Kuidas valmistute sõjaks?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

hakkasin tõsiselt mõtlema kinnisvara ostu peale Itaalias.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 19:31 hakkasin tõsiselt mõtlema kinnisvara ostu peale Itaalias.
Aga miks mitte Hispaanias? Tegelikult Putin varsti sureb ja äkki Venemaa taltub pisut nii 10-20 aastaks ja kohe sõda ei tule ning saab Eestis edasi elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 19:42Tegelikult Putin varsti sureb
Pidi juba 5a tagasi kohe ära surema. Täitsa kõbus tundub mulle siiani. Või on see juba uus?
Külaline

Miks II MS ajal küll tuhanded eestlased minema sõita ei taibanud, vaid lasid ennast Siberisse küüditada? Isegi president Päts viidi minema.
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 19:42
Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 19:31 hakkasin tõsiselt mõtlema kinnisvara ostu peale Itaalias.
Aga miks mitte Hispaanias? Tegelikult Putin varsti sureb ja äkki Venemaa taltub pisut nii 10-20 aastaks ja kohe sõda ei tule ning saab Eestis edasi elada.
võib ka Hispaanias või Kreekas, aga mulle jäi just üks sobiva hinnaga Itaalia pakkumine silma.
Külaline

ostke parem Türgisse, seda ei julge tiblad valutama minna
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 20:13
Pidi juba 5a tagasi kohe ära surema. Täitsa kõbus tundub mulle siiani. Või on see juba uus?
Ja mis siis, kui sureb? Tuleb uus ja hullem. Või sa arvad, et seal Venemaal Putin see ainuke hull on ja kogu rahvas on vastu? Paljud venelased peavad Putinit hoopis liiga nõrgaks, rohkem Žirinovski-suguseid on vaja..
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 22:52
Ja mis siis, kui sureb? Tuleb uus ja hullem. Või sa arvad, et seal Venemaal Putin see ainuke hull on ja kogu rahvas on vastu? Paljud venelased peavad Putinit hoopis liiga nõrgaks, rohkem Žirinovski-suguseid on vaja..
Eestis valis enamik venelasi valimistel Putinit, Putini valijate protsent oli isegi suurem kui Venemaal. Oli ju teisi kandidaate ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 20:17 Miks II MS ajal küll tuhanded eestlased minema sõita ei taibanud, vaid lasid ennast Siberisse küüditada? Isegi president Päts viidi minema.
Sa ei arva, et maailm ja võimalused on alates II maailmasõjast tunduvalt edasi arenenud?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 06:21Sa ei arva, et maailm ja võimalused on alates II maailmasõjast tunduvalt edasi arenenud?
Gross või Hein ka meil foorumis :D
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mär 2025 12:05
Külaline kirjutas: 28 Mär 2025 11:15
Külaline kirjutas: 28 Mär 2025 10:38
...
Aga ausalt, mul on tahtmine sinu ühe käekirjaga tehtud postitused Kaposse saata. Ehk võtavad vaevaks uurida, kes seda jama siia kirjutab. Las ma arvan, istud kuskil Mustamäe korteris või maakolkas, muhvigi teha ei ole, ja siis pead ennast jube nutikaks. Mine pese parem nõud ära.
Ma pole see, keda sa siin ähvardad, aga no ausalt- ära mine naeruväärseks! Saada see kommentaar KAPO-le ja sa langed ise kahtluse alla, et sul pole peas kõik korras. Just selliste vaevustega inimesed nagu sina, tülitavad KAPOt ja muid järelvalveorganeid igasugu rumalate ja laest võetud süüdistustega teiste aadressil. Küll on naaber spioon jne.

Ja veel tuletaks meelde, et siiani on meie riigis siiski olemas sõnavabadus ja vabadus oma arvamust avaldada. Ära seda palun unusta.
Mitte siis, kui tegemist on süsteemse paanika õhutamisega. Tegeliku sõja ajal tehakse sellistega midagi hullemat kui lihtsalt kaebamine.
Valetab? Tegelt on ikka infosõda?

https://www.delfi.ee/artikkel/120367114 ... e-ohutaset
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 13:50Valetab? Tegelt on ikka infosõda?

Väga inetu omakasulik propajutt, et las krokodill sööb sõpra...
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 14:10

Mida? Kõik Eesti asjaga seotud inimesed valetavad, sina oled ainus teadja ja tõekuulutaja :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 14:10

Oh sind, lumehelbekest. Ei tohi faktipõhiselt rääkida, juba ving lahti.
Külaline

Mingid vandenõu teooriad räägivad, et õige mees on surnud ja teisik askeldab täna ringi. Ma ise arvan, et õige Putin on elus, aga tal on ka teisikud, kes käivad aeg ajalt kuskil väljasõitudel regioonides. Näiteks mäletan klippi, kui venelaste poolt vallutatud Mariupolisse ilmus ootamatult külla Putin ja suhtles seal uude vastvalminud majja kolinud uute elanikega. Pärast sõitis Toyota Land Cruiseri roolis, kaamera filmis teda tagaistmelt. See oli ilmselt teisik. Ma ei usu, et (turvakaalutlustel) Putin autoroolis oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 21:02 ostke parem Türgisse, seda ei julge tiblad valutama minna
Hiina on ka hea valik. Ladina-Ameerika ja Brasiilia ning India samuti.
Külaline

cat kirjutas: 25 Mär 2025 23:23 Milliseid ettevalmistusi olete teinud juhuks kui Venemaa ründab Balti riike? Lugedes ajalehti selgub et hetkel käib riigil suur laskemoona ja relvade ostmine.
Kas olete varunud tikke, soola ning toitu või uus kodu Hispaanias on siiski juba olemas? Nagu ma aru saan siis kinnisvara Eestis pole mõtet enam osta?
Sõjaõhutamine ja sõjaga hirmutamine on praeguse valitsuse ainuke võimalus võimul püsida. Ja nagu näha see töötab. Lollikari ulub täiest kõrist kuidas kohe tuleb tibla ja lööb kõik eestlased kohe maha. Ennem oli meil Kaja Kallas kes meid kaitses, aga nüüd ma ei teagi. Eesti on sõjas appi, appiii
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mär 2025 16:10
Külaline kirjutas: 26 Mär 2025 15:15
Külaline kirjutas: 26 Mär 2025 14:58

Su jutus on tera.
Samas, eks me näeme kõrvalt, mismoodi Ukrainas see sõda praegu käib, ja ilmselt näeks sõda Eestis välja umbes samasugune. Ehk et, tahaks küll uskuda, et tänapäeva sõda käib kuidagi leebemalt ja nähtamatumalt, et sõdurid istuvad vaid arvutite taga ja muudavad vastaspoole tehnikat kahjutuks ja tsiviilisikuteni see asi väga ei jõuagi. Kuid Ukraina pealt nähtu on säherdune, et ikkagi plahvatavad elumajade peale pommid ja võõrsõdurid jõhkrutsevad elanikkonna kallal täpselt samamoodi nagu I või II maailmasõjaski. Imestan ise ka, et nagu polegi miskit muutunud.
Ukraina sõjas ei ole eriti olnud selliseid tänavalahinguid, nagu II maailmasõjas Stalingradi lahing või mees-mehe vastu lahinguid nagu Verduni lahing I maailmasõjas, kus pärast loeti laipu sadades tuhandetes või miljonites. Võib-olla ainult Mariupolis. Ohvrite arv on kordades väiksem, sest sõjapidamine kui selline on muutunud. Aga see ei tähenda, et tsiviilohvrid puuduksid, eriti kui rongijaama või haigla peale sihitakse.
Mis tähendab tsiviilohvrid. Peaaegu kõik mehed on sõjaväekohustuslased. Ehk siis tsiviilid on vaid lapsed, puudega ja pensionärid, kui meessugu vaadata.
Justnimelt peaaegu kõik mehed. Ukrainas käib vaeste sõda. Kellel natukenegi raha ostab vabaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mär 2025 17:16
Külaline kirjutas: 26 Mär 2025 17:11
Külaline kirjutas: 26 Mär 2025 13:15 Lugesin kuskilt, et see pidev sõjapaanika õhutamine on Venemaa infooperatsioon, mida teadlikult levitatakse. Täiesti usun. Ja osa kasulikke idioote ja muidu trolle siis kordab seda papagoina.

Delfis igal hommikul on esiuudis sellest, millal Eestit rünnatakse. See ei ole enam päris normaalne. Tekib küsimus, et kas ainult klikkide ja rahakopika nimel tehakse seda või mis põhjused seal veel peaks olema.

Tänapäeva sõjad on muidu ka natuke teistsugused, kui I või II maailmasõda.
Teistsugused? Eesti läheb 3 päevaga. Me pole ukrainlased, kel on maailma suurim armee ja tohutu territoorium. Soome, Taani, Norra ja Rootsi valmistuvad sõjaks.
Lõpeta juba, sellised nagu sina peaks Kapo välja kutsuma, ausalt. Loodan, et nad ikka teavad, mis trollimine foorumites toimub.
Kuidas sina koputaja parem oled. Selline truualamlik orjahing kes kiidab ise mõtlemata kõigele takka. Vajadusel kaebab peale, küüditab.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2025 20:07 Valmistun nii, et ei loe neid idiootseid provotseerivaid artikleid sõja teemal. Ongi kogu lugu.
Tubli. See on ainuke õige tee.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist