Tegelikult siis mingit ohtu ei ole, Venemaa ja Ukraina vahel ei toimu mitte midagi, kõik valetavad ja ainult sina oled tark?Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 08:37See pidev sõjahirmu külvamine, mis siin foorumis toimub on lihtsalt ääretult nõme. Meedias niisamuti. Te tõesti aru ei saa, et see on suure plaani üks osa? Panna rahvas hirmu tundma, et siis selle abil võidurelvastuda. Tulge mõistusele!Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:23Kuidas see puudutab tavaliste inimeste sõjaks valmistumist? Unusta oma Kaja-jama ära ometi. Mingi kompleks või? Nagu kade oleks, kogu aeg peab mainima.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:09Kajal on eesti tulevikust sügavalt savi. Tal on muud prioriteedid nagu ameeriklaste ja juutide ees koogutamine.
Tema ei saa kuidagi sõda ära hoida. Kui venemaa tahab, siis tuleb.
Kuidas ise oma peret plaanid elus hoida?
Kuidas valmistute sõjaks?
-
Külaline
-
Külaline
Kes on öelnud, et ohtu ei ole? Oht on, aga mitte sellisel jujul nii suur nagu meile püütakse näidata. See Venemaalt tulev "oht" on meid ju saatnud viimased 30 aastat.
-
Külaline
Venemaal ei ole piirid kinni. Kui saad viisa mõnda normaalsesse riiki, siis do zvidanija. Kui mitte, siis Türgi, Usbekistan, Gruusia, Serbia, jne. on ka variandid.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:55Naiivne unistus. Paned kogu pere paadikesse ja sõuad salaja Soome või?
Meenuta ajalugu ometi. Esimese asjana lähevad piirid kinni. Keegi ei lenda kuhugi, kõik püsivad alandlikult paigal ja töötavad annekteerija heaks, see on ju plaan.
Venemaa ei ole Nõukogude Liit. Seal on teistsugused repressioonid.
Aga ausalt, mul on tahtmine sinu ühe käekirjaga tehtud postitused Kaposse saata. Ehk võtavad vaevaks uurida, kes seda jama siia kirjutab. Las ma arvan, istud kuskil Mustamäe korteris või maakolkas, muhvigi teha ei ole, ja siis pead ennast jube nutikaks. Mine pese parem nõud ära.
-
Külaline
Täpselt nii. Isegi mitte 30 aastat, vaid viimased 1000 aastat on see oht olemas olnud, kas siis rohkem vähem aktuaalne, aga mitte kunagi olematu.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 10:24 Kes on öelnud, et ohtu ei ole? Oht on, aga mitte sellisel jujul nii suur nagu meile püütakse näidata. See Venemaalt tulev "oht" on meid ju saatnud viimased 30 aastat.
Selles suhtes võiks soomlastest eeskuju võtta. Paanika õhutamise ja üksteise üleskütmise asemel nad valmistuvad vaikselt, igaks juhuks, kui Venemaal peaks tõesti tahtmine neile kallale minna. Aga ma ei usu, sest viimane kord on neil liiga valusalt meeles - alandusele Ukrainas järgneks alandus Soomes, ja seda Putini ega keskmise t...la ego üle ei ela. Aga muu elu Soomes ei seisa ja hüsteerika ei valitse, nagu meil kohati. Tuleb ikka targematelt õppida. Hüsteerika ei lahenda seda probleemi.
-
Külaline
Ma pole see, keda sa siin ähvardad, aga no ausalt- ära mine naeruväärseks! Saada see kommentaar KAPO-le ja sa langed ise kahtluse alla, et sul pole peas kõik korras. Just selliste vaevustega inimesed nagu sina, tülitavad KAPOt ja muid järelvalveorganeid igasugu rumalate ja laest võetud süüdistustega teiste aadressil. Küll on naaber spioon jne.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 10:38...Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:55Naiivne unistus. Paned kogu pere paadikesse ja sõuad salaja Soome või?Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:34
Eestist lahkumise abil, kuidas siis veel? Hakkame terve perega siin venelastega sõdima ja siis on paremad võimalused?
Meenuta ajalugu ometi. Esimese asjana lähevad piirid kinni. Keegi ei lenda kuhugi, kõik püsivad alandlikult paigal ja töötavad annekteerija heaks, see on ju plaan.
Aga ausalt, mul on tahtmine sinu ühe käekirjaga tehtud postitused Kaposse saata. Ehk võtavad vaevaks uurida, kes seda jama siia kirjutab. Las ma arvan, istud kuskil Mustamäe korteris või maakolkas, muhvigi teha ei ole, ja siis pead ennast jube nutikaks. Mine pese parem nõud ära.
Ja veel tuletaks meelde, et siiani on meie riigis siiski olemas sõnavabadus ja vabadus oma arvamust avaldada. Ära seda palun unusta.
-
Külaline
Täiesti nõus.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 10:47Selles suhtes võiks soomlastest eeskuju võtta. Paanika õhutamise ja üksteise üleskütmise asemel nad valmistuvad vaikselt, igaks juhuks, kui Venemaal peaks tõesti tahtmine neile kallale minna. Aga ma ei usu, sest viimane kord on neil liiga valusalt meeles - alandusele Ukrainas järgneks alandus Soomes, ja seda Putini ega keskmise t...la ego üle ei ela. Aga muu elu Soomes ei seisa ja hüsteerika ei valitse, nagu meil kohati. Tuleb ikka targematelt õppida. Hüsteerika ei lahenda seda probleemi.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 10:24 Kes on öelnud, et ohtu ei ole? Oht on, aga mitte sellisel jujul nii suur nagu meile püütakse näidata. See Venemaalt tulev "oht" on meid ju saatnud viimased 30 aastat.
-
Külaline
Mõni kardab siin nii hullusti sõda, et isegi lugeda ei kannata.
-
Külaline
Mitte siis, kui tegemist on süsteemse paanika õhutamisega. Tegeliku sõja ajal tehakse sellistega midagi hullemat kui lihtsalt kaebamine.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 11:15Ma pole see, keda sa siin ähvardad, aga no ausalt- ära mine naeruväärseks! Saada see kommentaar KAPO-le ja sa langed ise kahtluse alla, et sul pole peas kõik korras. Just selliste vaevustega inimesed nagu sina, tülitavad KAPOt ja muid järelvalveorganeid igasugu rumalate ja laest võetud süüdistustega teiste aadressil. Küll on naaber spioon jne.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 10:38...Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:55
Naiivne unistus. Paned kogu pere paadikesse ja sõuad salaja Soome või?
Ja veel tuletaks meelde, et siiani on meie riigis siiski olemas sõnavabadus ja vabadus oma arvamust avaldada. Ära seda palun unusta.
-
Külaline
Kaeba siis kogu meie meedia ja julgeolekuga tegelevate juhtfiguuride peale. Sina tead ju kõige paremini.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 12:05Mitte siis, kui tegemist on süsteemse paanika õhutamisega. Tegeliku sõja ajal tehakse sellistega midagi hullemat kui lihtsalt kaebamine.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 11:15Ma pole see, keda sa siin ähvardad, aga no ausalt- ära mine naeruväärseks! Saada see kommentaar KAPO-le ja sa langed ise kahtluse alla, et sul pole peas kõik korras. Just selliste vaevustega inimesed nagu sina, tülitavad KAPOt ja muid järelvalveorganeid igasugu rumalate ja laest võetud süüdistustega teiste aadressil. Küll on naaber spioon jne.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 10:38
...
Uskumatu inimene.
-
Külaline
Viiekümbiste vihkaja jälle laivis?Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 10:38Venemaal ei ole piirid kinni. Kui saad viisa mõnda normaalsesse riiki, siis do zvidanija. Kui mitte, siis Türgi, Usbekistan, Gruusia, Serbia, jne. on ka variandid.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:55Naiivne unistus. Paned kogu pere paadikesse ja sõuad salaja Soome või?Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:34
Eestist lahkumise abil, kuidas siis veel? Hakkame terve perega siin venelastega sõdima ja siis on paremad võimalused?
Venemaa ei ole Nõukogude Liit. Seal on teistsugused repressioonid.
-
Külaline
Plaan B on nüüd väga, väga aktuaalne. Helme oli ettenägelik ja rääkis seda on meil vaja. Küll siis ikka iniseti.
-
Külaline
Kõikide ELi riikide juhid on siis puhta lollid, et soovivad kaitsekulutuste protsenti tõsta just nüüd, mitte 30 aastat tagasi?Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 10:24 Kes on öelnud, et ohtu ei ole? Oht on, aga mitte sellisel jujul nii suur nagu meile püütakse näidata. See Venemaalt tulev "oht" on meid ju saatnud viimased 30 aastat.
-
Külaline
Kas tõesti polegi midagi muutunud 80+ aastaga? Eestlane on valmis ikka kaebama eestlase peale, naaber naabri peale...Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 11:15Aga ausalt, mul on tahtmine sinu ühe käekirjaga tehtud postitused Kaposse saata. Ehk võtavad vaevaks uurida, kes seda jama siia kirjutab. Las ma arvan, istud kuskil Mustamäe korteris või maakolkas, muhvigi teha ei ole, ja siis pead ennast jube nutikaks. Mine pese parem nõud ära.
Mis paanika õhutamist sa nägid nt küsimuses, kuidas põgenemine plaanitud on? Keegi ju teatas, et kohe läheb.
-
Külaline
Las ma arvan, istud kuskil Mustamäe korteris või maakolkas, muhvigi teha ei ole, ja siis pead ennast jube nutikaks. Mine pese parem nõud ära.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:09Kajal on eesti tulevikust sügavalt savi. Tal on muud prioriteedid nagu ameeriklaste ja juutide ees koogutamine.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 21:38 Vaadates, mis Eestis on viimase viie aasta jooksul toimunud, ja milline hullumaja ka praegu Toompeal riigikogu asemel on, siis ega vist midagi väga palju hullemat tulla ei saagi ja hirm kui selline juba täielikult puudub. Eks pühin kodumaa tolmu jalgadelt nagu miljonid ukrainlasedki tegid ja jätan siis spetsialistid nagu Kaja, Yoko, Karmen, Margus jt siia venelasi põlvili suruma.
-
Külaline
Copi-paste?Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 22:58Las ma arvan, istud kuskil Mustamäe korteris või maakolkas, muhvigi teha ei ole, ja siis pead ennast jube nutikaks. Mine pese parem nõud ära.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:09Kajal on eesti tulevikust sügavalt savi. Tal on muud prioriteedid nagu ameeriklaste ja juutide ees koogutamine.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 21:38 Vaadates, mis Eestis on viimase viie aasta jooksul toimunud, ja milline hullumaja ka praegu Toompeal riigikogu asemel on, siis ega vist midagi väga palju hullemat tulla ei saagi ja hirm kui selline juba täielikult puudub. Eks pühin kodumaa tolmu jalgadelt nagu miljonid ukrainlasedki tegid ja jätan siis spetsialistid nagu Kaja, Yoko, Karmen, Margus jt siia venelasi põlvili suruma.
-
Külaline
Ega siis asi pole maalapi vallutamises, vaid ikka inimestes. Venemaal on küllaga musta mullaga põllumaad ja maavaru, ometi on nad näljas ja paljad.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 07:22Mis huvi peaks venelastel olema hoida siin tülikaid fashiste - kohe nii palju töökat rahvast, kes hakkavad tal põldu harima ja putinlandi ehitama? Pigem pannakse piir kinni, et eestlased siia tagasi tulla ei saaks ja sadamates, fosforiidikaevandusel ja sõjabaasidel jalus ei tolgendaks ja vene inimest igasugu lääne propagandaga ei mürgitaks. 50000 vene keelt kõnelevat inimest ongi juba ennast mõnusasti sisse seadnud, kindlasti ootavad, millal ruumi juurde tehakse. Eesti saab inimestega täita paari üsna suvalise keskmise suurusega vene linnaga.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:55iivne unistus. Paned kogu pere paadikesse ja sõuad salaja Soome või?
-
Külaline
Eestlased hakkavad siis neile majandamist ja riigivalitsemist õpetama? Imperialistlikke maid huvitab ainult territoorium ja ressursid.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 07:39Ega siis asi pole maalapi vallutamises, vaid ikka inimestes. Venemaal on küllaga musta mullaga põllumaad ja maavaru, ometi on nad näljas ja paljad.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 07:22Mis huvi peaks venelastel olema hoida siin tülikaid fashiste - kohe nii palju töökat rahvast, kes hakkavad tal põldu harima ja putinlandi ehitama? Pigem pannakse piir kinni, et eestlased siia tagasi tulla ei saaks ja sadamates, fosforiidikaevandusel ja sõjabaasidel jalus ei tolgendaks ja vene inimest igasugu lääne propagandaga ei mürgitaks. 50000 vene keelt kõnelevat inimest ongi juba ennast mõnusasti sisse seadnud, kindlasti ootavad, millal ruumi juurde tehakse. Eesti saab inimestega täita paari üsna suvalise keskmise suurusega vene linnaga.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 23:55iivne unistus. Paned kogu pere paadikesse ja sõuad salaja Soome või?
-
Külaline
Eestlased hakkavad neid ressursse tootma. Töökäed.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:59Eestlased hakkavad siis neile majandamist ja riigivalitsemist õpetama? Imperialistlikke maid huvitab ainult territoorium ja ressursid.
-
Külaline
Seda puutinut huvitab purustamine ja hävitamine. Ei pea mingit ressurssi olema.
-
Külaline
Huvitav, et Ida-Ukrainas venelasi need miljonid lahkunud töötajad väga ei huvitanud, keegi neid loomavagunitesse ei pannud või linnadesse ei blokeerinud. Isegi Venemaalt endast lahkusid välismaale miljonid parimas eas inimesed ilma igasuguste probleemideta. Nüüd aga hakatakse 500 000 tööealise “fashisti” nimel lausa NATOga sõda pidama. Kõlab igati ootuspäraselt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist