Dubai l**u
-
Külaline
Kusjuures arvasin minagi, et ju jutt käib A.S, aga kui A.V, siis okeiii.. kuigi jah, tal modellikarjäärilaadne asi vist oli tõesti kunagiKülaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 14:27A. V?
-
Külaline
-
Külaline
Mõtled sibulat või selleritKülaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 16:13Kas A.S kombinatsioonis tähendab S ühte rohelist peenra peal kasvavat asja?
-
Külaline
A.S ei ole ju "uudis" või isegi mitte kõmujutu alla liigituv. Mallukas rääkis pommuudisest, kelle kohta eelnevalt keegi seda ei teadnud.
-
Külaline
-
Külaline
Iga teine pilt ju IG Dubais...
-
Külaline
Kas ta mitte perereisidel ei käi seal, ei tahaks nagu uskuda.
-
Külaline
Kes see A. V. on?
-
Külaline
Siin mingid maakad omavahel teavad;D
-
Külaline
Olen kah maakas ja ei tea. Nõuan nime. Nõuan nime. Nõuan nime.
-
Külaline
Mina ei julge nime öelda, sest ma suht 100% kindel, et sain vihjetest valesti aru ja mõtlen vale inimest
see keda mina mõtlen, on väga classy mitte trashy nagu teised dubaiga seotud.
-
Külaline
Ma saan aru, et nad on kõik piltidel classy. Aga pildi taga on elu trashy.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 21:39see keda mina mõtlen, on väga classy mitte trashy nagu teised dubaiga seotud.
-
Külaline
No mõnel kumab see trashy tugevalt läbi, ei ole päris kõik esteetiliste ja ilusate, viisakate profiilidega.
-
Külaline
See oli hea vihje jah. Isegi minusugune, eesti influsid mitte teadev kodanik peilis selle nime välja.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 11:29 Mõelge Kanada lipu peale siis.
-
Külaline
Mis selle Kanada lipuga naise l**uks teeb? On kuulujutt, et käib Dubais teenuseid osutamas?
Teades sealkandi araablaste maitset, siis nad eelistavad tükkmaad nooremaid või siis kurvikamaid, vähemalt üks neist tingimustest peab täidetud olema
Teades sealkandi araablaste maitset, siis nad eelistavad tükkmaad nooremaid või siis kurvikamaid, vähemalt üks neist tingimustest peab täidetud olema
-
Külaline
Tundud spetsialist olema, kas oled käinud ka ise Dubais mõõka neelamas?Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 13:23Teades sealkandi araablaste maitset, siis nad eelistavad tükkmaad nooremaid või siis kurvikamaid,
-
Külaline
No see "tuntud blogija" lasi kuulujutu lahti, see teebki. Ju on blogis hapukurgihooaeg või muidu igavad ajad ja vaja mingi skandaal üles tõmmata.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 13:23 Mis selle Kanada lipuga naise l**uks teeb?
Võibolla tõesti see siin mainitud naine käis Dubais seksitööl, aga kuna blogija seda otse välja öelda ei julge, siis see ongi vaid puhas kuulujutt. Võimalik, et ka puhas väljamõeldis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kaegu, Kirile ja 12 külalist