milliseid mängite?
Kunagi ammustel aegadel oli paljude lemmik candycrush…flappy bird..
Lemmikuteks kujunenud subway surfers, simcity buildit, Family Life, Business Empire, bakery story, bit life.
Lemmmikumad telefonimängud?
-
Külaline
Ma mängin (periooditi intensiivselt ja millegipärast eriti just suvisel ajal) ainult ühte telefonimängu - I Love Hue (Too). Hästi mõnus ja rahustav mäng, treenib ka silma erinevate värvivarjundite märkamiseks. Varasemalt olen mänginud veel mingeid pallisorteerimis- ja sõnamoodustamismänge, aga neid enam eriti ei viitsi.
-
Juustup
-
Külaline
Redecor, vahepeal olin täiesti sõltuvuses sellest. Saad disainida erinevaid tube/välialasid jm ja omakorda teiste disaine hinnata. Sain isegi enda kodu kujundamiseks häid mõtteid.
-
Juustup
Kas see on tasuline ja kas see vajab internetti?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 22:48 Redecor, vahepeal olin täiesti sõltuvuses sellest. Saad disainida erinevaid tube/välialasid jm ja omakorda teiste disaine hinnata. Sain isegi enda kodu kujundamiseks häid mõtteid.
Walkmasteri võlu on see, et seda saab ka nt lennukis mängida. See ei vaja netti.
/Juustup
-
Külaline
Erinevad nuputamist nõudvad mängud.
Nonogram (värviline js mustvalge), mingi sodoku, pusle - neis teen iga päev päeva väljakutse.
Goods Master 3d.
Vahelduva eduga veel mõned sorteerimise mängud, kruvide keeramised, tile master 3d, tap away jms
Nonogram (värviline js mustvalge), mingi sodoku, pusle - neis teen iga päev päeva väljakutse.
Goods Master 3d.
Vahelduva eduga veel mõned sorteerimise mängud, kruvide keeramised, tile master 3d, tap away jms
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 8 külalist