Mis mul sellest lepingust, kui teine südamega asja kallal pole?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 20:29Aga äkki te polnud kokku leppinud? Ekslussiivsuse osas suhtes. Ei olnud lepingut teinud ja digiallkirjastanud. Siin naised räägivad, et nn deitimise perioodil võib ikka teistega tutvuda ja kohtuda ning ka väiksest seksivärki teha. Sest suhe polnud veel päris suhe. Ikka leping peab olema kus mustvalgelt kirjas, et alates tänasest Mari ja Juhan enam teistega seksivärki ei tee. Kui soovi on võib ka muud asjad kirja panna. Näiteks, et Tinder läheb kinni ja Tinderi sõbrad pole enam sõbrad. Samuti eksid ja ekspeikad polegi enam hingesugulased ja südamesõbrad jne, jne. Aga hoiatan. Leping on leping. Seda peab mees täitma ja mõistlik kui naine ka seda teeks.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 19:55 Kui on armumise periood, liblikad, õhinad, südamed jne, siis mul pole küll huvi mujale vaadata. Mitte mingit huvi. Kui selguks, et kaaslane ringi sirtsutab, oleksin tohutult löödud. Mingit edasist suhet sealt küll ei tuleks.
Misasi on suhe?
-
Külaline
-
Külaline
No üldse on valida, aga igasugused muud vead on minu jaoks palju hullemad kui mingi seksimine. Ja üleüldse peaks see mees mulle ikka väga meeldima, et koos olla. Ja seda juhtub väga harva. Ta ei ole mulle valetanud ega midagi varjanud ja käitub väga lugupidavalt. Ja see käib kogu elu kohta, mitte ainult seksi. Jube hea on elada kui keegi pidevalt aru ei päri ja ei kontrolli kuidas ma elama ja käituma pean. Täiesti võimalik on nautida koos olemist ja vabadust samal ajal.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 19:16Õudne!Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:40Mingid tunded tal on, armastust pole. Aga lepin jah, sest ta on hea ja hoolitsev ja tunnen ennast rohkem armastatuna kui oma 18a kestnud abielus tundsin. Eks ma võin ju igasuguseid asju soovida, aga pole kohanud paremat ja ei saa kohata ka, kuna ma temasse armunud. Ega minu vanuses neid unistuste printse just polju valida pole ka.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:25
Sa oled väga armunud, sellepärast lepid ka pisikeste palakestega, mida see "igavesti vaba" sõber sulle armulikult poetab. See toidab su armunu tundeid. Kas temal ka tunded on? Või kasutab sind lihtsalt?
Ma ei tahaks sinu nahas olla...
Ei tea, kui kohutavalt vana sa siis oled, et ei saa kohe üldse valida?
-
Külaline
Katsu teemas püsida, tsipa tüütu, et sa iga teema muudad ainult oma isiklikust elust rääkimisega.Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 23:01Aga reaalsus on teine, olen 31 aastane naine. Sündinud 92 aastal, meeldib või mitteKülaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 22:56Pidasin sind siiani 60+ meheks.Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 22:14
No näe, kohe tembeldataksegi lollakaks. See on vist igapäevane nähtus sinu elus, anonüümselt teisi sildistada. Pean pettumuse valmistama- ma olen küll naine, 31 aastane, abielus. Ei ole kordagi märganud et keegi mind kui naist kuskil tänavapildis või ka anonüümselt foorumis ahistaks, ei ole tundnud end ka puudutatuna mingist hüsteerilisest kisast, et naistele tehakse liiga- minule pole keegi isiklikult siin liiga teinud peale mõningate lahmijate kes võtavad õiguse mind solvata, aga ka seda ei võta ma südamesse, see on mõttetu. Vaene kanakari, kes kõike hinge võtavad, kas te igal õhtul nutate töölt tulles ka patja kui päeva jooksul midagi viltu läks?
PS. Siin foorumis on väga palju ägedaid kasutajaid ja tarku nõuandeid, huvitavaid teemasid. On lihtsalt mingi teatud punt kes on otsustanud nokkida.
/Juustup alias emand![]()
/Juustup
-
Külaline
Sa ei tee kokkuleppel ja lepingul vahet? Kuidas sinusugune küll oma eluga hakkama saab?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 20:29Aga äkki te polnud kokku leppinud? Ekslussiivsuse osas suhtes. Ei olnud lepingut teinud ja digiallkirjastanud. Siin naised räägivad, et nn deitimise perioodil võib ikka teistega tutvuda ja kohtuda ning ka väiksest seksivärki teha. Sest suhe polnud veel päris suhe. Ikka leping peab olema kus mustvalgelt kirjas, et alates tänasest Mari ja Juhan enam teistega seksivärki ei tee. Kui soovi on võib ka muud asjad kirja panna. Näiteks, et Tinder läheb kinni ja Tinderi sõbrad pole enam sõbrad. Samuti eksid ja ekspeikad polegi enam hingesugulased ja südamesõbrad jne, jne. Aga hoiatan. Leping on leping. Seda peab mees täitma ja mõistlik kui naine ka seda teeks.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 19:55 Kui on armumise periood, liblikad, õhinad, südamed jne, siis mul pole küll huvi mujale vaadata. Mitte mingit huvi. Kui selguks, et kaaslane ringi sirtsutab, oleksin tohutult löödud. Mingit edasist suhet sealt küll ei tuleks.
-
Külaline
Võta rohud ära, sul katus ikka täiega sõidab. Lepingute sõlmimiseks on sinusugustel eestkostja.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:56 Vaata. Minu jaoks oled tühi koht. Nii tühine, et sinu arvamus mind ei huvita. Aga nagu aru saada kuulud sa nende litsakate hulka kellega vaja kõik kokku leppida ja kirja panna. Leping sõlmida. Ja siis üritab ka veel petta ja lepingut rikkuda. Ok. Ära nüüd endast üle mõtle. Kõik eelnev ei käi sinu kohta, sest sinutaolisel polegi kellegiga midagi kokku leppida. Niivõrd tühine olend oled. Aga mul ei ole sinust kahju.
Teistele kanadele siis.
Leping on kokkulepe kahe või enama isiku (lepingupooled) vahel, millega lepingupool kohustub või lepingupooled kohustuvad midagi tegema või tegemata jätma. Lepingu sisuks on lepingupoolte vahel kokku lepitud tingimused, millest tulenevad nende õigused ja kohustused.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mammut, Nõiamoor, Semrush [Bot] ja 3 külalist