Kuidas lapsele selgitada tõtt?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 12:01
Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 11:55
Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 10:31
Mida tähendab mees lasi end naisel ära petta?

Mees, kes last ei soovi, hoiab selle vòimaluse ise ära. Ei usu, et naine keelas mehel kummi kasutada.
Kas see pole petmine?
Milles petmine seisneb? Kust sa seda välja lugesid, et TA ütles mehele, et kasutab ras vastaseid vahendeid?

Kas mees üldse küsis naise käest, kas ja kuidas ta end raseduse vastu kaitseb? Vaevalt, et küsis! See on ju meeste arvates naiste endi asi.
Miks ma kahtlustan, et naine ise ka ei maininud, et ta last soovib. Sest ta pidi soovima. Kumbki polnud aus.

Mees maksab raha, naine on üksikema. Ettearvatav tulemus, aga kedagi siin süüdistada küll pole
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 11:30
No ma arvan, et naine väitis, et kummi pole vaja, sest last ei tule. Täielik kontroll on ju selles asjas naise käes.
Jah, mees oli loll, lasi ennast petta. Aga võimaluse kasutas ära siiski naine.
Mees kannab finantsilist vastutust, aga lapsest ta huvituma ei pea, kui ei soovi. See kontroll on jällegi mehe enda käes.
Vale, kui mees kasutab kummi, on kontroll tema käes ja mingit last 99% ei tule (Sest kondoomid veavad vahel alt). Ja poleks ka mingeid muid tagajärgi, ei finantsilisi ega terviseriske ringi seksida. Niiet loll ja lohakas oli mees ja kui naine ei hoidnud rasedust ära, siis enda huvides oleks seda pidanud mees tegema, kui kaugtagajärgi niiväga kartis. Mingit põhjust pole naist valetamises kahtlustada, ikka oma rikutuse tasemelt.

Targad meehd teavad täpselt, millal ja kellega NEMAD last teha tahavad ja enne seda kasutavad alati ja kõigiga kummi.

Teemasse: vastad lühidat ja täpselt küsimusele, nautraalselt, võid ju talle pilti näidata, kui ta tahab teada. Parem ongi, et isa vastutahtmist lapsega tegelema ei sunnita ja siis jälle ära kaob, lubab ja lubadusi murrab, omab mingeid oma "õigusi" ja arusaamu lapsekasvatamisest, mida sulle peale suruda jnejne. Muidugi on isal õigused, aga kui ta ei taha, ei pea neid kasutama ja ongi rahulikum last kasvatada.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 12:13 nautraalselt
* Neutraalselt

Kuramuse autokorrekt.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 12:07
Miks ma kahtlustan, et naine ise ka ei maininud, et ta last soovib. Sest ta pidi soovima.
Kus sa võtad, et naine selle eesmärgiga seksis ja laps polnud puhtalt tööõnnetus? Ikka jube madal maailmanägemus mõnel. Vähemalt mõlemad võtsid vastutuse juhtunu eest ja laps on olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 12:21
Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 12:07
Miks ma kahtlustan, et naine ise ka ei maininud, et ta last soovib. Sest ta pidi soovima.
Kus sa võtad, et naine selle eesmärgiga seksis ja laps polnud puhtalt tööõnnetus? Ikka jube madal maailmanägemus mõnel. Vähemalt mõlemad võtsid vastutuse juhtunu eest ja laps on olemas.
No nii lapsele ütledki :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 12:13
No ma arvan, et naine väitis, et kummi pole vaja, sest last ei tule. Täielik kontroll on ju selles asjas naise käes.
Mees kannab finantsilist vastutust, aga lapsest ta huvituma ei pea, kui ei soovi. See kontroll on jällegi mehe enda käes.
Vale, kui mees kasutab kummi, on kontroll tema käes ja mingit last 99% ei tule (Sest kondoomid veavad vahel alt). Ja poleks ka mingeid muid tagajärgi, ei finantsilisi ega terviseriske ringi seksida. Niiet loll ja lohakas oli mees ja kui naine ei hoidnud rasedust ära, siis enda huvides oleks seda pidanud mees tegema, kui kaugtagajärgi niiväga kartis. Mingit põhjust pole naist valetamises kahtlustada, ikka oma rikutuse tasemelt.

Targad meehd teavad täpselt, millal ja kellega NEMAD last teha tahavad ja enne seda kasutavad alati ja kõigiga kummi.

Teemasse: vastad lühidat ja täpselt küsimusele, nautraalselt, võid ju talle pilti näidata, kui ta tahab teada. Parem ongi, et isa vastutahtmist lapsega tegelema ei sunnita ja siis jälle ära kaob, lubab ja lubadusi murrab, omab mingeid oma "õigusi" ja arusaamu lapsekasvatamisest, mida sulle peale suruda jnejne. Muidugi on isal õigused, aga kui ta ei taha, ei pea neid kasutama ja ongi rahulikum last kasvatada.
Ära hakka jälle seda kummi jama ajama. Ma pole elu sees ühtegi naist kummiga keppinud ja ei kavatse ka. Kunagi pole sellest ka mingit jama olnud. Ilmselt mõistlikud naised. Ausad.

Lihtsalt paljud naised ei tea seda lihtsat fakti, et mehel mingeid tundeid selle lapse vastu pole ega tule, kui ta teda ei tahtnud. Raha saab välja pressida, aga tundeid mitte kuidagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 12:19
Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 12:13 nautraalselt
* Neutraalselt

Kuramuse autokorrekt.
Huvitav autokorrekt sul.
Külaline

Kuidas need targad mehed siis selle lapse omale teevad, kui nad seda last tahavad?
Võtavad kummi maha peale pikki aastaid ja laps tulebki lupsti tuppa? :lol: :lol: :lol:
Külaline

Ära hakka jälle seda kummi jama ajama. Ma pole elu sees ühtegi naist kummiga keppinud ja ei kavatse ka. Kunagi pole sellest ka mingit jama olnud. Ilmselt mõistlikud naised. Ausad.
Jube, milline oss. Ilmselt pole ükski naine sinuga lihtsalt tahtnud last, nii lootusetu luuser oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 13:31
Jube, milline oss. Ilmselt pole ükski naine sinuga lihtsalt tahtnud last, nii lootusetu luuser oled.
Küllap olidki mõistlikud, et sinu järglasi mitte saada. Vanasti tehti aborte palju ja sellist "isa" ei pea keegi vajalikuks teavitada. Niiet kiidelda, kuidas pole probleeme olnud... no küllap sa lihtsalt ei tea.

Teemasse on juba öeldud- vastad lapsele ausalt ja nii kuidas asjad on, aga temale arusaadavas vormis ja niipalju kui vaja. Isa on olemas ja elus, ta teab nime ja meest, aga isa ei kasvata teda.
Külaline

Minul on laps kasvanud samamoodi isata. Lapse saamine oli meie ühine soov ning esmalt avaldas soovi lapse isa. Kui olin rase, siis jättis mees mu maha ning laps kasvas esimesed aastad ilma isa nägemata. Kordagi ei küsinud, et miks tal isa ei ole või kus isa on, kuigi oli oma vanuse kohta väga nutikas laps. Isadepäevaüritustel lasteaias asendas isa minu isa ehk siis lapse vanaisa ja kõik oli tegelikult hästi kuni selle hetkeni, kuni lapse isa siiski arvas, et soovib lapse elus osaleda. Vahepeal ilmutas ennast, siis jälle kadus ning ma suhtlesin ka lastekaitsetöötajate jm spetsialistidega, et kuidas oleks parim toimida, et last minimaalselt kahjustada. Kusjuures enamus neist olid arvamusel, et parem las olla olemas isa vahepeal, kui see variant, et isa üldse ei ole. Nüüd kui laps on vanem, siis on küll küsinud, et miks me isaga koos ei ole ja kui isa jälle mingi periood suhelda ei soovi, et miks ta ei soovi. Siis vastangi lihtsalt, et ma ei tea miks nii on ja tegelikult on see ju tõsi- ma ei tea mis selle inimese peas toimub, on ta lihtsalt mölakas ja ei hooli või ongi mingisuguse vaimse häirega, et ei suuda normaalse inimese kombel käituda.
Ühesõnaga- meie täiskasvanutena mõtleme selle asja oluliselt keerulisemaks. Kui lapsel on tuvaline kodu, vajadused kaetud ning väga hea suhe olemasoleva vanema ja sugulastega, siis üldiselt nad ei mõtle sellele ega uuri.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 13:42
Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 13:31
Küllap olidki mõistlikud, et sinu järglasi mitte saada. Vanasti tehti aborte palju ja sellist "isa" ei pea keegi vajalikuks teavitada. Niiet kiidelda, kuidas pole probleeme olnud... no küllap sa lihtsalt ei tea.

Teemasse on juba öeldud- vastad lapsele ausalt ja nii kuidas asjad on, aga temale arusaadavas vormis ja niipalju kui vaja. Isa on olemas ja elus, ta teab nime ja meest, aga isa ei kasvata teda.
Vale. Lapsed on, aga mitte külge valetatud.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ütled lapsele, et isa on omas kodus ja et isa elab oma elu ja et meie elame oma elu. Kui küsib, miks nii, ütled, et isale nii meeldib. Kui küsib, miks, siis ütled, et ei tea, miks. Jutt selge ja lühike ja ei mingit valetamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 12:36

Lihtsalt paljud naised ei tea seda lihtsat fakti, et mehel mingeid tundeid selle lapse vastu pole ega tule, kui ta teda ei tahtnud. Raha saab välja pressida, aga tundeid mitte kuidagi.
Väike täpsustus: sa pole elu sees üldse ühtegi naist keppinud. Kumminaist pole muidugi vaja veel lisakummiga keppida.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 10 Mär 2025 15:25Kui küsib, miks, siis ütled, et ei tea, miks.
Ma arvan, et küllap see ema ikka teab, miks isa tema ja tema lapsega koos ei taha elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 14:21 Lapsed on, aga mitte külge valetatud.
Lõpeta oma naistevihkajalik lambisüüdistamine, siin teemas ei anna mingit põhjust oletada, et keegi kellelegi midagi valetas ja mees maksab selle eest, mille ise tegi, siin pole kiunuda midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 12:47
Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 12:31
No nii lapsele ütledki :lol: :lol: :lol:
Postitus on kustutatud
Issand kui vaimukas!
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 15:35
Tolmukübe kirjutas: 10 Mär 2025 15:25Kui küsib, miks, siis ütled, et ei tea, miks.
Ma arvan, et küllap see ema ikka teab, miks isa tema ja tema lapsega koos ei taha elada.
Muidugi teab. Aga lapsele ei ole siiski kena öelda, et ta isa on ku*ipea.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 16:47
Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 15:35
Muidugi teab. Aga lapsele ei ole siiski kena öelda, et ta isa on ku*ipea.
Sest siis selgub piinlik tõsiasi, et ka ema pole parem...
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 16:56siis selgub piinlik tõsiasi, et ka ema pole parem...
Jah, eks on ka selliseid emasid, kes on pahad. Aga see on teine teema.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist