Maitsev makaronisalat poest

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Maitsev makaronisalat poest

Postitus Postitas Külaline »

Millisest Tallinna või selle lähiste poest-söögikohast saab osta kaasa maitsvat makaronisalatit? Maitsev on muidugi suhteline mõiste, aga selles on vist kõik ühel meelel, et kauplusekettides müüdavad makaronisalatid ei kõlba eriti kuhugi.
Külaline

Miks üldse sellist toitu peaks minema ja kuskilt kaasa ostma? Üle poole eestlastest on ülekaalulised...
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 15:26 Miks üldse sellist toitu peaks minema ja kuskilt kaasa ostma? Üle poole eestlastest on ülekaalulised...
Seda ma ei küsinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 15:26 Miks üldse sellist toitu peaks minema ja kuskilt kaasa ostma? Üle poole eestlastest on ülekaalulised...
Et sulle närvidele käia, et sulle närvidele käia...
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Ma pole sada aastat poest makaronisalatit ostnud, aga kunagi oli tavalisest poemakaronisalatist parem "Itaalia salat", selles oli maitsvam sink ja kuidagi mahedam maitse.
Külaline

Kellele sa seda makaronisalatit pakkuma hakkad?

Norm intelligendiga ja oma tervisest lugu pidav inimene ei tarbi sellist toodet.
Külaline

Rocco? See pood on Sakus. Tallinnas olen vaid Laagri Maksimarketis nende salateid näinud. Seal siiski väga piiratud valik - kartulisalat, makaronisalat ja makra salat.
Külaline

Prisma salat oli üllatavalt mahe, ok, see oli kartulisalat. Ma ei olegi vist kunagi makaronisalatit ostnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 04:51 Kellele sa seda makaronisalatit pakkuma hakkad?

Norm intelligendiga ja oma tervisest lugu pidav inimene ei tarbi sellist toodet.
Mõtlesin sind külla kutsuda. Sulle paistab sobivat küll siis.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 10:03 Rocco? See pood on Sakus. Tallinnas olen vaid Laagri Maksimarketis nende salateid näinud. Seal siiski väga piiratud valik - kartulisalat, makaronisalat ja makra salat.
Rocco oli kunagi küll hea, üllatav, et nad endiselt olemas on? Arvasin, et sellised väiksemad firmad on kõik juba kadunud. Usin oli ka kunagi heade salatitega, makaronisalati osas küll ei mäleta, kas oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 04:51 Kellele sa seda makaronisalatit pakkuma hakkad?

Kust neid norm intelligente osta saab? Ja miks need ühel tervisest lugupidaval inimesel peavad olema?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 13:30 Millisest Tallinna või selle lähiste poest-söögikohast saab osta kaasa maitsvat makaronisalatit?
Minu lemmik on Mamma suitsuforelli-pastasalat.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 15:38
Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 13:30 Millisest Tallinna või selle lähiste poest-söögikohast saab osta kaasa maitsvat makaronisalatit?
Minu lemmik on Mamma suitsuforelli-pastasalat.
Vabandust, poe pidi ütlema: Prismast ostan.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 15:23

Kust neid norm intelligente osta saab? Ja miks need ühel tervisest lugupidaval inimesel peavad olema?
No üldiselt võib neid kohata Balti jaama turul: silmad/põsed punnis (keelduvad reostunud linna õhku hingamast), silmad kinni (et nähtust mitte shokki saada), näpud kõrvades (linnamürast mitte kurdiks jääda), tavaliselt ka hobese ja kaarikuga (loodushoid on tähtis). Ostavad käbe sihvkad ära ja koju tagasi ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist