Pole küll see, kelle käest küsid, aga võrreldes enamuse sellises vanuses meeste pundunud nägudega, on peened näojooned tõesti. Mitte, et ta minu maitse järgi just ilus mees oleks, aga vähemalt mitte ülesöönud papi.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 13:15On see mingi sarkasm või räägid päriselt?Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:07 Carmen Kassi isa oli täpselt sama näoga: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9281 ... 502e5bae30
Vanusele vaatamata ikka silmapaistev mees: ilusad peened näojooned, pikk ja sale.
Kas tunnete ära kes see on?
-
Külaline
-
Külaline
Kus sa neid 75-aastaseid pundunud nägudega mehi kohtad? Selles eas on peaaegu kõik mehed kõhnad, pigem alakaalulised.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 14:04Pole küll see, kelle käest küsid, aga võrreldes enamuse sellises vanuses meeste pundunud nägudega, on peened näojooned tõesti. Mitte, et ta minu maitse järgi just ilus mees oleks, aga vähemalt mitte ülesöönud papi.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 13:15On see mingi sarkasm või räägid päriselt?Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:07 Carmen Kassi isa oli täpselt sama näoga: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9281 ... 502e5bae30
Vanusele vaatamata ikka silmapaistev mees: ilusad peened näojooned, pikk ja sale.
-
Külaline
Nojah, kui eluski on. See mees suri ka varakult ära.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 14:26Kus sa neid 75-aastaseid pundunud nägudega mehi kohtad? Selles eas on peaaegu kõik mehed kõhnad, pigem alakaalulised.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 14:04Pole küll see, kelle käest küsid, aga võrreldes enamuse sellises vanuses meeste pundunud nägudega, on peened näojooned tõesti. Mitte, et ta minu maitse järgi just ilus mees oleks, aga vähemalt mitte ülesöönud papi.
-
Külaline
Minu arust oli kena mees. Olen teda päriselus näinud. Minu arust oli ka Ita Ever surmani kaunis naine. Kui inimene on silmapaistev, eriline, siis ei loe vanus mitte midagi. Suurem osa vanu inimesi on selliste näojoontega, et ei jää meeldegi, millised need näojooned on üldse, kõik on üks vormitu mass. Isiksused on kaunid kuni surmani. No ma ei arvagi, et siinne rahvas sellest aru saaks, mõne arust on naine ilus sellepärast, et ta on 16. Minu jaoks pole 16 aastased ülde ilusad, nad on lapsed, täiesti välja kujunemata. Minu jaoks teeb inimese ilusaks isiksus, mõnel väga harval inimesel on see juba nii noorena olemas, kuigi neid leidub. Sellise inimese puhul ei pane üldse tähelegi, kui vana ta on, ta paistab silma ja on ka ilus. Mõne amööbi arust tõesti on ainuke kriteerium inimese puhul pandavus, minu jaoks on oluline sisu.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 13:15On see mingi sarkasm või räägid päriselt?Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:07 Carmen Kassi isa oli täpselt sama näoga: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9281 ... 502e5bae30
-
Külaline
Aga miks peaks välja nägema 10a vanemana kui oled? Kas see on ilus vananemine?Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:33Mina arvan, et naine saab vananeda ilusana ka siis, kui ta ei süsti ega lõika ennast. Enese välimuse eest hoolitsemine ei pea sisaldama tingimata süste ja ilukirurgiat ning võltspikendusi.
-
Külaline
Kelle silmis? Kas see peaks mind huvitama üldse, kui keegi suvaline näeb mind vanemana? Jah, see ei pruugi sulle paista "ilusa" vananemisena, kas peaks? Normaalne vananemine ei peagi kõrvalisele inimesele ilus paistma. See pole ka eesmärk.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:35Aga miks peaks välja nägema 10a vanemana kui oled? Kas see on ilus vananemine?Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:33Mina arvan, et naine saab vananeda ilusana ka siis, kui ta ei süsti ega lõika ennast. Enese välimuse eest hoolitsemine ei pea sisaldama tingimata süste ja ilukirurgiat ning võltspikendusi.
Tavaline terve ja enda eest hoolt kandev inimene ei pea iga hetk muretsema, kuidas ta kellegi võõra silmis välja näeb. Saati veel hakkama end mingite süstidega "parendama", et mõnele kommentaatorile ilus tunduda.
Väärikas vananemine ei olegi alati ilus vananemine. Ei peagi olema.
Aga see mu jutt ei puutu üldse Carmen Kassi. Tema on nii normaalne, väärikas kui ka ilus oma vanuse kohta.
-
Külaline
Miks sa arvad, et loomulikult vananev naine näeb oma tegelikust vanusest 10 aastat vanem välja? Kui ma olen 50-aastane, siis ma paistan ka 50-aastane välja, mitte nagu 60-aastane.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:35Aga miks peaks välja nägema 10a vanemana kui oled? Kas see on ilus vananemine?Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:33Mina arvan, et naine saab vananeda ilusana ka siis, kui ta ei süsti ega lõika ennast. Enese välimuse eest hoolitsemine ei pea sisaldama tingimata süste ja ilukirurgiat ning võltspikendusi.
-
Külaline
No osad on tuunimisega nii ära harjunud, et neile paistab loomulikult vananenud naine vanem oma east. Pole enam harjutud nägema kuulsusi, kes pole süstinud ja lõiganud. Sellepärast siingi nüüd imestatakse ette ja taha, issand kui õudne inimene välja näeb.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 22:25Miks sa arvad, et loomulikult vananev naine näeb oma tegelikust vanusest 10 aastat vanem välja? Kui ma olen 50-aastane, siis ma paistan ka 50-aastane välja, mitte nagu 60-aastane.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:35Aga miks peaks välja nägema 10a vanemana kui oled? Kas see on ilus vananemine?Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:33Mina arvan, et naine saab vananeda ilusana ka siis, kui ta ei süsti ega lõika ennast. Enese välimuse eest hoolitsemine ei pea sisaldama tingimata süste ja ilukirurgiat ning võltspikendusi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist