Trauma varjamine

sh kaaluga seotud teemad
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 30 Mai 2025 13:06
Egalitaar kirjutas: 30 Mai 2025 11:41
Guest kirjutas: 30 Mai 2025 11:31
Ükski normaalne mees ei kügele mingi rannahooaja pärast. Nilbe. Kõigil on su küüntest savi.
Ja sina oled see kes määrab mõiste "normaalne mees" eks ole? Tõmba oma ülisuur ego alla! Kui sul pole teemasse midagi konstruktiivset lisada siis võiksid hoopis vait olla. Ma ei küsinud sinu arvamust minu isiku või meeste kohta üldiselt.
Muidugi olen. Sina oled naerualune. Sinu sõna ei maksa midagi.
Nõus! Trollid nagu sina solgivad internetti. Muide, sina võid seal olla kes tahes, kuid igal juhul oled sa märkimisväärsete puuetega kas välimuses, tervises või iseloomus. Vastasel juhul poleks sinus ja sinusugustes sellist mürki. Millegagi on ju vaja oma alaväärsuskompleksi tasakaalustada.

Aga siin lähen ma ise teemast kõrvale ja räägin inimestest, kaudselt oma suhetest: tundsin kahte daami, sõbratarid - üks kaunis, ja väga atraktiivse välimusega, aga teine oli välimuselt tavaline. Esimene oli egotsentrik, teistega mitte arvestav, uhke ning huumorivaene isiksus; teine oli päikesekiir. Elav päikesekiir. Naeratav ja sõbralik, avatud hingega inimene. Üks kord võid arvata kellesse ma jäägitult armusin ;)
Viimati muutis Egalitaar, 30 Mai 2025 13:50, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Egalitaar kirjutas: 30 Mai 2025 13:43
Ja sina oled see kes määrab mõiste "normaalne mees" eks ole? Tõmba oma ülisuur ego alla! Kui sul pole teemasse midagi konstruktiivset lisada siis võiksid hoopis vait olla. Ma ei küsinud sinu arvamust minu isiku või meeste kohta üldiselt.
Nõus! Trollid nagu sina solgivad internetti. Muide, sina võid seal olla kes tahes, kuid igal juhul oled sa märkimisväärsete puuetega kas välimuses, tervises või iseloomus. Vastasel juhul poleks sinus ja sinusugustes sellist mürki. Millegagi on ju vaja oma alaväärsuskompleksi tasakaalustada.
Mul on kõik väga hästi-nii välimuses, isiklikus elus kui ka materiaalselt. Oma alaväärsuskompleksi pole vaja teistele suruda-on ikka kole elu küll, kui ei ole vananagi selgeks saanud, oled sa siis mees või naine :lol: Tunnen kaasa. Vaata, mis mürki sa paar kommi tagasi pritsisid, sa peaksid tõesti abi otsima.
Külaline

Aga siin lähen ma ise teemast kõrvale ja räägin inimestest, kaudselt oma suhetest: tundsin kahte daami, sõbratarid - üks kaunis, ja väga atraktiivse välimusega, aga teine oli välimuselt tavaline. Esimene oli egotsentrik, teistega mitte arvestav, uhke ning huumorivaene isiksus; teine oli päikesekiir. Elav päikesekiir. Naeratav ja sõbralik, avatud hingega inimene. Üks kord võid arvata kellesse ma jäägitult armusin ;)
Lesbi kah veel, oehh...
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 30 Mai 2025 13:50
Mul on kõik väga hästi-nii välimuses, isiklikus elus kui ka materiaalselt. Oma alaväärsuskompleksi pole vaja teistele suruda-on ikka kole elu küll, kui ei ole vananagi selgeks saanud, oled sa siis mees või naine :lol: Tunnen kaasa. Vaata, mis mürki sa paar kommi tagasi pritsisid, sa peaksid tõesti abi otsima.
Millal? Kus?
Külaline

Egalitaar kirjutas: 30 Mai 2025 13:43Aga siin lähen ma ise teemast kõrvale ja räägin inimestest, kaudselt oma suhetest: tundsin kahte daami, sõbratarid - üks kaunis, ja väga atraktiivse välimusega, aga teine oli välimuselt tavaline. Esimene oli egotsentrik, teistega mitte arvestav, uhke ning huumorivaene isiksus; teine oli päikesekiir. Elav päikesekiir. Naeratav ja sõbralik, avatud hingega inimene. Üks kord võid arvata kellesse ma jäägitult armusin ;)
Sellesse, kellel olid suuremad rinnad?
Külaline

Ma ju spetsiaalselt küsisin värvi kohta mis jäljendaks loomulikku küünetooni ja nahavärvi. Isegi postituse nimi ütleb: trauma varjamine, mitte küüne kärtspunaseks värvimine jmt. Jah, punaseks lakitud küüned oleksid mehel imelikud. Ülejäänud osa vastusest on sul ignorantne või kuulub vist absurdiklassikassse.

Ka beežiks lakkimise korral on ju näha, et küüned on lakitud. Ja see on tõesti mehe puhul imelik, isegi kui homo oled ja endale lokke teed. Lokke teevad paljud, aga isegi homod küüsi ei värvi.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mai 2025 17:41
Egalitaar kirjutas: 30 Mai 2025 13:43Aga siin lähen ma ise teemast kõrvale ja räägin inimestest, kaudselt oma suhetest: tundsin kahte daami, sõbratarid - üks kaunis, ja väga atraktiivse välimusega, aga teine oli välimuselt tavaline. Esimene oli egotsentrik, teistega mitte arvestav, uhke ning huumorivaene isiksus; teine oli päikesekiir. Elav päikesekiir. Naeratav ja sõbralik, avatud hingega inimene. Üks kord võid arvata kellesse ma jäägitult armusin ;)
Mis temal nendest rindadest, püha jumal.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 30 Mai 2025 08:45
Tutiga Täi kirjutas: 29 Mai 2025 23:11
Egalitaar kirjutas: 28 Mai 2025 22:05 Sporditrauma, lõin varba ära, pool on must (hematoom), teine pool välja kasvanud, aga rannahooaeg tuleb kiiremini. Kuidas peita? Mingi värv mis emuleeriks normaalset küünt?
Ma lakiks nagu ikka- kiht aluslakki, siis tumepunane värvilakk ja kõige otsa kinnitav pealislakk. Küll see kogu selle krempli ära katab.

Mul on aastaid tagasi sarnane asi juhtunud ja siis lakkisin just nii nagu eespool kirjeldasin. Tumepunasest lakist oli abi ja küünealune sinikas polnud üldse näha. Proovi, ega sul muud üle jää. 🙂
Suhtuksid rahulikult, kui su oma mees sellise varbaga tuleks? Potisinine on mehel etem, kui lakitud varvas.
Mul ausalt öelda polnud õrna aimugi, et Egalitaar on mees. Ju lugesin teemaalgatust lohakalt. Nojah, ega siis ei oskagi väga midagi soovitada, kui et ära tee väljagi. Sinikas, siis sinikas.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Kuidas on võimalik, et karja täiskasvanud naisi(?) päriselt häirib ja vihastab, kui keegi meesterahvas omale lokke teeb või küüsi värvib?! Et kohe lähevadki sellisest asjast endast välja ja mõnitavad kooris? Isegi kui Egalitaar tahaks oma küüned vikerkaarevärviliseks maalida, poleks see kellegi asi peale tema enda ju - oskad teemaalgatuses välja toodud küsimusele vastata, siis vasta, kui ei oska, siis ole kuss või no kui tahad tingimata avaldada arvamust, et sinine küüs näeb parem välja kui lakitud küüs, siis ütlegi seda, mitte ära hakka targutama kellegi seksuaalsete eelistuste teemal, mis ju mitte kuidagi asjasse ei puutu. Jeerum.
Külaline

Ega seda Elitaari keegi ei mõnitakski, kui ta ise nii napakalt ei reageeriks. Kukub lõugama ja sõimama. Mingi jälitusmaania on ka. Oma vahvlitangide peale hakkas mossitama nagu mingi plika, et tema enam siia ei tule, ise istus ikka edasi. Tule või ära tule, keda huvitab.

Aga teemasse võin ka vastata. Tuleb pöörduda ravipediküüri poole, võetakse küüs maha või eemaldatakse lahtine osa ja pannakse peale kunstmaterjalist protees. Minul on endal sõbrannal selline vabaküüs, mis ei taastunudki peale traumat, ei kasvagi tagasi. Käibki seda seal siis kohendamas pidevalt. Näeb päris loomulik välja. Endal jäi ka varvas ukse vahele ja läks siniseks, tuli lahti. Õnneks ikka taastus, aga selleks läks tõesti üle aasta aega. Esialgu panin plaastri peale, siis lasin geelküüne teha. Aga noh, mina olen naine, siis on natuke lihtsam. Kui mul on geeliga tehtud prantsuse maniküür, on see ilus, aga mehel näeb natuke veider välja. Siis oleks parem see proteesküüs.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 31 Mai 2025 11:00 Ega seda Elitaari keegi ei mõnitakski, kui ta ise nii napakalt ei reageeriks. Kukub lõugama ja sõimama. Mingi jälitusmaania on ka. Oma vahvlitangide peale hakkas mossitama nagu mingi plika, et tema enam siia ei tule, ise istus ikka edasi. Tule või ära tule, keda huvitab.

Aga teemasse võin ka vastata. Tuleb pöörduda ravipediküüri poole, võetakse küüs maha või eemaldatakse lahtine osa ja pannakse peale kunstmaterjalist protees. Minul on endal sõbrannal selline vabaküüs, mis ei taastunudki peale traumat, ei kasvagi tagasi. Käibki seda seal siis kohendamas pidevalt. Näeb päris loomulik välja. Endal jäi ka varvas ukse vahele ja läks siniseks, tuli lahti. Õnneks ikka taastus, aga selleks läks tõesti üle aasta aega. Esialgu panin plaastri peale, siis lasin geelküüne teha. Aga noh, mina olen naine, siis on natuke lihtsam. Kui mul on geeliga tehtud prantsuse maniküür, on see ilus, aga mehel näeb natuke veider välja. Siis oleks parem see proteesküüs.
"Oma vahvlitangide peale hakkas mossitama nagu mingi plika, et tema enam siia ei tule, ise istus ikka edasi."

Kus? Milla? Miks sa valetad? Ma lahkusin, sest mind hakati lihtsalt mõnitama nagu siin. Vahvlitangid on sinu väljamõeldis.. Mulle ei meeldi vastu mõnitada, selle pärast lahkusin. Näost näkku annaksin küll otsekohese ja selge vastuse selle kohta mida ma asjast arvan, aga seda ei taha jälle sina?

Sinu vastus on koolikiusajalikus stiilis. See siin paistab olevat koolikiusajate tallermaa, koolikiusajad ka naudivad kiusatava reaktsiooni, ja lähevad selle peale nö. märjaks.
Viimati muutis Egalitaar, 31 Mai 2025 11:21, muudetud 2 korda kokku.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 31 Mai 2025 11:15
Guest kirjutas: 31 Mai 2025 11:00 Ega seda Elitaari keegi ei mõnitakski, kui ta ise nii napakalt ei reageeriks. Kukub lõugama ja sõimama. Mingi jälitusmaania on ka. Oma vahvlitangide peale hakkas mossitama nagu mingi plika, et tema enam siia ei tule, ise istus ikka edasi. Tule või ära tule, keda huvitab.

"Oma vahvlitangide peale hakkas mossitama nagu mingi plika, et tema enam siia ei tule, ise istus ikka edasi."

Kus? Milla? Miks sa valetad? Ma lahkusin, sest mind hakati lihtsalt mõnitama nagu siin. Vahvlitangid on sinu väljamõeldis.. Mulle ei meeldi vastu mõnitada, selle pärast lahkusin. Näost näkku annaksin küll otsekohese ja selge vastuse selle kohta mida ma asjast arvan, aga seda ei taha jälle sina...

Sinu vastus on koolikiusajalikus stiilis. See siin paistab olevat koolikiusajate tallermaa, koolikiusajad ka naudivad kiusatava reaktsiooni, ja lähevad selle peale nö. märjaks.
Tegele oma traumadega ja vaata oma sõnu, mida sa suust välja ajad. Jaa, kõik saavad rahulduse sinu kiusamisest. Kurb tõsiasi on see, et sa pole nii tähtis isik, kui sa ise näid arvavat. Inimestel on sinust lihtsalt täiesti ükskõik. Mine nüüd laki varbad ära, aja habe ära ja saadki randa minna. Kedagi ei huvita see sinu küüs.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 31 Mai 2025 11:20
Egalitaar kirjutas: 31 Mai 2025 11:15

Kus? Milla? Miks sa valetad? Ma lahkusin, sest mind hakati lihtsalt mõnitama nagu siin. Vahvlitangid on sinu väljamõeldis.. Mulle ei meeldi vastu mõnitada, selle pärast lahkusin. Näost näkku annaksin küll otsekohese ja selge vastuse selle kohta mida ma asjast arvan, aga seda ei taha jälle sina...

Tegele oma traumadega ja vaata oma sõnu, mida sa suust välja ajad. Jaa, kõik saavad rahulduse sinu kiusamisest. Kurb tõsiasi on see, et sa pole nii tähtis isik, kui sa ise näid arvavat. Inimestel on sinust lihtsalt täiesti ükskõik. Mine nüüd laki varbad ära, aja habe ära ja saadki randa minna. Kedagi ei huvita see sinu küüs.
"ja vaata oma sõnu, mida sa suust välja ajad.?"

Mis on minu sõnadel viga viga olnud, et MINA peaksin neid vaatama? "Viga" on olnud ehk see, et ma hakkasin kiusajatele vastu. Koolis ma võitsin teid füüsilise üleolekuga, siin läheb mul tõesti raskeks, sest kehatu verbaalse roojaga saate mind nö. ära uputada.
Külaline

Mis on minu sõnadel viga viga olnud, et MINA peaksin neid vaatama? "Viga" on olnud ehk see, et ma hakkasin kiusajatele vastu. Koolis ma võitsin teid füüsilise üleolekuga, siin läheb mul tõesti raskeks, sest kehatu verbaalse roojaga saate mind nö. ära uputada.
Okei, olid juba kooliajal imelik ja siis kiusati. Nüüd kannad oma kogemuse siia üle. Ma ütlesin, tegele endaga, muidu jäädki igal pool seda koolikiusamist nägema. Aga head aega, ei viitsi sinuga siin enam jaurata. Sama soovitan sullegi. On meeldivamaid ajaveetmisvõimalusi, kui siin foorumis vahutada.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

iiR kirjutas: 31 Mai 2025 10:35 Kuidas on võimalik, et karja täiskasvanud naisi(?) päriselt häirib ja vihastab, kui keegi meesterahvas omale lokke teeb või küüsi värvib?! Et kohe lähevadki sellisest asjast endast välja ja mõnitavad kooris? Isegi kui Egalitaar tahaks oma küüned vikerkaarevärviliseks maalida, poleks see kellegi asi peale tema enda ju - oskad teemaalgatuses välja toodud küsimusele vastata, siis vasta, kui ei oska, siis ole kuss või no kui tahad tingimata avaldada arvamust, et sinine küüs näeb parem välja kui lakitud küüs, siis ütlegi seda, mitte ära hakka targutama kellegi seksuaalsete eelistuste teemal, mis ju mitte kuidagi asjasse ei puutu. Jeerum.
Mingi väike osa on sellised. Siin näiteks oli teema, mille all hinnati meeste välimust, ja seal postitasid naised oma eelistusi - kelledeks olid peamiselt tuntud lauljad ja näitlejad. Enamus nende ihalusobjektidest kasutasid või kasutavad märkimisväärselt iluteenuseid või isegi kosmeetikat, ning see neid ei häirinud.
Mina ei kasuta murdosagi sellest "kosmeetikast" mis need härrad-ilueedid.

Need siin on vaid paar kiusajat, ja üksainus väga järjekindel stalker (jälitaja), kes minu peale isiklikku vimma peab. Kuid isegi nendest piisab täielikult teema solkimiseks. Selle pärast postitan ka külalisena, et neist kiusajatest vabaneda.
Külaline

Tutiga Täi kirjutas: 30 Mai 2025 23:28
Mul ausalt öelda polnud õrna aimugi, et Egalitaar on mees.
Meil kõigil vajus nö. karp lahti kui sellest teada saime.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 31 Mai 2025 12:32
Ma ei saa miks sellele nii palju tähelepanu pööratakse. Ühe teise teema all leidsid siinse foorumi naised, et on täiesti ok kui mees kulmi kujundab , juukseid värvib jne. See teema ei ole probleemiks, saage aru, vaid minu ISIK on ühe-kahe trolli hammaste vahel. Ja need ei pruugi olla üldse naised, sest olen siin oma arvamustega pälvinud ka meeskommentaatorite viha. Olen maailmavaatelt tõepoolest egalitaarne - st. ei kuulu nn. manosfääri - ja olen siin naiste poole asunud. Sellest piisab , et mehi välja vihastada. See ongi kõik. Need on täiesti personaalsed ja sihitud rünnakud isiku, mitte teema pihta.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 31 Mai 2025 14:04
Guest kirjutas: 31 Mai 2025 12:32
Ma ei saa miks sellele nii palju tähelepanu pööratakse. Ühe teise teema all leidsid siinse foorumi naised, et on täiesti ok kui mees kulmi kujundab , juukseid värvib jne. See teema ei ole probleemiks, saage aru, vaid minu ISIK on ühe-kahe trolli hammaste vahel. Ja need ei pruugi olla üldse naised, sest olen siin oma arvamustega pälvinud ka meeskommentaatorite viha. Olen maailmavaatelt tõepoolest egalitaarne - st. ei kuulu nn. manosfääri - ja olen siin naiste poole asunud. Sellest piisab , et mehi välja vihastada. See ongi kõik. Need on täiesti personaalsed ja sihitud rünnakud isiku, mitte teema pihta.
Tohoh, egalitaarne mittebinaar isiklikult. No siis küll jah. Aga sa ei pea õigustama oma maailmavaadet, kulmude kujundamist või küünte lakkimist. See on ausalt öeldest natuke naeruväärne. Tundub, et kõige ebakindlam oma soolises kuuluvuses oled sa ise.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mai 2025 18:23
Guest kirjutas: 30 Mai 2025 17:41
Mis temal nendest rindadest, püha jumal.
Mis mõttes? Ta ju kirjutas, et armus jäägitult ühesse neist kahest naisest?
Külaline

Egalitaar kirjutas: 31 Mai 2025 14:04Ma ei saa miks sellele nii palju tähelepanu pööratakse. Ühe teise teema all leidsid siinse foorumi naised, et on täiesti ok kui mees kulmi kujundab
Kulmi??
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist