Tegelt küll. Või kahtled. Poetagused on kõik EKRE vennad. Tean hästi, sest maapoe kliendid on vägagi tuttavad.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 19:29Ahjaa, ega oravate toetajate hulgas ei ole ju poetaguseid joodikuid, mkm. Ainult kõrgklass ja puhas intelligents.
Mis te siis Trumpi ja Zelenskõi kohtumiseset arvate?
-
Külaline
-
Külaline
No vat, sina oledki see iniseja ja halvustaja. Ja su sõnavara on nagu poetagusel joodikul.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 1970 03:09 Küll aga saab tema seinalt väga hea ülevaate, kes tema pooldajad on: ebaintelligentsed, hariduseta räuskajad, kelle kirjaoskus ei kannata kriitikat ja kelle sõnavara on nagu poetagustel joodikutel.
-
Külaline
Oravate ja liberaalide toetajad on Esimene Eesti. Sinna pole mitte midagi parata, nii lihtsalt on.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 19:29Ma olen alati teadnud, et need paduliberaalid on tegelikult konservatiivide suurimad fännid - alati miskipärast ka kursis nende tegemistega. Kui ei huvitaks, siis ei käiks ju lugemas.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 18:22Ma olen vahel puhtalt uudishimust vaadanud Vooglaiu FB-kontot ja olen ikka imestanud, mis mees ta selline on. Vahel tundub, nagu ta postitakski oma seinale ainult provokatsiooni pärast, sest ega ta kuigi tihti oma postituste all oma fännidele vasta. Küll aga saab tema seinalt väga hea ülevaate, kes tema pooldajad on: ebaintelligentsed, hariduseta räuskajad, kelle kirjaoskus ei kannata kriitikat ja kelle sõnavara on nagu poetagustel joodikutel.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 13:48 Ma suudan mõista, et Ameerika on kaugel ja sealsed inimesed ei adu olukorda õigesti või siis ei tunne end piisavalt seotuna "mingi Euroopa" asjadega, aga et Eestis on nii palju padupimedaid, kes kaagutavad muudkui sellest, kuidas Trump teeb õigesti ja Ukrainat ei tohiks aidata ... ma ei suuda seda mõista. Kas tõesti on selline rumalus olemas, et ei suuda isegi kahte sammu ette mõelda? Laseme Putinil Ukraina vallutada ja mis edasi nende arust saab, saabub õnn ja vaikus ja rahu igaveseks? Ja eriti ei saa ma aru sellistest tüüpidest, kellel nagu võiks olla mõistust, Helmed, Vooglaid, EKRE ninad. Mis nende peas toimub, mina aru ei saa. Nad ju ometi ei saa arvata, et kui me selle rahaga, millega praegu Ukrainat aitame, ostaks omale relvi ning arendaks sõjaväge, siis sellest Venemaa vastu mingit abi oleks?
Ahjaa, ega oravate toetajate hulgas ei ole ju poetaguseid joodikuid, mkm. Ainult kõrgklass ja puhas intelligents.![]()
-
Külaline
Sa siis saad aru, et rahaga millega me ukrainat aitame saavad nad venemaast võitu?Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 13:48Ja eriti ei saa ma aru sellistest tüüpidest, kellel nagu võiks olla mõistust, Helmed, Vooglaid, EKRE ninad. Mis nende peas toimub, mina aru ei saa. Nad ju ometi ei saa arvata, et kui me selle rahaga, millega praegu Ukrainat aitame, ostaks omale relvi ning arendaks sõjaväge, siis sellest Venemaa vastu mingit abi oleks?
Millegipärast teised riigid ei anna oma relvastust ära niisama. Sellest sa ka aru ei saa?
-
Külaline
Millised teised riigid ei anna niisama? Mida sa vatrad? Ainus, kes midagi vastu nõuab, on biznismän Trump.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 20:27Sa siis saad aru, et rahaga millega me ukrainat aitame saavad nad venemaast võitu?Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 13:48Ja eriti ei saa ma aru sellistest tüüpidest, kellel nagu võiks olla mõistust, Helmed, Vooglaid, EKRE ninad. Mis nende peas toimub, mina aru ei saa. Nad ju ometi ei saa arvata, et kui me selle rahaga, millega praegu Ukrainat aitame, ostaks omale relvi ning arendaks sõjaväge, siis sellest Venemaa vastu mingit abi oleks?
Millegipärast teised riigid ei anna oma relvastust ära niisama. Sellest sa ka aru ei saa?
See, kas Ukraina saab võitu või mitte ei sõltu kahjuks Eestist, kuid meie saame teha oma osa, et saaks. Sina oled valmis juba kaotuseks, nagu aru saan, aga enne võiks tiba võidelda ka.
-
Külaline
Ja see tõuseb tänasest veel 25%. Mina olen sellega nõus.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 20:27Sa siis saad aru, et rahaga millega me ukrainat aitame saavad nad venemaast võitu?Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 13:48Ja eriti ei saa ma aru sellistest tüüpidest, kellel nagu võiks olla mõistust, Helmed, Vooglaid, EKRE ninad. Mis nende peas toimub, mina aru ei saa. Nad ju ometi ei saa arvata, et kui me selle rahaga, millega praegu Ukrainat aitame, ostaks omale relvi ning arendaks sõjaväge, siis sellest Venemaa vastu mingit abi oleks?
-
Külaline
Tänu Trumpi sõgedustele, kaotasin ainult tänase päevaga väärtpaberites 3K.
-
Külaline
See mõte tuli sulle, et olla valmis kaotuseks.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 20:32 Sina oled valmis juba kaotuseks, nagu aru saan, aga enne võiks tiba võidelda ka.
Iga relv mis siit ukrainasse läheb täidab oma otstarvet.
Ainult, et eesti jah üksi ei suuda aidata. Koos peaks see olema, aga millegipärast teised vähe aitavad. Ja saan aru mils trump ei lase liugu lasta.
-
Külaline
Ega nii ei saa mõelda, et aitan siis, kui teised ka aitavad, muidu pole mõtet. Siis mõtlevad kõik nii ja keegi ei aita. Keegi peab aitamist alustama. Igal juhul on parem olla see, kes aitas palju, kuigi tulemust ei olnud, kui see, kes aitas vähe ja tulemust ei olnud. Nii vaesed me ka ei ole, vingugu sopajoodikud poe taga palju tahavad, et nende maksud Ukrainasse relvadena sõidavad.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 20:42See mõte tuli sulle, et olla valmis kaotuseks.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 20:32 Sina oled valmis juba kaotuseks, nagu aru saan, aga enne võiks tiba võidelda ka.
Iga relv mis siit ukrainasse läheb täidab oma otstarvet.
Ainult, et eesti jah üksi ei suuda aidata. Koos peaks see olema, aga millegipärast teised vähe aitavad. Ja saan aru mils trump ei lase liugu lasta.
-
Külaline
Paljud ukraina ja vene mehed kaotasid sõjad oma elud, kuna mõned sõgedad mehed ei tea, mida tähendab diplomaatia.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 20:41 Tänu Trumpi sõgedustele, kaotasin ainult tänase päevaga väärtpaberites 3K.
-
Külaline
Nad kaotasid oma elu seepärast, et Putin kallale tungis, mitte seepärast, et Zelenski lömitama nõus ei olnud!!! Pane asjad oma peas õigesse ritta.
-
Külaline
Ma ei ole ühtegi inetut sõna kasutanud. Aga mine loe Vooglaiu seinal olevaid kommentaare - rumal ja labane sõimlemine, ei muud.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 20:00No vat, sina oledki see iniseja ja halvustaja. Ja su sõnavara on nagu poetagusel joodikul.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 1970 03:09 Küll aga saab tema seinalt väga hea ülevaate, kes tema pooldajad on: ebaintelligentsed, hariduseta räuskajad, kelle kirjaoskus ei kannata kriitikat ja kelle sõnavara on nagu poetagustel joodikutel.
-
Külaline
Uskumatu kogus kiusaja hingeeluga inimesi meil siin! Kui koolis kiusaja tunni ajal ees istuvat poissi togib ning see karjatab ja õpetaja seepeale klassi istuma jätab, kelle pärast klass istub? Sinu arust karjuja, tegelikult kiusaja.
Kui mees öösel naist kodus peksab ja naine vastu hakkab ning laps seepeale ärkab ning näeb, et isa ema peksab, kes selles süüdi on? Sinu arust ema, aga tegelikult isa.
Kui üks riik teist ründab ning rünnatava riigipea ei talu mölaklikku alandamist ja seetõttu relvatarned peatuvad, siis kes süüdi on? Sinu arust see riigipea, aga tegelikult teine riik, kes ründas.
-
Külaline
Lisaks sellele veel ka Putini ja Trumpi pooldajad, kes kaeblevad selle üle, et Ukraina abistamine tuleb nende heaolu arvelt. Täiega piinlik jutt.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 21:41Ma ei ole ühtegi inetut sõna kasutanud. Aga mine loe Vooglaiu seinal olevaid kommentaare - rumal ja labane sõimlemine, ei muud.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 20:00No vat, sina oledki see iniseja ja halvustaja. Ja su sõnavara on nagu poetagusel joodikul.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 1970 03:09 Küll aga saab tema seinalt väga hea ülevaate, kes tema pooldajad on: ebaintelligentsed, hariduseta räuskajad, kelle kirjaoskus ei kannata kriitikat ja kelle sõnavara on nagu poetagustel joodikutel.
-
Külaline
Milline loll loogika!
-
Külaline
Kui trump tahaks, et seda sõda poleks, siis ta võiks puutinile öelda, et mingu ukrainast ära ja lõpetagu sõdimine. Nii lihtne see ongi, et sõda lõppeks tegelikult.
-
Külaline
Jää vait, lolll Kremli troll. Häbi.
-
Külaline
Ka sinu väärtpaberid on tõesti samaväärsed kui mitte sõdida venemaaga? Ilmselt elad sa venemaast piisavalt kaugel, et see sulle antud teemas oluline tundub. Mulle tuleb meelde ühe perekooli käo kommentaar peale täiemahulise sõja algust: parem olla külmas ja näljas kui vägistatud ja tapetud. Raha tuleb ja läheb ja isegi kui sa kõik oma väärtpaberid ja muud investeerinugud kaotaksid, ei kaalu üles seda et sinu poeg tapetaks venemaa vastu sõdides ja sina ise ning sinu tütar peaksid elama vene sõdurite julmusi kartes.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 20:41 Tänu Trumpi sõgedustele, kaotasin ainult tänase päevaga väärtpaberites 3K.
Ma väga loodan ja usun, et see sinu mure aktsiate languse pärast jääbki sinu suurimaks mureks ja meie teiste jaoks ka, kes seda kommentaari lugesid.
-
Külaline
Minu arvates on suht naiivne loota, et sõju puhkedes siin mõni eestlane ellu jäetakse. Isegi, kui alandlikult riik üle anda, on eestlusega lõpp. Minu arvates on meie tulevik väga sünge, kui veremaa oma sõjakäiku jätkab. Loota Nato artiklile 5 pole mõtet - nii, nagu meie ei taha teistes riikides sõdida, ei taha teised riigid ka siia sõdima tulla. Mida Euroopa õigupoolest kaotab, kui see lapike maad veremaa koosseisu läheb?Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 22:34Ka sinu väärtpaberid on tõesti samaväärsed kui mitte sõdida venemaaga? Ilmselt elad sa venemaast piisavalt kaugel, et see sulle antud teemas oluline tundub. Mulle tuleb meelde ühe perekooli käo kommentaar peale täiemahulise sõja algust: parem olla külmas ja näljas kui vägistatud ja tapetud. Raha tuleb ja läheb ja isegi kui sa kõik oma väärtpaberid ja muud investeerinugud kaotaksid, ei kaalu üles seda et sinu poeg tapetaks venemaa vastu sõdides ja sina ise ning sinu tütar peaksid elama vene sõdurite julmusi kartes.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 20:41 Tänu Trumpi sõgedustele, kaotasin ainult tänase päevaga väärtpaberites 3K.
Ma väga loodan ja usun, et see sinu mure aktsiate languse pärast jääbki sinu suurimaks mureks ja meie teiste jaoks ka, kes seda kommentaari lugesid.
Ja Trump vaid rõõmustab, kui Läänemeri gaseeritakse. Saksamaa rõõmustab, kui saab mõttetu Balti mere tuulikuid täis laduda. Mingid pärismaalased on praegu risti jalus.
-
Külaline
Jah, paraku on see nüüd küll vist selgeks saanud tõesti. Aga veel Venemaa ei tule. Päris surnud lootus ei ole. Ja ilma vastupanuta nad siia ei pääse, isegi kui meid omapäi jäetakse.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 23:30Minu arvates on suht naiivne loota, et sõju puhkedes siin mõni eestlane ellu jäetakse. Isegi, kui alandlikult riik üle anda, on eestlusega lõpp. Minu arvates on meie tulevik väga sünge, kui veremaa oma sõjakäiku jätkab. Loota Nato artiklile 5 pole mõtet - nii, nagu meie ei taha teistes riikides sõdida, ei taha teised riigid ka siia sõdima tulla. Mida Euroopa õigupoolest kaotab, kui see lapike maad veremaa koosseisu läheb?Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 22:34Ka sinu väärtpaberid on tõesti samaväärsed kui mitte sõdida venemaaga? Ilmselt elad sa venemaast piisavalt kaugel, et see sulle antud teemas oluline tundub. Mulle tuleb meelde ühe perekooli käo kommentaar peale täiemahulise sõja algust: parem olla külmas ja näljas kui vägistatud ja tapetud. Raha tuleb ja läheb ja isegi kui sa kõik oma väärtpaberid ja muud investeerinugud kaotaksid, ei kaalu üles seda et sinu poeg tapetaks venemaa vastu sõdides ja sina ise ning sinu tütar peaksid elama vene sõdurite julmusi kartes.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2025 20:41 Tänu Trumpi sõgedustele, kaotasin ainult tänase päevaga väärtpaberites 3K.
Ja Trump vaid rõõmustab, kui Läänemeri gaseeritakse. Saksamaa rõõmustab, kui saab mõttetu Balti mere tuulikuid täis laduda. Mingid pärismaalased on praegu risti jalus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist