Ema kasvatab lapse üles. Isa ei tee midagi. See paarsada eurot kuus pole märkimisväärne panus. Seega kes siin mingi pea on sellisel juhul.
Kuidas lapsele selgitada tõtt?
-
Külaline
-
Külaline
"lubas kõrval olla" ei võrdu lapsesooviga.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 09:30Ei solvugi. Lapse isa alguses lubas kõrval olla aga kadus poole raseduse pealt. Elatus on ametlikult peale pandud ja võttis ka lapse omaks. Kui kirja sai, ilmus uuesti välja.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 23:27 Paluks mitte solvuda, et küsin, aga miks sa tahtsid last mehega, kes ei tahtnud last saada?
-
Külaline
No ikka see, kes teise peaga lapse hankis. Ega see "üles kasvatamine" mingeid punkte ei anna. Mis üle jääbKülaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 18:18Ema kasvatab lapse üles. Isa ei tee midagi. See paarsada eurot kuus pole märkimisväärne panus. Seega kes siin mingi pea on sellisel juhul.
-
Külaline
Mis mõttes ei anna punkte. Ilmselgelt pole sul aimugi, mida lapse üleskasvatamine tähendab. See on väga suur asi.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 18:31No ikka see, kes teise peaga lapse hankis. Ega see "üles kasvatamine" mingeid punkte ei anna. Mis üle jääb
-
Külaline
Kui üles kasvatada kumbki ei taha, siis järelikult lastekodu.
-
Külaline
See on sama teema.
-
Külaline
Kui nagunii pole märkimisväärne, siis võid ju loobuda.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 18:18Ema kasvatab lapse üles. Isa ei tee midagi. See paarsada eurot kuus pole märkimisväärne panus. Seega kes siin mingi pea on sellisel juhul.
-
Külaline
Kas see jube sõimleja on jälle siia tagasi saanud. Kõik teemad on vaja lihtsalt täis lasta. Miks seda inimest lõplikult ei blokeerita, miks mingite päevade kaupa ainult eemaldatakse.
-
Külaline
Olen teemaalgata.
Aitäh neile mõnele mõistlikule vastusele. Ilmselt jah mõtlen liiga pikalt ette ära ja nö "mõtlen üle" täiskasvanu tasemel. Aga eks kuna eile tädiga juttu tuli siis tõesti hakkasin taas süvitsi mõtlema sellele. Eks parim ongi tõesti siis sellega tegeleda, kui see aeg käes ja võimalikult vähe seletada aga samas piisavalt.
Lugedes aga teisi vastuseid ei tahagi rohkem siia vastata.
Küsimus ju ei olnud üldse selles, miks me koos ei ela ja kas laps on vägisi tehtud. Leian, et ei pea seda ka selgitama.
Te siis jaurakse aga edasi.
Edaspidi kui mõni mõistlik soovitus veel tuleb, panen kõrva taha nõuande.
Aitäh neile mõnele mõistlikule vastusele. Ilmselt jah mõtlen liiga pikalt ette ära ja nö "mõtlen üle" täiskasvanu tasemel. Aga eks kuna eile tädiga juttu tuli siis tõesti hakkasin taas süvitsi mõtlema sellele. Eks parim ongi tõesti siis sellega tegeleda, kui see aeg käes ja võimalikult vähe seletada aga samas piisavalt.
Küsimus ju ei olnud üldse selles, miks me koos ei ela ja kas laps on vägisi tehtud. Leian, et ei pea seda ka selgitama.
-
Külaline
Olen nõus, et mees peab kasutama kondoomi, kui last ei soovi. Aga ma ei mõista ka naisi, kes saavad lapse isaks mitte saada tahtva mehega.
-
Külaline
Tahtsin just küsida, et miks me ometi jälle laskume selle Revolvriga sõnavahetusse? Täpselt seesama (ja muidugi veel väga paljud teemad) on meil juba perekooli päevilt risti-põiki temaga läbi vaieldud. Ja fakt on, et see inimene on haige inimene. Me kõik teame, kuidas ta mõtleb, ja see ei muutu.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 19:55 Kas see jube sõimleja on jälle siia tagasi saanud. Kõik teemad on vaja lihtsalt täis lasta. Miks seda inimest lõplikult ei blokeerita, miks mingite päevade kaupa ainult eemaldatakse.
Miks me rikume sellega teemat? Vaatame temast lihtsalt mööda! Las ta siis heietab üksinda rahulikult edasi, kuidas ta käib ilma kummita proste panemas. Fuhh! Ei taha teadagi, mis elu tal seal all keeb....
-
Külaline
Kui sa ise keeldud kummi kasutamast, siis kuidas on võimalik öelda, et TÄIELIK KONTROLL ON NAISE KÄES? Sa võid selle täieliku kontrolli enda kätte võtta väga lihtsa vahendi abil.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 11:30No ma arvan, et naine väitis, et kummi pole vaja, sest last ei tule. Täielik kontroll on ju selles asjas naise käes.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 10:31Mida tähendab mees lasi end naisel ära petta?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 10:18
Vat see on küll üks imelik väide. Mis mõttes isal oli ka ükskõik kas tuleb laps või ei tule? No ilmselgelt isa ei soovinud abielluda, arvata võib, et ka andis mõista, et ei soovi ennast siduda. Isa ei soovinud last.
Ema soovis last. Ilma ema soovita lapsi ei sünni.
Isa oli rumal, lasi emal ennast ära petta. Isa vastutab selle osa eest, mis seadusest tuleneb, kuid täitsa selge on, et isa seda last ei soovinud
Mees, kes last ei soovi, hoiab selle vòimaluse ise ära. Ei usu, et naine keelas mehel kummi kasutada.
Jah, mees oli loll, lasi ennast petta. Aga võimaluse kasutas ära siiski naine.
Mees kannab finantsilist vastutust, aga lapsest ta huvituma ei pea, kui ei soovi. See kontroll on jällegi mehe enda käes.
-
Külaline
Mingit täielikku kontrolli sa võtta ei saa. Mitte kuidagi.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:23Kui sa ise keeldud kummi kasutamast, siis kuidas on võimalik öelda, et TÄIELIK KONTROLL ON NAISE KÄES? Sa võid selle täieliku kontrolli enda kätte võtta väga lihtsa vahendi abil.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 11:30No ma arvan, et naine väitis, et kummi pole vaja, sest last ei tule. Täielik kontroll on ju selles asjas naise käes.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 10:31
Mida tähendab mees lasi end naisel ära petta?
Mees, kes last ei soovi, hoiab selle vòimaluse ise ära. Ei usu, et naine keelas mehel kummi kasutada.
Mees kannab finantsilist vastutust, aga lapsest ta huvituma ei pea, kui ei soovi. See kontroll on jällegi mehe enda käes.
Su kõige armsam inimene ütleb sulle, et mingit ohtu pole, sa ütled, et sa ei usalda teda. Mingi kontrolli sa saad, aga sellel on hind.
Millal lapsed tulevad ei kontrolli nagunii ükski mees. Milleks siis see jama? Tulevad, siis tulevad. Maksad kinni mis vaja on ja kannatad ära. Kontrollida saab muid asju.
-
Külaline
Kuidas sa pead kõige armsamaks inimest, keda sa tegelikult ei usalda? Miks sa temaga koos elad ja vahekorras oled kaitsevahendita?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:47Su kõige armsam inimene ütleb sulle, et mingit ohtu pole, sa ütled, et sa ei usalda teda. Mingi kontrolli sa saad, aga sellel on hind.
Kui ei usalda, siis pole ka armsaim. Ilmselt kardad lihtsalt, et sa jääd temast ilma, kui kondoomi kasutad ja näitad välja, et ei usalda. Ole parem kohe aus ja väldi lapse sündi.
Kui ta seejärel oma teed läheb, siis ongi ju mõlema jaoks hästi! Sina ei taha lapsi, tema tahab. Küllap leiab õige partneri.
Miks sa naisele valetad ja teda enda küljes hoiad?
Lase lahti. Kasuta kondoomi.
-
Külaline
Kuis nii ei usalda? Sina ei usalda ja soovitad kummiga keppida. Ilmselt sa ise kasutad suudlemiseks kilekotti, sest ega ei saa ju usaldada, äkki mingid haigused... Praegu ise püüad mingeid oma paranoiasid levitada.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 00:10Kuidas sa pead kõige armsamaks inimest, keda sa tegelikult ei usalda? Miks sa temaga koos elad ja vahekorras oled kaitsevahendita?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:47Su kõige armsam inimene ütleb sulle, et mingit ohtu pole, sa ütled, et sa ei usalda teda. Mingi kontrolli sa saad, aga sellel on hind.
Kui ei usalda, siis pole ka armsaim. Ilmselt kardad lihtsalt, et sa jääd temast ilma, kui kondoomi kasutad ja näitad välja, et ei usalda. Ole parem kohe aus ja väldi lapse sündi.
Kui ta seejärel oma teed läheb, siis ongi ju mõlema jaoks hästi! Sina ei taha lapsi, tema tahab. Küllap leiab õige partneri.
Miks sa naisele valetad ja teda enda küljes hoiad?
Lase lahti. Kasuta kondoomi.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 20:01 Olen teemaalgata.
Kuidas siis ei olnud. Just selle jaoks mõtled sa praegu lapse jaoks selgitusi ja foorumis küsiti, mis siis on päris tõde.Küsimus ju ei olnud üldse selles, miks me koos ei ela ja kas laps on vägisi tehtud.
Mees saab väga hästi kontrollida, kas lapsed tulevad, või mitte. Sterilisatsioon. Pole mingit kummiga sehkendamist. Meestel saab seda vist ka tagasi pöörata, kui hakkab lapsi tahtma.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:47Mingit täielikku kontrolli sa võtta ei saa. Mitte kuidagi.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:23Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 11:30
No ma arvan, et naine väitis, et kummi pole vaja, sest last ei tule. Täielik kontroll on ju selles asjas naise käes.
Su kõige armsam inimene ütleb sulle, et mingit ohtu pole, sa ütled, et sa ei usalda teda. Mingi kontrolli sa saad, aga sellel on hind.
Millal lapsed tulevad ei kontrolli nagunii ükski mees. Milleks siis see jama? Tulevad, siis tulevad. Maksad kinni mis vaja on ja kannatad ära. Kontrollida saab muid asju.
-
Külaline
Äkki oleks hea teha endal üks psühholoogi vastuvõtt või küsida mõnest sellisest vaimse tervise lehelt, kust saab nõu vaimsete probleemidega. Ega ei tea ju milline vastus oleks selles vanuses lapsele hea, nii et ei rikuks tal endal midagi ära ja nii et ei paneks sinna enda tarbetut emotsiooni ja mõjutust.
Minu isa läks ära, nii et ma isa üldse ei mäleta. Mul oli küll väiksena mitmeid küsimusi. Aga ma ei julgenud neid küsida. Sest peale mõnd küsimust vastas ema et sa oled veel väike ja ei saa neist asjadest aru. See pole ka hea vastus lapsele, mu arust. Mingit vastust ma ju ei saanud. Aga et emale meele järgi olla, ma parem ei küsinud rohkem. Seega ma ei tea, kui pole laps ise küsimust esitanud, kas tal seda pole või ta pigem ei küsi. Sul laps pole seda esimest küsimust veel esitanud. Nii et oleks oluline vastata eakohaselt. Aga milline on õige vastus, mis ei ajaks sind vastates rohkem puntrasse, ma ei tea. Seda enam et nad, lapsed võivad arutada seda omavahel ka. Ja tekib selliseid küsimusi, teiste laste küsimusi, mille peale laps ise ei tulekski.
Minu isa läks ära, nii et ma isa üldse ei mäleta. Mul oli küll väiksena mitmeid küsimusi. Aga ma ei julgenud neid küsida. Sest peale mõnd küsimust vastas ema et sa oled veel väike ja ei saa neist asjadest aru. See pole ka hea vastus lapsele, mu arust. Mingit vastust ma ju ei saanud. Aga et emale meele järgi olla, ma parem ei küsinud rohkem. Seega ma ei tea, kui pole laps ise küsimust esitanud, kas tal seda pole või ta pigem ei küsi. Sul laps pole seda esimest küsimust veel esitanud. Nii et oleks oluline vastata eakohaselt. Aga milline on õige vastus, mis ei ajaks sind vastates rohkem puntrasse, ma ei tea. Seda enam et nad, lapsed võivad arutada seda omavahel ka. Ja tekib selliseid küsimusi, teiste laste küsimusi, mille peale laps ise ei tulekski.
-
Külaline
Sul on loogika probleemid, sest sa oled naine. Mees saab kontrollida ainult seda, et lapsi ei tuleks. See on pool rehkendusest.Tolmukübe kirjutas: ↑11 Mär 2025 07:42Mees saab väga hästi kontrollida, kas lapsed tulevad, või mitte. Sterilisatsioon. Pole mingit kummiga sehkendamist. Meestel saab seda vist ka tagasi pöörata, kui hakkab lapsi tahtma.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:47Mingit täielikku kontrolli sa võtta ei saa. Mitte kuidagi.
Mees ei mõjuta mitte kuidagi laste tulemist
-
Külaline
Mees saab kontrollida laste tulemist või mittetulemist 100 protsenti. Variante on mitmeid: ei seksi, seksib kummiga, steriliseerib ennast ära.Sul on loogika probleemid, sest sa oled naine. Mees saab kontrollida ainult seda, et lapsi ei tuleks. See on pool rehkendusest.
Mees ei mõjuta mitte kuidagi laste tulemist
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist