Dubai l**u

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

A. V?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 14:27A. V?
Kusjuures arvasin minagi, et ju jutt käib A.S, aga kui A.V, siis okeiii.. kuigi jah, tal modellikarjäärilaadne asi vist oli tõesti kunagi
Külaline

Kas A.S kombinatsioonis tähendab S ühte rohelist peenra peal kasvavat asja?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 16:13Kas A.S kombinatsioonis tähendab S ühte rohelist peenra peal kasvavat asja?
Mõtled sibulat või sellerit :lol:
Külaline

A.S ei ole ju "uudis" või isegi mitte kõmujutu alla liigituv. Mallukas rääkis pommuudisest, kelle kohta eelnevalt keegi seda ei teadnud.
Külaline

Eks seal dubais odavama kauba pilte ka tehakse, ei pea ainult peldikupotiks käima.
Külaline

Sellerist pole küll midagi kuulnud :D Kelle alias?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 12:53 Modell 🍁? Ma ei teadnud, et tal seostki Dubaiga on.
Iga teine pilt ju IG Dubais...
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 17:27
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 12:53 Modell 🍁? Ma ei teadnud, et tal seostki Dubaiga on.
Iga teine pilt ju IG Dubais...
Kas ta mitte perereisidel ei käi seal, ei tahaks nagu uskuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 14:56
Kusjuures arvasin minagi, et ju jutt käib A.S, aga kui A.V, siis okeiii.. kuigi jah, tal modellikarjäärilaadne asi vist oli tõesti kunagi
Kes see A. V. on?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 21:18
Kes see A. V. on?
Siin mingid maakad omavahel teavad;D
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 21:20
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 21:18

Kes see A. V. on?
Siin mingid maakad omavahel teavad;D
Olen kah maakas ja ei tea. Nõuan nime. Nõuan nime. Nõuan nime.
Külaline

Mina ei julge nime öelda, sest ma suht 100% kindel, et sain vihjetest valesti aru ja mõtlen vale inimest 😀 see keda mina mõtlen, on väga classy mitte trashy nagu teised dubaiga seotud.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 21:39see keda mina mõtlen, on väga classy mitte trashy nagu teised dubaiga seotud.
Ma saan aru, et nad on kõik piltidel classy. Aga pildi taga on elu trashy.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 21:44
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 21:39see keda mina mõtlen, on väga classy mitte trashy nagu teised dubaiga seotud.
Ma saan aru, et nad on kõik piltidel classy. Aga pildi taga on elu trashy.
No mõnel kumab see trashy tugevalt läbi, ei ole päris kõik esteetiliste ja ilusate, viisakate profiilidega.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 11:29 Mõelge Kanada lipu peale siis.
See oli hea vihje jah. Isegi minusugune, eesti influsid mitte teadev kodanik peilis selle nime välja.
Külaline

Mis selle Kanada lipuga naise l**uks teeb? On kuulujutt, et käib Dubais teenuseid osutamas?

Teades sealkandi araablaste maitset, siis nad eelistavad tükkmaad nooremaid või siis kurvikamaid, vähemalt üks neist tingimustest peab täidetud olema :)
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Apr 2025 13:23Teades sealkandi araablaste maitset, siis nad eelistavad tükkmaad nooremaid või siis kurvikamaid,
Tundud spetsialist olema, kas oled käinud ka ise Dubais mõõka neelamas?
Külaline

Andke vihjeid, keegi on tema nime üldse kuulnud ka? Tuntud inimene?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Apr 2025 13:23 Mis selle Kanada lipuga naise l**uks teeb?
No see "tuntud blogija" lasi kuulujutu lahti, see teebki. Ju on blogis hapukurgihooaeg või muidu igavad ajad ja vaja mingi skandaal üles tõmmata.

Võibolla tõesti see siin mainitud naine käis Dubais seksitööl, aga kuna blogija seda otse välja öelda ei julge, siis see ongi vaid puhas kuulujutt. Võimalik, et ka puhas väljamõeldis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist