Kuhu sel suvel reisida plaanite?

lugusid ja muljeid välismaalt
Külaline

Kuhu sel suvel reisida plaanite?

Postitus Postitas Külaline »

Meie sihtkohad on Kreeka ja Prantsusmaa. Kreeka saared ja Prantsusmaa rannikualad. Plaan on üürida autosuvila, nagu viimased paar aastat teinud oleme ja sellega siis ringi vurada.

Millised on teie plaanid? 🏝
Külaline

Minu plaan on minna lihtsalt sõiduautoga Skandinaaviasse, autosuvilat üürida ei plaani.
Külaline

Me plaan on minna 10-aastasega Saksa Legolandi, aga tema soovil näha ka palju uhkeid losse ja kirikuid. Vahepeal oleks ilmselt ka veepargid toredad.
Tagasitee pole veel plaanitud, kas Austriast üle Tšehhi või Slovakkia.
Kas oskate soovitada vaatamisväärsusi (kirikud, lossid) alates Lätist? Või ka veeparke mõnes teele jäävas Slovakkia linnas?
Külaline

Kus te selle raha võtate et käia reisimas kuhu hing ihalab?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Apr 2025 01:09 Kus te selle raha võtate et käia reisimas kuhu hing ihalab?
Eks Riigikogu kuluhüvitised kuluvad marjaks ära. Raskel ajal tuleb ikka nina vee peal hoida.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Apr 2025 01:09 Kus te selle raha võtate et käia reisimas kuhu hing ihalab?
Panen juba 25 aastat igakordsetest palga-ja muudest sissetulekutest reiside ja meelelahutuse jaoks 20% kõrvale. Aastas 6000-7000, reisid jm kontserdid-teatrid-üritused nagu tasuta saadud, kui maksmiseks läheb.
Külaline

Islandi autoreis. Ring ümber terve saare.

Ammu juba plaanis, nüüd raha koos, puhkust varutud, ja vperjod.

Mulle üldse meeldivad Põhjmaad, vaikselt unistan isegi Arktikast, see aga väga kallis.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Ruhnu saar.
Täiesti poheemlaslik keskkond: tahad kirjutad teadustööd, lugeda kirjandust, läheb öösel kõtu tühjaks või mõne õlle isu, Liisu poest saab kõike (ka muuvälisel ajal). Ei pea muretsema bussipileti osas, kastis saab ka sõita; ratastoolide tarbeks on korralik tee. Suitsukala on põlvini, ujumiseks peaks seda tehnikat siiski oskama... juba laevasõit sinna ja tänna on kogemus.
Külaline

Ants kirjutas: 30 Apr 2025 15:04ratastoolide tarbeks on korralik tee. Suitsukala on põlvini
Ega sa Ants ometi ratastoolis ei ole? Ja suitsukala kohe põlvini :D Mulle tuli üks nali sellega seoses meelde, ära võta isiklikult.

Krokodill Gena ja Potsataja sõtsid taksoga. Sihtkohas selgus, et neil ei ole maksmiseks raha.
"Äkki saame me teie heaks midagi muud teha?" küsis Potsataja taksojuhilt. "Kas te tahaksite, et teil riist maani ulataks?" "Muidugi!"
"Gena," pöördus Potsataja sõbra poole, "hammusta tal jalad ära!"
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Guest kirjutas: 30 Apr 2025 15:45
Ants kirjutas: 30 Apr 2025 15:04ratastoolide tarbeks on korralik tee. Suitsukala on põlvini
Ega sa Ants ometi ratastoolis ei ole? Ja suitsukala kohe põlvini :D Mulle tuli üks nali sellega seoses meelde, ära võta isiklikult.

Krokodill Gena ja Potsataja sõtsid taksoga. Sihtkohas selgus, et neil ei ole maksmiseks raha.
"Äkki saame me teie heaks midagi muud teha?" küsis Potsataja taksojuhilt. "Kas te tahaksite, et teil riist maani ulataks?" "Muidugi!"
"Gena," pöördus Potsataja sõbra poole, "hammusta tal jalad ära!"
Guestikene, mul vist potensiaaliühtlustus jukerdab, aga ma ei saa aru, kuidas jalgade puudumine põhjustaks suitsukala ulatumise maani?
Mina jagasin enda reisist kogemust.
Külaline

Ikka oma maamajja. Ei saa kaugemale reisimist lubada kui ahi vaja ehitada ja maja soojustada. Ja nii juba mitmeid aastaid. Prioriteedid tuleb paika seada. Kas mitme tuhande eest (2täiskasvanut+ 3last) soojale maale nädalaks või kuivkäimla majas ümber ehitada. Aga ega ei kurda ka. Lapsed silkavad looduses ja meie mehega ehitame.
Külaline

Mina proovin kahte asja korraga. Maamaja kõpitseda ja reisida. Üks ei sega teist. Olen mõelnud linnareisi peale Prahasse. Olen seal küll käinud paaril korral, aga aega on möödunud ja äkki uuesti?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Apr 2025 22:11 Mina proovin kahte asja korraga. Maamaja kõpitseda ja reisida. Üks ei sega teist. Olen mõelnud linnareisi peale Prahasse. Olen seal küll käinud paaril korral, aga aega on möödunud ja äkki uuesti?
Aga miks just Praha, kui oled seal juba mitu korda käinud? Vanalinn ja muud huviväärsused on ju ikka samad, midagi uut ei avasta.
Miks mitte mõned teised linnad, mida avastada?
Viin, Pariis, Berliin, Brüssel? Või nt Köln või Kopenhagen? Milano, Verona või Veneetsia? Kui käinud pole, siis soovitan neid kõiki. Piisavalt lähedal ja vägagi vaatamisväärsed.
Ise tahaks tagasi Barcelonasse, nii palju jäi nägemata.
Külaline

Kreekasse (käime iga suvi, erinevad kohad), ja Soome (nii omapäi kui ühe spets reisiga).
Püüame jagada raha reisimise ning maakodu tööde vahel (neid töid lükkame vahel tulevikku ka). Nädal Kreekas lend & apartement on kahele 1500, lisaks autorent ja kohapealsed kulud. Soome pole ka teab mis kallis.
Külaline

Sel suvel vist ei viitsi kuhugi välismaale minna. Eestis võiks küll mõne pikema motikatiiru teha ja võib-olla pikemalt purjetada ka.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 09:46 Kreekasse (käime iga suvi, erinevad kohad), ja Soome (nii omapäi kui ühe spets reisiga).
Püüame jagada raha reisimise ning maakodu tööde vahel (neid töid lükkame vahel tulevikku ka). Nädal Kreekas lend & apartement on kahele 1500, lisaks autorent ja kohapealsed kulud. Soome pole ka teab mis kallis.
Võtsime just 11 päevaks Kreekasse hotelli, 5300 eurot. Hinnad on ikka aastatega väga tõusnud, mõni aasta tagasi maksime 1000 vähem.
Külaline

Mis hotell see nii palju maksab? Selle eest saaks Kreekas kolmeks kuuks apartmendi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mai 2025 07:53 Mis hotell see nii palju maksab? Selle eest saaks Kreekas kolmeks kuuks apartmendi.
V-o tal on mitu last ja soovis täispansionit.
Külaline

see vist jah maitse asi - ise eelistan pigem 50-60 eurot öö kööginurgaga apartemendis, kuna Kreeka on tavernaid täis ja nendes on toit 10x parem kui mistahes hotellitoit.
Kuskil suurlinnas meeldib mullegi kallis hotellis olla, aga AI pole kunagi teemaks.
Samas saan aru neist, kes tahavadki täiesti aja maha võtta hotelli territooriumil puhata.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Mai 2025 10:32
Külaline kirjutas: 05 Mai 2025 07:53 Mis hotell see nii palju maksab? Selle eest saaks Kreekas kolmeks kuuks apartmendi.
V-o tal on mitu last ja soovis täispansionit.
Kahekesi mehega, keskmine 5* hotell, AI. Lennupiletid selle hinna sees.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline