Kas teie vihkate ka tublisid inimesi?
-
Külaline
mina kindlasti ei vihka tublisid inimesi, pigem ikka imetlen. Aga - vahel on see päris väsitav. Ja eriti väsitav on kuulata mõne sugulase/tuttava laste edukust igal alal (no ikka puhtalt viieline + noor interpreet + Eesti meister spordialal + jne jne). Pole enda laps ka edutu, aga sellisele tasemele ei küündi, pole vajagi.
-
Külaline
Inglise keeles kutsutakse seda fenomeni "ema sõbranna poeg"Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 16:30 mina kindlasti ei vihka tublisid inimesi, pigem ikka imetlen. Aga - vahel on see päris väsitav. Ja eriti väsitav on kuulata mõne sugulase/tuttava laste edukust igal alal (no ikka puhtalt viieline + noor interpreet + Eesti meister spordialal + jne jne). Pole enda laps ka edutu, aga sellisele tasemele ei küündi, pole vajagi.
-
Külaline
Ah see kiitlemine on muidugi nõme, eriti oma laste tulemustega. Mõned teevad seda isegi sotsiaalmeedias ja iga kord paneb silmi pööritama. Nagu inimesed teostaks end oma laste kaudu.
Tubliduse vastu pole midagi, kui sellega maitsetult ei kiidelda.
Tubliduse vastu pole midagi, kui sellega maitsetult ei kiidelda.
-
Külaline
Tunnistan, et mind ajab närvi, kui mõnes teemas keegi tahab natuke kurta või auru välja lasta teemadel, et elu on pekkis või et tööl ei taha enam käia või et raha on vähe, ja siis kargab keegi teemasse, et tema küll nii ei ole, temal on kõik hästi ja raha on palju ja üldse elu on lill. Nagu see kuidagi kergendaks kurtja olukorda, et mõnel on kõik hästi! Kui sul pole kehva kogemust, ole lihtsalt vait! Ma ei salli neid kiitlejaid.
-
Külaline
Ma vihkan ennast. Ja ma ei ole tubli. Seega olen okei? Ohhooo....
-
Külaline
Tegelikult ei ole ju naljakas. Vaatama sellele, et 6+1 inimest on pidanud vajalikuks vajutada nupule meeldib.Tapper kirjutas: ↑14 Apr 2025 15:21 Mina küll kadestan teisi inimesi, pean tunnistama. Eriti siinse foorumi nelja-viiekümbiste muttide põrutajat. Nagu vägagi usaldusväärsest ja kontrollitavast jutust nähtub, siis sellel mehel naiste puudust ei ole. Pole ka imestada kuna tema postituste sisu ja sõnakasutus viitavad väga laia silmaringiga ja erudeeritud, oma eluga rahul olevale ja hästi hakkama saavale inimesele. Postitused on alati õigete teemade all ja teemakohased. Oleks vaid minugi elu pooltki nii paigas, et mul jätkuks julgust anonüümsetes foorumites oma kadestamisväärt elu teistega jagada.
-
Külaline
Ei huvita sinu inglise keele oskus ega ka võõra kultuuriruumi naljad.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 16:33Inglise keeles kutsutakse seda fenomeni "ema sõbranna poeg"Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 16:30 mina kindlasti ei vihka tublisid inimesi, pigem ikka imetlen. Aga - vahel on see päris väsitav. Ja eriti väsitav on kuulata mõne sugulase/tuttava laste edukust igal alal (no ikka puhtalt viieline + noor interpreet + Eesti meister spordialal + jne jne). Pole enda laps ka edutu, aga sellisele tasemele ei küündi, pole vajagi.
-
Külaline
Väga naljakas ja tabav sarkasm. Sa ei peagi aru saama, sinu huumorimeel nagu intelligentski on ju olematu. Seetõttu pane aga endale hahaasid edasi, teised su naljadest nagunii aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 19:28Tegelikult ei ole ju naljakas. Vaatama sellele, et 6+1 inimest on pidanud vajalikuks vajutada nupule meeldib.Tapper kirjutas: ↑14 Apr 2025 15:21 Mina küll kadestan teisi inimesi, pean tunnistama. Eriti siinse foorumi nelja-viiekümbiste muttide põrutajat. Nagu vägagi usaldusväärsest ja kontrollitavast jutust nähtub, siis sellel mehel naiste puudust ei ole. Pole ka imestada kuna tema postituste sisu ja sõnakasutus viitavad väga laia silmaringiga ja erudeeritud, oma eluga rahul olevale ja hästi hakkama saavale inimesele. Postitused on alati õigete teemade all ja teemakohased. Oleks vaid minugi elu pooltki nii paigas, et mul jätkuks julgust anonüümsetes foorumites oma kadestamisväärt elu teistega jagada.
-
Külaline
Üks parimatest. Väga hästi võtab kokku selle tegelase kogu oma superelu presenteerimiseKülaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 19:36Väga naljakas ja tabav sarkasm.
-
Külaline
See on nõme jaa. Nagu haavale soola raputamine.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 17:41 Tunnistan, et mind ajab närvi, kui mõnes teemas keegi tahab natuke kurta või auru välja lasta teemadel, et elu on pekkis või et tööl ei taha enam käia või et raha on vähe, ja siis kargab keegi teemasse, et tema küll nii ei ole, temal on kõik hästi ja raha on palju ja üldse elu on lill. Nagu see kuidagi kergendaks kurtja olukorda, et mõnel on kõik hästi! Kui sul pole kehva kogemust, ole lihtsalt vait! Ma ei salli neid kiitlejaid.