Misasi on suhe?
-
Külaline
Misasi on suhe?
Siin on mitmes teemas läbi käinud, et vallalised võivad teha, mida soovivad, eks. Olen sellega täiesti nõus, aga ei saa täpselt aru, mis hetkel saab vallaliselt inimesest suhtes olev inimene? Kas siis kui voodis käidud, siis kui sõpradele tutvustatud, siis kui sõrmused sõrmes või mingi muu variant?
Minu jaoks algab suhe siis, kui kaks inimest teineteisele meeldima hakkavad ja soovivad teineteisega oma elu jagada. Vahet pole, kui harva või tihti teineteist nähakse ja kas ametlikult "mis me oleme" vestlus peetud. Mina sellest hetkest enam ringi ei vahi ja ootan sama ka oma kaaslaselt.
Elu on muidugi näidanud, et ma eksin ja tegelikult see ikka ei olnud suhe, sest teine pool leidis, et tema on endiselt vaba. Minule selline variant ei sobinud ja läksime oma teed.
Mis hetkest alates teie arvates suhe algab?
Minu jaoks algab suhe siis, kui kaks inimest teineteisele meeldima hakkavad ja soovivad teineteisega oma elu jagada. Vahet pole, kui harva või tihti teineteist nähakse ja kas ametlikult "mis me oleme" vestlus peetud. Mina sellest hetkest enam ringi ei vahi ja ootan sama ka oma kaaslaselt.
Elu on muidugi näidanud, et ma eksin ja tegelikult see ikka ei olnud suhe, sest teine pool leidis, et tema on endiselt vaba. Minule selline variant ei sobinud ja läksime oma teed.
-
Külaline
Miks sa teiste pärast nii pead valutad, ela oma elu ise nii nagu tahad. Ei pea ju petjat petmast ka sõrmus ega abielutunnistus ega lapsed, saati siis veel mingi vestlus.
Minul on sama, kui mul on juba keggei vastu tunded, mida ma siis teistega peaks voodisse ronima? Õudne mõtegi ju.
Minul on sama, kui mul on juba keggei vastu tunded, mida ma siis teistega peaks voodisse ronima? Õudne mõtegi ju.
-
Külaline
Siis kui mõlemad pooled selgelt kommunikeerivad, oleme suhtes. Tänapäeval ei saa eeldada, et peale teatud tegevusi oleme suhtes.
-
Külaline
Kui olete kokku leppinud, et rohkem teistega ei kohtu. Lihtsalt eeldada ei saa midagi, kui pole olnud juttugi suhtes olemisest.
-
Külaline
Mis su probleem on, et sinna alla oma nime pead kirjutama?
-
Külaline
Ei ole pidanud kunagi mingeid kokkuleppeid tegema. Ju olete nii kehvad inimestetundjad, kui inimesest ja endast aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:24 Kui olete kokku leppinud, et rohkem teistega ei kohtu. Lihtsalt eeldada ei saa midagi, kui pole olnud juttugi suhtes olemisest.
-
Juustup
Alustame sellest, miks minu signatuur sind häirib? Ja miks see probleem on?
/Juustup
-
Külaline
TA. Ma ka siiani arvasin, et ei ole vaja, sest polnudki siiani vaja olnud. Sellepärast tekkiski küsimus, et äkki nüüd on uued ajad ja uued kombed ja mina mingi vana aja jäänuk. Mul enne seda juhtumit oli viimati 21 aastat tagasi meeste sebimise kogemus ja siis ei pidanud mingeid ilmutatud kujul kokkuleppeid sõlmima.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:05Ei ole pidanud kunagi mingeid kokkuleppeid tegema. Ju olete nii kehvad inimestetundjad, kui inimesest ja endast aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:24 Kui olete kokku leppinud, et rohkem teistega ei kohtu. Lihtsalt eeldada ei saa midagi, kui pole olnud juttugi suhtes olemisest.
-
Külaline
Sest see on nõme ja häiriv. See häirib ka teisi, nagu sulle korduvalt mõista antud.
Nüüd on sinu kord vastata-milleks on see vajalik? Kas messengeris suheldes lõpetad lause oma nimega?
-
Külaline
Mul ka kogemust pole tänapäeval, aga kipun ka pakkuma, et eeldada pole enam midagi mõtet vaid pigem konkreetselt kokku leppida. Sa võid eeldada, et sul on suhe mehega, aga temal samaaegselt 3 naist kõrval ja võib olla ka üks mees lisaks.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:21TA. Ma ka siiani arvasin, et ei ole vaja, sest polnudki siiani vaja olnud. Sellepärast tekkiski küsimus, et äkki nüüd on uued ajad ja uued kombed ja mina mingi vana aja jäänuk. Mul enne seda juhtumit oli viimati 21 aastat tagasi meeste sebimise kogemus ja siis ei pidanud mingeid ilmutatud kujul kokkuleppeid sõlmima.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:05Ei ole pidanud kunagi mingeid kokkuleppeid tegema. Ju olete nii kehvad inimestetundjad, kui inimesest ja endast aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:24 Kui olete kokku leppinud, et rohkem teistega ei kohtu. Lihtsalt eeldada ei saa midagi, kui pole olnud juttugi suhtes olemisest.
Aga muideks ka 20 aastat tagasi oli selliseid kahtlasi kujusid palju, üks peigmees poolenisti elas minu juures aga mitte kuskil koos me ei käinud. Siis arvasin ka et suhe, aga tegelt oli tüübil nii mugav lihtsalt ja polnud mingi õige suhe see.
-
Külaline
Sõnastasin valesti. Mitte kokku leppida - kuna seda ka ei saa. Ei saa kokku leppida kellegagi et nüüd suhe kui temaKülaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:27Mul ka kogemust pole tänapäeval, aga kipun ka pakkuma, et eeldada pole enam midagi mõtet vaid pigem konkreetselt kokku leppida. Sa võid eeldada, et sul on suhe mehega, aga temal samaaegselt 3 naist kõrval ja võib olla ka üks mees lisaks.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:21TA. Ma ka siiani arvasin, et ei ole vaja, sest polnudki siiani vaja olnud. Sellepärast tekkiski küsimus, et äkki nüüd on uued ajad ja uued kombed ja mina mingi vana aja jäänuk. Mul enne seda juhtumit oli viimati 21 aastat tagasi meeste sebimise kogemus ja siis ei pidanud mingeid ilmutatud kujul kokkuleppeid sõlmima.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:05
Ei ole pidanud kunagi mingeid kokkuleppeid tegema. Ju olete nii kehvad inimestetundjad, kui inimesest ja endast aru ei saa.
Aga muideks ka 20 aastat tagasi oli selliseid kahtlasi kujusid palju, üks peigmees poolenisti elas minu juures aga mitte kuskil koos me ei käinud. Siis arvasin ka et suhe, aga tegelt oli tüübil nii mugav lihtsalt ja polnud mingi õige suhe see.
Pole huvitatud. Võiks rääkida mis on teise poole arusaam suhtest, nagu mingi teine teema arutles - kas seksib teiste naistega või vähemalt kas peab normaalseks. Et lühidalt - kas teil sama või erinev arusaam suhtest.
-
Juustup
Sul ja kõigil teistel keda see häirib, on võimalus mind blokeerida või edasi kerida. Mis teie närvikavaga valesti on et nii väike asi teid kohe häirima kukub?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:23Sest see on nõme ja häiriv. See häirib ka teisi, nagu sulle korduvalt mõista antud.
Nüüd on sinu kord vastata-milleks on see vajalik? Kas messengeris suheldes lõpetad lause oma nimega?
Viisakusest vastan, kuigi ma olen seda juba tegelikult teinud- see on minu signatuur. See meeldib mulle. Messengeris ma seda ei kasuta, sest seal ma suhtlen vaid inimestega keda ma isiklikult tunnen ja kes tunnevad mind.
/Juustup
-
Külaline
Ehk sa pead siinseid, sind mitte tundvaid inimesi alaarenenuteks, kes ilma selleta ei seosta kirjutatut sinuga ega suuda lugeda seda sama sõna kasutajanimest?Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:31Sul ja kõigil teistel keda see häirib, on võimalus mind blokeerida või edasi kerida. Mis teie närvikavaga valesti on et nii väike asi teid kohe häirima kukub?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:23Sest see on nõme ja häiriv. See häirib ka teisi, nagu sulle korduvalt mõista antud.
Viisakusest vastan, kuigi ma olen seda juba tegelikult teinud- see on minu signatuur. See meeldib mulle. Messengeris ma seda ei kasuta, sest seal ma suhtlen vaid inimestega keda ma isiklikult tunnen ja kes tunnevad mind.
/Juustup
-
Juustup
Ei pea alaarenenuteks. Ma ei ole selline hiromant, et anda inimese vaimse tervise kohta mingeid hinnanguid läbi telefoniekraani. Siiski ma soovitan sügavalt enda sisse vaadata ja mõelda MIKS nii väike asi kohe häiriv on. See pole normaalne. Mina igastahes kasutan oma signatuuri rõõmsalt edasi ning lõpetan sellel teemal arutlemise kuna vestlus kisub teemaväliseks.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:37Ehk sa pead siinseid, sind mitte tundvaid inimesi alaarenenuteks, kes ilma selleta ei seosta kirjutatut sinuga ega suuda lugeda seda sama sõna kasutajanimest?Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:31Sul ja kõigil teistel keda see häirib, on võimalus mind blokeerida või edasi kerida. Mis teie närvikavaga valesti on et nii väike asi teid kohe häirima kukub?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:23
Sest see on nõme ja häiriv. See häirib ka teisi, nagu sulle korduvalt mõista antud.
/Juustup
PS. Ma meenutan veelkord, et mind on võimalik blokeerida.
/Juustup
-
Külaline
Ei olegi kerge vastata. Suhe algab siis, kui tekib tahtmine koos olla ja pühenduda. Ise olen olnud pikemalt koos mehega, kes näiteks FB-s esitles end vallalisena. Ise ma ei peaks suhtestaatust üldse oluliseks märkida, seega... no ei tea, ehk siiski vaba (mind pole olemas) mehega koos olin.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 17:45 Siin on mitmes teemas läbi käinud, et vallalised võivad teha, mida soovivad, eks. Olen sellega täiesti nõus, aga ei saa täpselt aru, mis hetkel saab vallaliselt inimesest suhtes olev inimene? Kas siis kui voodis käidud, siis kui sõpradele tutvustatud, siis kui sõrmused sõrmes või mingi muu variant?
Minu jaoks algab suhe siis, kui kaks inimest teineteisele meeldimapikemaajalisel hakkavad ja soovivad teineteisega oma elu jagada. Vahet pole, kui harva või tihti teineteist nähakse ja kas ametlikult "mis me oleme" vestlus peetud. Mina sellest hetkest enam ringi ei vahi ja ootan sama ka oma kaaslaselt.
Üldjuhul ongi suhe kui selline orgaaniline protsess, ei teki küsimärke. Kui tekivad küsimused, pole asi õige.
Teemaalgatajal tundub olevat mure. Tundub ka, et teineteisega otseses mõttes oma elu ei jagatud ega oldud ka valmis seda teha.
-
Külaline
Sul polnud mingit probleemi hukkunut psühhopaafiks nimetada.Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:47Ei pea alaarenenuteks. Ma ei ole selline hiromant, et anda inimese vaimse tervise kohta mingeid hinnanguid läbi telefoniekraani. Siiski ma soovitan sügavalt enda sisse vaadata ja mõelda MIKS nii väike asi kohe häiriv on. See pole normaalne. Mina igastahes kasutan oma signatuuri rõõmsalt edasi ning lõpetan sellel teemal arutlemise kuna vestlus kisub teemaväliseks.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:37Ehk sa pead siinseid, sind mitte tundvaid inimesi alaarenenuteks, kes ilma selleta ei seosta kirjutatut sinuga ega suuda lugeda seda sama sõna kasutajanimest?Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:31
Sul ja kõigil teistel keda see häirib, on võimalus mind blokeerida või edasi kerida. Mis teie närvikavaga valesti on et nii väike asi teid kohe häirima kukub?
/Juustup
/Juustup
-
Juustup
Ära topi mulle sõnu suhu! Ma ütlesin, et iga sõtta minev inimene teab, et on küsitav kas ta sealt ühes tükis või üldse elavana tagasi tuleb ning see on sulaselge massohism või mingi hullumeelsuse ilming. OMA kodumaa eest veel, kui see on viimane võimalus ja see KODUMAA on ise ka sulle midagi kunagi andnud.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 20:20Sul polnud mingit probleemi hukkunut psühhopaafiks nimetada.Juustup kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:47Ei pea alaarenenuteks. Ma ei ole selline hiromant, et anda inimese vaimse tervise kohta mingeid hinnanguid läbi telefoniekraani. Siiski ma soovitan sügavalt enda sisse vaadata ja mõelda MIKS nii väike asi kohe häiriv on. See pole normaalne. Mina igastahes kasutan oma signatuuri rõõmsalt edasi ning lõpetan sellel teemal arutlemise kuna vestlus kisub teemaväliseks.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:37
Ehk sa pead siinseid, sind mitte tundvaid inimesi alaarenenuteks, kes ilma selleta ei seosta kirjutatut sinuga ega suuda lugeda seda sama sõna kasutajanimest?
/Juustup
Ja ära risusta seda teemat enam teemaväliste postitustega. Kui minu isik sind nii köidab võid minust teema teha- ma olen oma suureneva fännibaasi üle jätkuvalt uhke.
Lehvitan sulle oma kuldselt troonilt!
/Juustup
-
Külaline
Ma usun, et enamik ei lepi midagi kokku, vaid loodavad parimat, et teine pool on samade põhimõtete ja kavatsustega. Point oli siiski selles, et kui pole juttu olnud, et oleme nüüd "eksklusiivsed", siis pole mõtet ka midagi eeldada ja pärast pettuda, kui teine pool arvas, et tavapärane vallaliseelu veel kestab. Ainult rumal arvab, et ta mõne nädala või kuuga teist inimest juba läbi ja lõhki teab ja tunneb.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 19:05Ei ole pidanud kunagi mingeid kokkuleppeid tegema. Ju olete nii kehvad inimestetundjad, kui inimesest ja endast aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:24 Kui olete kokku leppinud, et rohkem teistega ei kohtu. Lihtsalt eeldada ei saa midagi, kui pole olnud juttugi suhtes olemisest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor ja 3 külalist