Kuhu sel suvel reisida plaanite?
-
Külaline
Meil juulikuus minek Itaalia lõunaosasse, täpsemalt Bari ja selle ümbrus, augusti lõpus Pariisi ja kuu alguses on nädalaks kinni pandud puhkemaja ka Pärnumaal. Kui jõuab, siis tavaliselt oleme Eestist ära ka jaanidel, hetkel veel lahtine kuhu.
-
Külaline

Sooviks minna Omaani, Salalah'sse monsoonihooajaks, kui kõrbed ja mäed lähevad rohelust täis.
-
Külaline
Miks just sinna? Mujal maailmas näeb seda ilu ja rohelust ju rohkem. Kõikvõimalikke loomi samuti.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 13:21Sooviks minna Omaani, Salalah'sse monsoonihooajaks, kui kõrbed ja mäed lähevad rohelust täis.
-
Külaline
Poheemlaslik? Mida Te emakeeletundide ajal tegite?Ants kirjutas: ↑30 Apr 2025 15:04 Ruhnu saar.
Täiesti poheemlaslik keskkond: tahad kirjutad teadustööd, lugeda kirjandust, läheb öösel kõtu tühjaks või mõne õlle isu, Liisu poest saab kõike (ka muuvälisel ajal). Ei pea muretsema bussipileti osas, kastis saab ka sõita; ratastoolide tarbeks on korralik tee. Suitsukala on põlvini, ujumiseks peaks seda tehnikat siiski oskama... juba laevasõit sinna ja tänna on kogemus.
Kui nüüd tagantjärgi meelde tuletada siis ... täiesti võimalik, et pohuistist boheemik? Kas sobib selline vastus? Või siis pohmellis boheemik? Võiksite mõned võõrkeeled juurde õppida ja alles siis ehk saate aru, kuidas erinevaid väljendeid erinevatest keeltest omavahel siduda ja saab päris huvitava "keele" kokku.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2025 07:56Poheemlaslik? Mida Te emakeeletundide ajal tegite?Ants kirjutas: ↑30 Apr 2025 15:04 Ruhnu saar.
Täiesti poheemlaslik keskkond: tahad kirjutad teadustööd, lugeda kirjandust, läheb öösel kõtu tühjaks või mõne õlle isu, Liisu poest saab kõike (ka muuvälisel ajal). Ei pea muretsema bussipileti osas, kastis saab ka sõita; ratastoolide tarbeks on korralik tee. Suitsukala on põlvini, ujumiseks peaks seda tehnikat siiski oskama... juba laevasõit sinna ja tänna on kogemus.
-
Külaline
suvel ei reisi. siis korjame linnas vana ahju ära ja laseme uue ehitada ja lõpetame maal kuuriehituse. aga sügisel vast Madeirale.
Mul sama plaan, so suvekodu kallal kõpitseda. Madeirale ei lähe, hoopiski Assamallasse. Seal ühel poolt teed burksi putka ja teisel pool teed pidi veelgi parem olema. Isegi Virumaa Teataja kirjutas kunagi ... Ruhnu saarel sai käidud, Kihnu tuleks ka üle vaadata.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2025 14:45 suvel ei reisi. siis korjame linnas vana ahju ära ja laseme uue ehitada ja lõpetame maal kuuriehituse. aga sügisel vast Madeirale.
-
Külaline
Kas sa elad seal kolhoosiaegses kortermajas? Ma sõidan iga kuu Assamallast paaril korral läbi.
Miks plõksida? Seal pole kolhoosiaegset kortermaja, on kortermajad. Ehk mitmus. Vahele jäite.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2025 17:35Kas sa elad seal kolhoosiaegses kortermajas? Ma sõidan iga kuu Assamallast paaril korral läbi.
Ka mina sõidan sealt aeg-ajalt töö tõttu läbi.
-
Külaline
loodetavasti jõuan sel suvel korra ka meie lõuna-eestis asuvasse suvilasse. viimati käisin mina seal vist 2a tagasi, teised pere liikmed on seal tihedamad külalised.
Lisaks on plaanis üks kokkutulek Lahemaal ja kokku lepitud 1 ühepäevane tripp ühele eesti väikesaarele.
Lisaks on plaanis üks kokkutulek Lahemaal ja kokku lepitud 1 ühepäevane tripp ühele eesti väikesaarele.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist