oleks ikka palju parem olla, onju :)
Külaline

See paksus on ülimalt subjektiivne sõna. Mina ei jaota maailma paksudeks ja saledateks, ei oska ega pea seda ka kuidagi oluliseks.

Ka partnerivalikul vaadatakse ju ikka üldmuljet, komplekti. Kui on muidu tore inimene, siis vaatan läbi sõrmede, et ta näiteks 99 kilo kaalub. Samas, 200 kilo tähendaks juba tõsiselt keerulist elu temaga, see on juba kehaline erivajadus.
Ja samuti, mingi 45-kilone, aga tige ja ülbe tüüp mulle ei sobi.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 22:43
Guest kirjutas: 05 Juun 2025 22:29

Nojaa, sinusugune kibedik oleks ikka palju parem olla, onju :)
Nalja teed? Mina olen rõõmus ja õnnelik inimene. Joon veini ja söön hästi, aga erinevalt sinust hoolin oma kehast ka.
Külaline

Söön hästi.... mida see tähendab? Ma tahaks ka hästi süüa, aga ma ei viitsi endale midagi valmistada. Suvine grill meeldib mulle. Aga see liha pole tervisele hea. Paar tükki küll, aga see pole hästi söömine. Koogid väga meeldivad. Aga suhkur, jahu, rasv. Ei ole jälle tervisele hea.
Kes" söövad hästi"- ega te ei mõtle tervislikkusele? Või sööte hästi ja tervislikult ka?
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 07:31 Söön hästi.... mida see tähendab? Ma tahaks ka hästi süüa, aga ma ei viitsi endale midagi valmistada. Suvine grill meeldib mulle. Aga see liha pole tervisele hea. Paar tükki küll, aga see pole hästi söömine. Koogid väga meeldivad. Aga suhkur, jahu, rasv. Ei ole jälle tervisele hea.
Kes" söövad hästi"- ega te ei mõtle tervislikkusele? Või sööte hästi ja tervislikult ka?
Mina söön hästi ja enamasti ka tervislikult. Maitsevad supid ja salatid, köögivili maitseb, marjad maitsevad. Jahutooted ja magus ei maitse. Koogid tunduvad kõik ühe maitsega, jubedalt magusad, ei ole mingit isu nende järele. Lihast söön kana, kala ja mereande. Kui harjutad ennast tervislikult sööma, siis see tundubki hästi söömine, sest sa ei tahagi enam mingeid sealihamägesid ega saiu ja kooke.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 07:31 Söön hästi.... mida see tähendab? Ma tahaks ka hästi süüa, aga ma ei viitsi endale midagi valmistada. Suvine grill meeldib mulle. Aga see liha pole tervisele hea. Paar tükki küll, aga see pole hästi söömine. Koogid väga meeldivad. Aga suhkur, jahu, rasv. Ei ole jälle tervisele hea.
Poolfabrikaate ei söö, kõik toidud teen nullist ise. Grill on kevadest sügiseni pea igal laupäeval-ohtralt seasašlõkki, kanakintsuliha ja õlut. Keha hoian ilusana kiirkõndides ja jõusaalis käimisega.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mitu minutit sa seda kõndi teed?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 06 Juun 2025 10:21 Mitu minutit sa seda kõndi teed?
Üritan kõndida kokku 15-20 km nädalas. Vahest hommikuti 3 km või õhtul 4-5 km. See siis normaalsete ilmade korral. Talvel õues ei kõnni, liiga suur oht kukkuda ja ebamugavalt külm ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juun 2025 01:15Nalja teed? Mina olen rõõmus ja õnnelik inimene. Joon veini ja söön hästi, aga erinevalt sinust hoolin oma kehast ka.
Kuhu pardifilee jäi?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 05 Juun 2025 16:16 Öeldakse, et iga pott leiab kaane. Ja tõsi ta on, on paarisuhtes nii pakse kui peenikesi.
Ma siin tahan öelda, et ega ikka ei leia küll iga pott kaane.
Kaan võib küll olemas olla, aga ei kohtu teineteisega.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 13:42
Külaline kirjutas: 06 Juun 2025 01:15Nalja teed? Mina olen rõõmus ja õnnelik inimene. Joon veini ja söön hästi, aga erinevalt sinust hoolin oma kehast ka.
Kuhu pardifilee jäi?
Ei söö väga parti, eelistan väljas süües veise sisefileed.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 22:27
Kui ainult kehakaalust rääkida, siis pakun, et enamus mehi eelistavad normaalkaalus treenivat (prink aga mitte liialt lihaseline) naist. Liivakell peaks uuringute järgi olema ihaldatuim kehatüüp.
No kuule, olgem nüüd päris ausad, ega mina ei taha ka enamus mehi, neid keda tahan on ikka väga suur vähemus 🤣
Palju sul pikkust ja kaalu on?
Erinevus on ainult 20cm, su puusade ja talje indeks on 0,83, see on ikka veidi kõrge ja võib viidata kõhuõõne rasvumisele.

Ma ajaks vähem igasuguseid liivakellasid taga ja keskenduks tervisele. Mina olen pikka kasvu, KMI 22-23, aga puusade ja talje erinevuseks lausa 40 cm, indeks 0,65, kõhuõõnes olev rasv väga madal. Võin praegu rahul olla.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 14:02
Erinevus on ainult 20cm, su puusade ja talje indeks on 0,83, see on ikka veidi kõrge ja võib viidata kõhuõõne rasvumisele.

Ma ajaks vähem igasuguseid liivakellasid taga ja keskenduks tervisele. Mina olen pikka kasvu, KMI 22-23, aga puusade ja talje erinevuseks lausa 40 cm, indeks 0,65, kõhuõõnes olev rasv väga madal. Võin praegu rahul olla.
Talje 60 ja puus 100?
Külaline

Ta ju ütles, et kaalub 115 kg.
Külaline

See, et keegi partnerit ei lea, ei ole minu arvates absoluutselt kehakaaluga seotud.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 14:22 See, et keegi partnerit ei lea, ei ole minu arvates absoluutselt kehakaaluga seotud.
Ei ole jah, enamus pakse on ikka abielus või kooselus.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 14:06

Ta ju ütles, et kaalub 115 kg.
Kommenteerin siin teemas esimest korda
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juun 2025 14:06Ta ju ütles, et kaalub 115 kg.
Mõnel inimesel on see paksuandur nii peenelt paika timmitud, et kohe üle interneti näeb ära, kellel kiloke juurde tulnud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist