Mis on see, mis paljudele meeldib, ent teile mitte?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 14 Mai 2025 12:23 Suunamudijad. Ei tahaks ühestki neist midagi kuulda, aga kui tahta meediat tarbida, siis õnnetuseks neist ei pääse. Internetieelsel ajal oleksin pääsenud sellisest turueidest nagu Mallukas, aga nüüd figureerib ta oma jaburate sõbrannade ja kriminaalse boyfriendiga igal pool.
Mallukas on äge. Ju on ühiskonnal seda vaja-ega ta muidu Eesti 100 mõjuka inimese seas poleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2025 12:36Näiteks filmis "Siin me oleme" ühe tegelase ema, kes siis, kui Niguli juurede sõitnud seltskond tema juures (vist Põltsamaal) ainult lühikeseks ajaks peatus ja edasi sõitis, oli nii-nii petttunud: "Oh aeg - kord aastas tulete ja siis on ka kiire!" - tema oleks ilmselt kogu seltskonda mitu päeva võõrustanud.
Kindlasti polnud film "Siin me oleme". Äkki "Keskea rõõmud"?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 14 Mai 2025 11:10
Tolmukübe kirjutas: 12 Mai 2025 08:58 Lõhnad, taustamüra ja üldse kõvad helid, petersell, naistepuna, alkohol, tubakas, mõnuained, poodlemine, söögi tegemine, aiandus, käsitöö, kinos käimine, trennis käimine, teatris ja kontserdil käimine, filmide vaatamine. Vbl veel midagi, praegu lihtsalt ei tule rohkem meelde.
Ma ei soovi sind kritiseerida, olen lihtsalt üllatunud, KUI erinevaid inimesi me ümber on. Taustamüra, mõnuaineid ja poodlemist ei salli, aga kõik ülejäänu sinu mainitust on minu jaoks puhas rõõm.
See on hea, kui nii paljud asjad rõõmu valmistavad.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2025 12:57
Külaline kirjutas: 14 Mai 2025 12:36Näiteks filmis "Siin me oleme" ühe tegelase ema, kes siis, kui Niguli juurede sõitnud seltskond tema juures (vist Põltsamaal) ainult lühikeseks ajaks peatus ja edasi sõitis, oli nii-nii petttunud: "Oh aeg - kord aastas tulete ja siis on ka kiire!" - tema oleks ilmselt kogu seltskonda mitu päeva võõrustanud.
Kindlasti polnud film "Siin me oleme". Äkki "Keskea rõõmud"?
Jah, muidugi!!! Vale pealkiri sai.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2025 12:23 Suunamudijad. Ei tahaks ühestki neist midagi kuulda, aga kui tahta meediat tarbida, siis õnnetuseks neist ei pääse. Internetieelsel ajal oleksin pääsenud sellisest turueidest nagu Mallukas, aga nüüd figureerib ta oma jaburate sõbrannade ja kriminaalse boyfriendiga igal pool.
Sama siin, see on üks tõeliselt jube kontingent. Pean siinkohal silmas neid joogiga liialdavaid ja meedia vahendusel tülisid klaarivaid roppsuu-röökureid. Mida nad influentsivad? Kärgperendust, joogiga liialdamist ja ülelaskmist? Tänan, ei! 🤮
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2025 18:14
Külaline kirjutas: 14 Mai 2025 12:23 Suunamudijad. Ei tahaks ühestki neist midagi kuulda, aga kui tahta meediat tarbida, siis õnnetuseks neist ei pääse. Internetieelsel ajal oleksin pääsenud sellisest turueidest nagu Mallukas, aga nüüd figureerib ta oma jaburate sõbrannade ja kriminaalse boyfriendiga igal pool.
Sama siin, see on üks tõeliselt jube kontingent. Pean siinkohal silmas neid joogiga liialdavaid ja meedia vahendusel tülisid klaarivaid roppsuu-röökureid. Mida nad influentsivad? Kärgperendust, joogiga liialdamist ja ülelaskmist? Tänan, ei! 🤮
Selles mõttes pääseb, et nende enda toodetut ei pea lugema. Kui on selge, et isik on seda tüüpi, kelle mõtteavaldused ei huvita, siis ka ei tarbi, ei loe.

Nende kokku-lahku minekud, majaostud jms. paiskab meedia muidugi ette. Varem suunamudijaid polnud, aga võis olla näiteks rikka/tuntud inimese poeg/tütar, poptähe ekskallim vms., kelle elust pidevalt uudiseid tehti. Juba aastakümneid on selliseid uudiseid toodetud, kas ongi selles mõttes nii vahet, et suunamudijatega või suunamudijateta.
Külaline

Keegi ei sunni neid postitusi ju lugema, mis ei meeldi. Kui neist kirjutatakse, ju on piisavalt huvilisi ja klikke.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2025 18:14
Just äge. Ainult AK uudistest elada on kah igav.
Külaline

Mulle ei meeldi avokaadod. Miskipärast meenutab nende viljade sisu mulle searasva.
Kusjuures mina ise ei keela kunagi kellelgi avokaadosid söömast, aga kui keegi lauas pakub ja ma lausun, et tänan, ei, ma pigem võtan siit kurgisalatit, siis hakkab alati pahandamine pihta. Ikka et "No aga miks sa siis ei taha? Avokaadod on ju nii head ometigi! Näe, võta proovi nüüd ikka, kasvõi tükikene!"
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 7 külalist