Kehakaal
Kehakaal
Mida arvate, kas on vahe, oled sa paks või peenike, kuidas partner leida? Öeldakse, et iga pott leiab kaane. Ja tõsi ta on, on paarisuhtes nii pakse kui peenikesi. Ma arvan, et saledus on ülehinnatud. Ehk teisisõnu, paksud ei pea põdema, et nad paksud on - küll keegi ikka tahab. Öeldakse ka, et ega koer kondi peale ei jookse. Selles ütluses peaks siis oma tõetera sees olema. Kuidas teil endil on, kas on partner jäänud tulemata ülekaalu pärast? Mina vaatan, et minu puhul ülekaal pole takistuseks saanud, lahku on mindud muudel põhjustel. Mehed vbl välimust eriti ei vaatagi - loeb sisemine ilu. Naised vist on need, kes nagu rohkem suguõdede kallal susisevad. Tundub, et naisterahva ülekaal on rohkem naisterahva enese probleem. Vaatan USA telekanalit, seal igat tõugu pakse, meie omadest palju paksemaid, ja kõik edukalt kudrutavad teispoolega. Kehakaalu pärast ei maksa üldse põdeda. Muidugi, kui juba on, ega teda vaja pole, oleks hea, kui saaks lahti, aga no, kui ei lähe, siis ei lähe.. Ja mis siis... ? Hakkab tervisele? Hakkab. Aga kõik ei peagi Miss Universumid olema.
-
Külaline
Su elu eesmärk on ainult vastaspoolele atraktiivne olla? Et "koerad" su järgi jookseks? Kurb.
Mis kaalu puudutab, siis normaalne kaal on see, milles ennast tervena ja hästi tuntakse.
Mis kaalu puudutab, siis normaalne kaal on see, milles ennast tervena ja hästi tuntakse.
-
Külaline
Kas teil päeva jooksul midagi muud ka mõttest läbi käib kui kaal? Terve foorum täis kaaluteemat, aga ikka ei saa veel küllalt sellest.
Ma ei räägi normaalsest kaalust, ma küsisin, et kas paksud on mehele saanud, või on see neile takistuseks saanud. Et kuidas nende endiga on, või tutvusringkonnas, kuidas paistab, kes paare moodustavad.
-
Külaline
Ikkagi ju keerleb kõik ümber kaalu, mis seal vahet on, et teise nurga alt. Päris obsessiivseks juba muutub.
-
Külaline
Mis see kaal sul siis on ja pikkus kui see saladus pole?
-
Külaline
Natuke on mul küll nii.
-
Külaline
Ja seda sisemist ilu on antud sulle ikka kulbiga....
-
Külaline
Eks neid pakse on igasuguseid, mõni saab mehele, mõni mitte. Mõni leiab samasuguse paksukese endale kaaslaseks ja mõni mitte.
-
Külaline
Vanust oli tal 54 ja kaalu sinna 90-100 kanti, ühes teemas mainis seda.
-
Külaline
Universaalse tõena see küll ei käibi. Mõni tahab paksu, mõni tahab ainult alakaalulist naist. Igale maitsele leidub midagi.Öeldakse ka, et ega koer kondi peale ei jookse. Selles ütluses peaks siis oma tõetera sees olema.
-
Külaline
Mina arvan, et normaalkaalus olles on tunduvalt suurem valik potentsiaalseid partnereid ega pea kohe esimesega ühte heitma, kes sind tahab. Mina tahan ise valida, mitte et mind valitakse.
-
Külaline
Normaalkaalus enda eest hoolitsev ja sporti tegev mees vaevalt ülekaalulist naist soovib. See näitab ära koduse toitumise ja elukombed.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 18:43 Mina arvan, et normaalkaalus olles on tunduvalt suurem valik potentsiaalseid partnereid ega pea kohe esimesega ühte heitma, kes sind tahab. Mina tahan ise valida, mitte et mind valitakse.
-
Külaline
Ühe endise kulturisti naine on ülekaaluline, oli seda juba suhtesse minnes. Ei ole siin ilmas mingeid reegleid ja kehakaal pole kõigi jaoks partneri valikul nr 1.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 19:39Normaalkaalus enda eest hoolitsev ja sporti tegev mees vaevalt ülekaalulist naist soovib. See näitab ära koduse toitumise ja elukombed.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 18:43 Mina arvan, et normaalkaalus olles on tunduvalt suurem valik potentsiaalseid partnereid ega pea kohe esimesega ühte heitma, kes sind tahab. Mina tahan ise valida, mitte et mind valitakse.
-
Külaline
114 kg?Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 19:43Ühe endise kulturisti naine on ülekaaluline, oli seda juba suhtesse minnes. Ei ole siin ilmas mingeid reegleid ja kehakaal pole kõigi jaoks partneri valikul nr 1.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 19:39Normaalkaalus enda eest hoolitsev ja sporti tegev mees vaevalt ülekaalulist naist soovib. See näitab ära koduse toitumise ja elukombed.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 18:43 Mina arvan, et normaalkaalus olles on tunduvalt suurem valik potentsiaalseid partnereid ega pea kohe esimesega ühte heitma, kes sind tahab. Mina tahan ise valida, mitte et mind valitakse.
-
Külaline
No see paks ju ütles, et on juba suhtes, mis sa tema pärast muretsed. Mina näiteks olen kõhn ja pole meest. Seega ei ole ikka päris nii, et paks võrdub meheta ja saledal on mehi palju valida.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 19:46114 kg?Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 19:43Ühe endise kulturisti naine on ülekaaluline, oli seda juba suhtesse minnes. Ei ole siin ilmas mingeid reegleid ja kehakaal pole kõigi jaoks partneri valikul nr 1.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 19:39
Normaalkaalus enda eest hoolitsev ja sporti tegev mees vaevalt ülekaalulist naist soovib. See näitab ära koduse toitumise ja elukombed.
-
Külaline
-
Külaline
K. Pärtelpoeg, kes on ka suurem naine, vaatabki ainult sportlastest mehi. Tahtjaid on kõigile.
-
Külaline
Tead, kõik muu on ok, aga ära kutsu mind paksuks! Paksuks on mind kutsutud ainult siin foorumis, päris elus mitte iial!Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 20:05No see paks ju ütles, et on juba suhtes, mis sa tema pärast muretsed. Mina näiteks olen kõhn ja pole meest. Seega ei ole ikka päris nii, et paks võrdub meheta ja saledal on mehi palju valida.
-
Külaline
Ega näkku ei öeldagi selliseid asju.
Kui ainult kehakaalust rääkida, siis pakun, et enamus mehi eelistavad normaalkaalus treenivat (prink aga mitte liialt lihaseline) naist. Liivakell peaks uuringute järgi olema ihaldatuim kehatüüp.
Kui ainult kehakaalust rääkida, siis pakun, et enamus mehi eelistavad normaalkaalus treenivat (prink aga mitte liialt lihaseline) naist. Liivakell peaks uuringute järgi olema ihaldatuim kehatüüp.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist