No mingi memm saab orgasmi. Mõelda vaid - maailmakuulus naine, kõhn jne, aga memm arvab vanuseks 55 panna. Tegelikult 46. Oohh, oooohhh, ooOOOOHHHH!!!Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2025 14:54Ja mis sellest on, et vanem välja näeb. Konkreetselt - mis sellest on?
Kas tunnete ära kes see on?
-
Külaline
-
Külaline
Ongi mingi hull siin lahti.
-
Külaline
No kas just orgasmi. Asja saab ju nentida ka neutraalselt. See naine pildil näeb kindlasti vanem välja kui tavaline 46, ei? Võib-olla tekitab korraks imestust, et miks nii, noorena ju välimust oli ja raha ka nagu eeldatavalt peaks olema (?), et siis ikkagi miks. Mitte et seetõttu mingi orgasmi peaks saama, võta asja veits rahulikumalt ehk.
Mina olen eluaeg teadnud/märganud, et need naised, kes on noorena olnud ilusad (st ilusad näojooned, näokolju on ilus), on ilusad isegi 70-aastaselt. Nende naiste näost on kunagine ilu nähtav. Siin aga on vastupidine näide ja kui see tekitab kulmukergitust, siis ei ole selles ju midagi imelikku. Selles näos ei ole kunagist ilu näha.
-
Külaline
See on pigem ebaõnnestunud pilt. Igaühest on võimalik selline teha. Ta näeb päriselus välja ilus ja täiesti eakohane.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 18:03No kas just orgasmi. Asja saab ju nentida ka neutraalselt. See naine pildil näeb kindlasti vanem välja kui tavaline 46, ei? Võib-olla tekitab korraks imestust, et miks nii, noorena ju välimust oli ja raha ka nagu eeldatavalt peaks olema (?), et siis ikkagi miks. Mitte et seetõttu mingi orgasmi peaks saama, võta asja veits rahulikumalt ehk.
Mina olen eluaeg teadnud/märganud, et need naised, kes on noorena olnud ilusad (st ilusad näojooned, näokolju on ilus), on ilusad isegi 70-aastaselt. Nende naiste näost on kunagine ilu nähtav. Siin aga on vastupidine näide ja kui see tekitab kulmukergitust, siis ei ole selles ju midagi imelikku. Selles näos ei ole kunagist ilu näha.
-
Külaline
Vaatasin videot, kui ta rasedana mööda poodiumi jalutas, see on tema Instagrami kontol praegugi olemas. Siis oli värske ja ilus näost, polnud ühtki kortsu. Vaevalt küll, et ta nüüd poole aastaga mingiks vanamemmeks muutus.
-
Külaline
Mis on näokolju ja kuidas selle ilu mõõdetakse?Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 18:03Mina olen eluaeg teadnud/märganud, et need naised, kes on noorena olnud ilusad (st ilusad näojooned, näokolju on ilus), on ilusad isegi 70-aastaselt. Nende naiste näost on kunagine ilu nähtav. Siin aga on vastupidine näide ja kui see tekitab kulmukergitust, siis ei ole selles ju midagi imelikku. Selles näos ei ole kunagist ilu näha.
-
Külaline
Tänapäeval on fotode tuunimine nii tavaline, et see siinolev pilt on äkki lihtsalt erandGuest kirjutas: ↑30 Apr 2025 18:15 Vaatasin videot, kui ta rasedana mööda poodiumi jalutas, see on tema Instagrami kontol praegugi olemas. Siis oli värske ja ilus näost, polnud ühtki kortsu. Vaevalt küll, et ta nüüd poole aastaga mingiks vanamemmeks muutus.
-
Külaline
Sa ei tea, misasi on näokolju? See on nägu moodustavate luude anatoomia. Koljuluud (nii näo- kui ajukolju) on inimeseti erinev. Näokolju luud määravad suures osas ära ka inimese näo välimuse, pehmed koed muidugi mängivad samuti rolli, kuid vähem. Tegelikult on inimese näo ilus olulisemad luulised jooned kui pehmed koed. Seda eriti vanemas eas. Näiteks pardimokkade ettekeevitamine ei muuda ilusamaks näojooni, sest see muudab vaid huulte pehmet kudet, kuid mitte näokolju poolt ettemääratud näojooni. Antud teemas esineval naisel ilmselt siis ei ole seda geneetilist näokolju poolt genereeritud ilu, see naine on oma näo osas vanuseliset vaid kaotanud, kuid mitte midagi võitnud.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 18:45Mis on näokolju ja kuidas selle ilu mõõdetakse?Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 18:03Mina olen eluaeg teadnud/märganud, et need naised, kes on noorena olnud ilusad (st ilusad näojooned, näokolju on ilus), on ilusad isegi 70-aastaselt. Nende naiste näost on kunagine ilu nähtav. Siin aga on vastupidine näide ja kui see tekitab kulmukergitust, siis ei ole selles ju midagi imelikku. Selles näos ei ole kunagist ilu näha.
-
Külaline
Ma vaatasin videot, see ei olnud ju kuidagi tuunitud.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 18:49Tänapäeval on fotode tuunimine nii tavaline, et see siinolev pilt on äkki lihtsalt erandGuest kirjutas: ↑30 Apr 2025 18:15 Vaatasin videot, kui ta rasedana mööda poodiumi jalutas, see on tema Instagrami kontol praegugi olemas. Siis oli värske ja ilus näost, polnud ühtki kortsu. Vaevalt küll, et ta nüüd poole aastaga mingiks vanamemmeks muutus.
-
Külaline
Ka hullemaks saab tuunida.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 20:01Tänapäeval on fotode tuunimine nii tavaline, et see siinolev pilt on äkki lihtsalt erand
-
Külaline
No siin pildil ta vist pole poodiumil. Poodium jaoks aga on kombeks end paksu meigikihiga tuunida.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 20:01Ma vaatasin videot, see ei olnud ju kuidagi tuunitud.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 18:49Tänapäeval on fotode tuunimine nii tavaline, et see siinolev pilt on äkki lihtsalt erandGuest kirjutas: ↑30 Apr 2025 18:15 Vaatasin videot, kui ta rasedana mööda poodiumi jalutas, see on tema Instagrami kontol praegugi olemas. Siis oli värske ja ilus näost, polnud ühtki kortsu. Vaevalt küll, et ta nüüd poole aastaga mingiks vanamemmeks muutus.
-
Külaline
Ega see meik sul sügavaid kortse ära ei varja. Mõnel on arusaam, et meik teeb mingit imet. Siis oleks kõik ilusad ja noored, kui see meik nii kõikvõimas oleks. Kus on tema kortsud siin: https://www.instagram.com/itscarmenkass ... mg_index=1Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 00:56No siin pildil ta vist pole poodiumil. Poodium jaoks aga on kombeks end paksu meigikihiga tuunida.
-
Külaline
Minu arust ei ole ta kunagi klassikaliselt ilus olnud. Ka mitte noorena. Ta on lihtsalt huvitav ja mitmenäoline, ja ilmselt sellepärast ka tippmodelliks sai.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 18:03No kas just orgasmi. Asja saab ju nentida ka neutraalselt. See naine pildil näeb kindlasti vanem välja kui tavaline 46, ei? Võib-olla tekitab korraks imestust, et miks nii, noorena ju välimust oli ja raha ka nagu eeldatavalt peaks olema (?), et siis ikkagi miks. Mitte et seetõttu mingi orgasmi peaks saama, võta asja veits rahulikumalt ehk.
Ja see suhtumine on lihtsalt jabur, et "raha nagu peaks olema, et ennast tuunida". Just nagu peaks ilulõikused ja võltsjuuksed iga endast lugupidava naise elementaarne aksessuaar olema. Ei pea! Ja minu arust ongi see naine ülimalt enesekindel, kes sellise asjaga kaasa ei jookse.
-
Külaline
Carmen Kassi isa oli täpselt sama näoga: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9281 ... 502e5bae30
Vanusele vaatamata ikka silmapaistev mees: ilusad peened näojooned, pikk ja sale. Carmen Kass on minu arust ka ilus ja vanus seda ilu kuidagi ei vähenda.
Vanusele vaatamata ikka silmapaistev mees: ilusad peened näojooned, pikk ja sale. Carmen Kass on minu arust ka ilus ja vanus seda ilu kuidagi ei vähenda.
-
Külaline
Kõige enesekindlam naine on toa kõige inetum ja kortsulisem muttGuest kirjutas: ↑01 Mai 2025 11:57Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 18:03No kas just orgasmi. Asja saab ju nentida ka neutraalselt. See naine pildil näeb kindlasti vanem välja kui tavaline 46, ei? Võib-olla tekitab korraks imestust, et miks nii, noorena ju välimust oli ja raha ka nagu eeldatavalt peaks olema (?), et siis ikkagi miks. Mitte et seetõttu mingi orgasmi peaks saama, võta asja veits rahulikumalt ehk.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 16:46
No mingi memm saab orgasmi. Mõelda vaid - maailmakuulus naine, kõhn jne, aga memm arvab vanuseks 55 panna. Tegelikult 46. Oohh, oooohhh, ooOOOOHHHH!!!
Ja see suhtumine on lihtsalt jabur, et "raha nagu peaks olema, et ennast tuunida". Just nagu peaks ilulõikused ja võltsjuuksed iga endast lugupidava naise elementaarne aksessuaar olema. Ei pea! Ja minu arust ongi see naine ülimalt enesekindel, kes sellise asjaga kaasa ei jookse.
-
Külaline
Et siis sinu jaoks eksisteerib ainult kaks äärmust? Njaa!Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:27Kõige enesekindlam naine on toa kõige inetum ja kortsulisem muttGuest kirjutas: ↑01 Mai 2025 11:57Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 18:03
No kas just orgasmi. Asja saab ju nentida ka neutraalselt. See naine pildil näeb kindlasti vanem välja kui tavaline 46, ei? Võib-olla tekitab korraks imestust, et miks nii, noorena ju välimust oli ja raha ka nagu eeldatavalt peaks olema (?), et siis ikkagi miks. Mitte et seetõttu mingi orgasmi peaks saama, võta asja veits rahulikumalt ehk.
Ja see suhtumine on lihtsalt jabur, et "raha nagu peaks olema, et ennast tuunida". Just nagu peaks ilulõikused ja võltsjuuksed iga endast lugupidava naise elementaarne aksessuaar olema. Ei pea! Ja minu arust ongi see naine ülimalt enesekindel, kes sellise asjaga kaasa ei jookse.![]()
Mina arvan, et naine saab vananeda ilusana ka siis, kui ta ei süsti ega lõika ennast. Enese välimuse eest hoolitsemine ei pea sisaldama tingimata süste ja ilukirurgiat ning võltspikendusi.
-
Külaline
Loomulikult ei pea. Aga kui naine on ilus, siis soovib ta ka vanemana oma ilu säilitada. Keskpärastel või inetutel inimestel on mõistlikum see raha kokku hoida, ega sitast saia ikka tee.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:33Et siis sinu jaoks eksisteerib ainult kaks äärmust? Njaa!Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:27Kõige enesekindlam naine on toa kõige inetum ja kortsulisem muttGuest kirjutas: ↑01 Mai 2025 11:57
Ja see suhtumine on lihtsalt jabur, et "raha nagu peaks olema, et ennast tuunida". Just nagu peaks ilulõikused ja võltsjuuksed iga endast lugupidava naise elementaarne aksessuaar olema. Ei pea! Ja minu arust ongi see naine ülimalt enesekindel, kes sellise asjaga kaasa ei jookse.![]()
Mina arvan, et naine saab vananeda ilusana ka siis, kui ta ei süsti ega lõika ennast. Enese välimuse eest hoolitsemine ei pea sisaldama tingimata süste ja ilukirurgiat ning võltspikendusi.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:07 Carmen Kassi isa oli täpselt sama näoga: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9281 ... 502e5bae30
Vanusele vaatamata ikka silmapaistev mees: ilusad peened näojooned, pikk ja sale.
-
Külaline
On see mingi sarkasm või räägid päriselt?Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:07 Carmen Kassi isa oli täpselt sama näoga: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9281 ... 502e5bae30
Vanusele vaatamata ikka silmapaistev mees: ilusad peened näojooned, pikk ja sale.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist