Trauma varjamine

sh kaaluga seotud teemad
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Trauma varjamine

Postitus Postitas Egalitaar »

Sporditrauma, lõin varba ära, pool on must (hematoom), teine pool välja kasvanud, aga rannahooaeg tuleb kiiremini. Kuidas peita? Mingi värv mis emuleeriks normaalset küünt?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Egalitaar kirjutas: 28 Mai 2025 22:05 Sporditrauma, lõin varba ära, pool on must (hematoom), teine pool välja kasvanud, aga rannahooaeg tuleb kiiremini. Kuidas peita? Mingi värv mis emuleeriks normaalset küünt?
Ma saan aru, et küüs on must?
Punane. Veinipunane. Või ploomililla 😃 küünelakk. Geellakki pannakse ka varbaküünteke, kui ise lakkida ei viitsi
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Ahah, geellakk. Eredavärvilist muidugi ei taha, nagu ma ka ütlesin, ikka midagi sellist mis enam vähem jäljendaks normaalset küünetooni. Tahan ju varjata, mitte esile tõsta. Aga vaatasin, et et neid on saadaval absoluutselt igas võimalikus toonis. Aitäh soovitamast.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 28 Mai 2025 22:41 Ahah, geellakk. Eredavärvilist muidugi ei taha, nagu ma ka ütlesin, ikka midagi sellist mis enam vähem jäljendaks normaalset küünetooni. Tahan ju varjata, mitte esile tõsta. Aga vaatasin, et et neid on saadaval absoluutselt igas võimalikus toonis. Aitäh soovitamast.
Enne olid oma jutu järgi mees ja väga solvusid, kui sinu vahvlilokitangide üle naerdi. Mossitasid, lubasid foorumist ära minna ja hakkasid külalise nime alt kirjutama. Nüüd lsiis lakid küüsi ka. Väga omapärane meesterahvas.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 29 Mai 2025 07:12
Egalitaar kirjutas: 28 Mai 2025 22:41 Ahah, geellakk. Eredavärvilist muidugi ei taha, nagu ma ka ütlesin, ikka midagi sellist mis enam vähem jäljendaks normaalset küünetooni. Tahan ju varjata, mitte esile tõsta. Aga vaatasin, et et neid on saadaval absoluutselt igas võimalikus toonis. Aitäh soovitamast.
Enne olid oma jutu järgi mees ja väga solvusid, kui sinu vahvlilokitangide üle naerdi. Mossitasid, lubasid foorumist ära minna ja hakkasid külalise nime alt kirjutama. Nüüd lsiis lakid küüsi ka. Väga omapärane meesterahvas.
Mis SINU probleem on, et mind jälitad ja asjassepuutumatute isiklike rünnakutega kiusad? Peaksid nagu täiskasvanud olema, aga käitud nagu kuuenda klassi koolikiusaja...Mõni ime siis, et postitan ka külalise nime all, sinusugused ei saa siis klähvida ja kannast näksida. :lol:
Külaline

Egalitaar kirjutas: 29 Mai 2025 11:19
Guest kirjutas: 29 Mai 2025 07:12
Mis SINU probleem on, et mind jälitad ja asjassepuutumatute isiklike rünnakutega kiusad? Peaksid nagu täiskasvanud olema, aga käitud nagu kuuenda klassi koolikiusaja...Mõni ime siis, et postitan ka külalise nime all, sinusugused ei saa siis klähvida ja kannast näksida. :lol:
Homo olla pole häbiasi. Valetamine on häbiasi.
Külaline

Ära nüüd jälle nii koledasti ärritu. Keegi sind ei jälita, selleks pole vaja jälitada, et midagi silma jääks. Aga jah, pole hullu, tee lokid pähe, värvi varbad ära ja mine jalutama. Chill.
Külaline

perekooli värdjakari siin koos, ühiskonna degeneerunud marutõbised. Hüpake jõkke või pange ennast põlema, teete ühiskonnale teene, kellelegi teid teie päriselus nagunii vaja pole. chill.
Külaline

https://www.postimees.ee/75359/pealtnag ... abasurmast
Külaline

Guest kirjutas: 29 Mai 2025 22:14 perekooli värdjakari siin koos, ühiskonna degeneerunud marutõbised. Hüpake jõkke või pange ennast põlema, teete ühiskonnale teene, kellelegi teid teie päriselus nagunii vaja pole. chill.
Sul on kindlasti kupli all korras kõik. :D
Külaline

Guest kirjutas: 29 Mai 2025 22:23
Guest kirjutas: 29 Mai 2025 22:14 perekooli värdjakari siin koos, ühiskonna degeneerunud marutõbised. Hüpake jõkke või pange ennast põlema, teete ühiskonnale teene, kellelegi teid teie päriselus nagunii vaja pole. chill.
Sul on kindlasti kupli all korras kõik. :D
Täiesti korras! Tantsin siin omasugustega ringmängu.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Egalitaar kirjutas: 28 Mai 2025 22:05 Sporditrauma, lõin varba ära, pool on must (hematoom), teine pool välja kasvanud, aga rannahooaeg tuleb kiiremini. Kuidas peita? Mingi värv mis emuleeriks normaalset küünt?
Ma lakiks nagu ikka- kiht aluslakki, siis tumepunane värvilakk ja kõige otsa kinnitav pealislakk. Küll see kogu selle krempli ära katab.

Mul on aastaid tagasi sarnane asi juhtunud ja siis lakkisin just nii nagu eespool kirjeldasin. Tumepunasest lakist oli abi ja küünealune sinikas polnud üldse näha. Proovi, ega sul muud üle jää. 🙂
Külaline

Arvad, et kui külalisena postitad, siis keegi aru ei saa, et Egalitaar oled? :lol:
Külaline

Tutiga Täi kirjutas: 29 Mai 2025 23:11
Ma lakiks nagu ikka- kiht aluslakki, siis tumepunane värvilakk ja kõige otsa kinnitav pealislakk. Küll see kogu selle krempli ära katab.

Mul on aastaid tagasi sarnane asi juhtunud ja siis lakkisin just nii nagu eespool kirjeldasin. Tumepunasest lakist oli abi ja küünealune sinikas polnud üldse näha. Proovi, ega sul muud üle jää. 🙂
Suhtuksid rahulikult, kui su oma mees sellise varbaga tuleks? Potisinine on mehel etem, kui lakitud varvas.
Külaline

Miks kedagi peaks üldse huvitama, et mingil tüübil varbal sinikas on? Lakitud küüned mehel on 100x imelikum kui sinine varbaküüs.
Ja üleüldse saab veel mõnda aega kinniste jalatsitega käia ja randa ka nii pea pole mõtet minna. Rannas saab varbad vajadusel liiva sisse ära peita.
Külaline

Pane plaaster varba ümber, siis saavad kõik aru, et vigastus, mitte gangreen või mõni muu kole haigus.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 30 Mai 2025 09:34 Lakitud küüned mehel on 100x imelikum kui sinine varbaküüs.
Ma ju spetsiaalselt küsisin värvi kohta mis jäljendaks loomulikku küünetooni ja nahavärvi. Isegi postituse nimi ütleb: trauma varjamine, mitte küüne kärtspunaseks värvimine jmt. Jah, punaseks lakitud küüned oleksid mehel imelikud. Ülejäänud osa vastusest on sul ignorantne või kuulub vist absurdiklassikassse.

PS: Küünevigastus kasvab välja VÄGA aeglaselt!
Viimati muutis Egalitaar, 30 Mai 2025 11:51, muudetud 2 korda kokku.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 30 Mai 2025 11:21
Guest kirjutas: 30 Mai 2025 09:34 Lakitud küüned mehel on 100x imelikum kui sinine varbaküüs.
Ma ju spetsiaalselt küsisin värvi kohta mis jäljendaks loomulikku küünetooni ja nahavärvi. Isegi postituse nimi ütleb: trauma varjamine, mitte küüne kärtspunaseks värvimine jmt. Jah, punaseks lakitud küüned oleksid mehel imelikud. Ülejäänud osa vastusest on sul ignorantne või kuulub vist absurdiklassikassse.
Ükski normaalne mees ei kügele mingi rannahooaja pärast. Nilbe. Kõigil on su küüntest savi.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 30 Mai 2025 11:31
Ükski normaalne mees ei kügele mingi rannahooaja pärast. Nilbe. Kõigil on su küüntest savi.
Ja sina oled see kes määrab mõiste "normaalne mees" eks ole? Tõmba oma ülisuur ego alla! Kui sul pole teemasse midagi konstruktiivset lisada siis võiksid hoopis vait olla. Ma ei küsinud sinu arvamust minu isiku või meeste kohta üldiselt.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 30 Mai 2025 11:41
Guest kirjutas: 30 Mai 2025 11:31

Ja sina oled see kes määrab mõiste "normaalne mees" eks ole? Tõmba oma ülisuur ego alla! Kui sul pole teemasse midagi konstruktiivset lisada siis võiksid hoopis vait olla. Ma ei küsinud sinu arvamust minu isiku või meeste kohta üldiselt.
Muidugi olen. Sina oled naerualune. Sinu sõna ei maksa midagi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist