Mina kirjutasin selle, kellele öeldi, et ma lollike üksi hakkama ei saa. Ma ei mõelnud üldse, et laste sünnitamine orjus oleks. Mul on ka kaks last.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 06:40Milleks, lollakas? Mul on neli last. Need kelle sünnitamine on sinu jaoks orjus. Minu naise jaoks ei olnud. Minu ema jaoks ei olnud orjus viis last sünnitada. Mul on palju õdesid ja vendi, kõigil on palju lapsi.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 00:44Sina siis tuled vett ja tablette ulatama oma naisele või? Et nii kõva mees, kelleta naine hakkama ei saa?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 00:38jälle ülbus, lollus ja enesekindlus. Ei saa sa lollike üksi hakkama, ei saa. Varsti kused ennast täis ja jalutad raamiga, kes sulle vett ja tablette peab ulatama? Järgmist põlvkonda sa kasvatada ei viitsi, sinu jaoks on see orjus. Tõde on see, et sa oled üks laisk ja ahne evolutsiooni ummiktee. Nüüd on sul piisavalt aega mõtelda, kes kodus diivanil kotte sügas. Elu läheb edasi ilma sinuta.
Aga kes sulle kõndimisraami voodi lähedale toob, kui peldikusse tahad minna? Või kes su mähkmeid vahetab? Mõni sama kõva teine mees või?
Tõsi küll, joomise ja laaberdamose peale jääb vähem aega kui sul. Aga elul on mingi sügavam sisu, mitte insta või õhtuleht, mis ahju aetakse.
Ma mõtlesin seda, et vaga ja vaikne ja teenindav naine tuuakse omale Aasiast. Eesti mehed ootavad vagurat koduperenaist, kes ümardab meest koguaeg vaikides.
Ka minul oli selline eks ja mina suutsin seda veidi üle 10 aasta kannatada.