Maitsev makaronisalat poest
-
Külaline
Maitsev makaronisalat poest
Millisest Tallinna või selle lähiste poest-söögikohast saab osta kaasa maitsvat makaronisalatit? Maitsev on muidugi suhteline mõiste, aga selles on vist kõik ühel meelel, et kauplusekettides müüdavad makaronisalatid ei kõlba eriti kuhugi.
-
Külaline
Miks üldse sellist toitu peaks minema ja kuskilt kaasa ostma? Üle poole eestlastest on ülekaalulised...
-
Külaline
Seda ma ei küsinud.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 15:26 Miks üldse sellist toitu peaks minema ja kuskilt kaasa ostma? Üle poole eestlastest on ülekaalulised...
-
Külaline
Et sulle närvidele käia, et sulle närvidele käia...Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 15:26 Miks üldse sellist toitu peaks minema ja kuskilt kaasa ostma? Üle poole eestlastest on ülekaalulised...
Ma pole sada aastat poest makaronisalatit ostnud, aga kunagi oli tavalisest poemakaronisalatist parem "Itaalia salat", selles oli maitsvam sink ja kuidagi mahedam maitse.
-
Külaline
Kellele sa seda makaronisalatit pakkuma hakkad?
Norm intelligendiga ja oma tervisest lugu pidav inimene ei tarbi sellist toodet.
Norm intelligendiga ja oma tervisest lugu pidav inimene ei tarbi sellist toodet.
-
Külaline
Rocco? See pood on Sakus. Tallinnas olen vaid Laagri Maksimarketis nende salateid näinud. Seal siiski väga piiratud valik - kartulisalat, makaronisalat ja makra salat.
-
Külaline
Prisma salat oli üllatavalt mahe, ok, see oli kartulisalat. Ma ei olegi vist kunagi makaronisalatit ostnud.
-
Külaline
Mõtlesin sind külla kutsuda. Sulle paistab sobivat küll siis.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 04:51 Kellele sa seda makaronisalatit pakkuma hakkad?
-
Külaline
Rocco oli kunagi küll hea, üllatav, et nad endiselt olemas on? Arvasin, et sellised väiksemad firmad on kõik juba kadunud. Usin oli ka kunagi heade salatitega, makaronisalati osas küll ei mäleta, kas oli.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 10:03 Rocco? See pood on Sakus. Tallinnas olen vaid Laagri Maksimarketis nende salateid näinud. Seal siiski väga piiratud valik - kartulisalat, makaronisalat ja makra salat.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 04:51 Kellele sa seda makaronisalatit pakkuma hakkad?
Kust neid norm intelligente osta saab? Ja miks need ühel tervisest lugupidaval inimesel peavad olema?
-
Külaline
Minu lemmik on Mamma suitsuforelli-pastasalat.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 13:30 Millisest Tallinna või selle lähiste poest-söögikohast saab osta kaasa maitsvat makaronisalatit?
-
Külaline
Vabandust, poe pidi ütlema: Prismast ostan.
No üldiselt võib neid kohata Balti jaama turul: silmad/põsed punnis (keelduvad reostunud linna õhku hingamast), silmad kinni (et nähtust mitte shokki saada), näpud kõrvades (linnamürast mitte kurdiks jääda), tavaliselt ka hobese ja kaarikuga (loodushoid on tähtis). Ostavad käbe sihvkad ära ja koju tagasi ...Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 15:23Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 04:51 Kellele sa seda makaronisalatit pakkuma hakkad?
Kust neid norm intelligente osta saab? Ja miks need ühel tervisest lugupidaval inimesel peavad olema?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist