Lemmmikumad telefonimängud?

vana hea klassika
Vasta
Maasikas9

Lemmmikumad telefonimängud?

Postitus Postitas Maasikas9 »

milliseid mängite?
Kunagi ammustel aegadel oli paljude lemmik candycrush…flappy bird..

Lemmikuteks kujunenud subway surfers, simcity buildit, Family Life, Business Empire, bakery story, bit life.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma mängin (periooditi intensiivselt ja millegipärast eriti just suvisel ajal) ainult ühte telefonimängu - I Love Hue (Too). Hästi mõnus ja rahustav mäng, treenib ka silma erinevate värvivarjundite märkamiseks. Varasemalt olen mänginud veel mingeid pallisorteerimis- ja sõnamoodustamismänge, aga neid enam eriti ei viitsi.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Walkmaster. Kunagi mängisin aktiivselt ka sõna snäkki.

/Juustup
Külaline

Redecor, vahepeal olin täiesti sõltuvuses sellest. Saad disainida erinevaid tube/välialasid jm ja omakorda teiste disaine hinnata. Sain isegi enda kodu kujundamiseks häid mõtteid.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 22:48 Redecor, vahepeal olin täiesti sõltuvuses sellest. Saad disainida erinevaid tube/välialasid jm ja omakorda teiste disaine hinnata. Sain isegi enda kodu kujundamiseks häid mõtteid.
Kas see on tasuline ja kas see vajab internetti?
Walkmasteri võlu on see, et seda saab ka nt lennukis mängida. See ei vaja netti.

/Juustup
Külaline

Erinevad nuputamist nõudvad mängud.
Nonogram (värviline js mustvalge), mingi sodoku, pusle - neis teen iga päev päeva väljakutse.
Goods Master 3d.
Vahelduva eduga veel mõned sorteerimise mängud, kruvide keeramised, tile master 3d, tap away jms
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: augustikass, Bing [Bot], dmy, elke, kiisu, Semrush [Bot] ja 8 külalist