Mis te siis Trumpi ja Zelenskõi kohtumiseset arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 13:20 Veel on vähe sellesse miljardeid pumbatud. Pumpame veel palun ja las oma rahvas vaesub surnuks.
Sellega on nii ja naa. Hüpoteetiliselt kumb on parem. Esimene. Täna maksab iga Eesti elanik kuus oma palgast näiteks 100 eurot julgeolekumaksu. Selle eest ostetakse siis igasugu sõjaks vaja minevat relvastust, et olla valmis halvemaks. Teine. Keegi ei maksa täna midagi, tuleb venelane sõjaväega ja võtab kogu sinu vara ära (autod majad, tapab vanaisa ja vanaema ka tagatipuks ära ja lapse küüditab siberisse).
Külaline

Ma suudan mõista, et Ameerika on kaugel ja sealsed inimesed ei adu olukorda õigesti või siis ei tunne end piisavalt seotuna "mingi Euroopa" asjadega, aga et Eestis on nii palju padupimedaid, kes kaagutavad muudkui sellest, kuidas Trump teeb õigesti ja Ukrainat ei tohiks aidata ... ma ei suuda seda mõista. Kas tõesti on selline rumalus olemas, et ei suuda isegi kahte sammu ette mõelda? Laseme Putinil Ukraina vallutada ja mis edasi nende arust saab, saabub õnn ja vaikus ja rahu igaveseks? Ja eriti ei saa ma aru sellistest tüüpidest, kellel nagu võiks olla mõistust, Helmed, Vooglaid, EKRE ninad. Mis nende peas toimub, mina aru ei saa. Nad ju ometi ei saa arvata, et kui me selle rahaga, millega praegu Ukrainat aitame, ostaks omale relvi ning arendaks sõjaväge, siis sellest Venemaa vastu mingit abi oleks?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 13:35
Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 13:20 Veel on vähe sellesse miljardeid pumbatud. Pumpame veel palun ja las oma rahvas vaesub surnuks.
Sellega on nii ja naa. Hüpoteetiliselt kumb on parem. Esimene. Täna maksab iga Eesti elanik kuus oma palgast näiteks 100 eurot julgeolekumaksu. Selle eest ostetakse siis igasugu sõjaks vaja minevat relvastust, et olla valmis halvemaks. Teine. Keegi ei maksa täna midagi, tuleb venelane sõjaväega ja võtab kogu sinu vara ära (autod majad, tapab vanaisa ja vanaema ka tagatipuks ära ja lapse küüditab siberisse).
Sa arvad tõesti, et relvatööstused ei pane suuri rahasid kõrvale sellega? Naiivitar.
Külaline

Zelenskõi ütles, et on ikka nõus alla kirjutama maavara leppele. Ei tea, kas Härra Trump enam jutule võtabki teda.
Külaline

rumpi poolt oleks Euroopa jaoks kõige kainestavam sõnum see: "Meie ei taha Ukrainas sõda jätkata ega Venemaaga sõtta minna, aga kui teie tahate, siis andke minna – lihtsalt teadke, et sellisel juhul astume meie NATO-st välja, et me ei peaks hakkama teie eest teie jamasid lahendama. Ise otsustate ja ise vastutate." Vot seda oleks huvitav näha, mis siis juhtuma hakkaks – ilmselt tuleks reaalsustaju ruttu koju tagasi. Euroopa võiks endale vähemalt aru anda, et niisugune asjade käik ei ole kindlasti väljaspool kaalutavate lahenduste paletti.
Külaline

Kõik sõimavad Trumpi, aga ei adu, et Eesti julgeolek sõltub väga suures osas USA-st ja tahaks ju nagu USA abi ikkagi saada. Tänamatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 13:59 rumpi poolt oleks Euroopa jaoks kõige kainestavam sõnum see: "Meie ei taha Ukrainas sõda jätkata ega Venemaaga sõtta minna, aga kui teie tahate, siis andke minna – lihtsalt teadke, et sellisel juhul astume meie NATO-st välja, et me ei peaks hakkama teie eest teie jamasid lahendama. Ise otsustate ja ise vastutate." Vot seda oleks huvitav näha, mis siis juhtuma hakkaks – ilmselt tuleks reaalsustaju ruttu koju tagasi. Euroopa võiks endale vähemalt aru anda, et niisugune asjade käik ei ole kindlasti väljaspool kaalutavate lahenduste paletti.
No aga sisuliselt ongi Trump seda juba teinud, mis vahet seal on, kui ta selle välja ütleks. Ta ei ole lihtsalt ilmselt veel selleni jõudnud, on olnud muud tegemist, irw.

Niikuinii ei tuleks ta Euroopale appi ju, ta on seda juba igati näidanud.

Mina ei laseks enda peal sellist väljapressimistaktikat kasutada, ei Euroopa ega Ukraina asemel. See ei vii kuhugi. Parem on Ameerika unustada, aeg näitab, kui kauaks.

Sina aga oled kas ti...la või kasulik idioot. Reeturinahk.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 13:59 rumpi poolt oleks Euroopa jaoks kõige kainestavam sõnum see: "Meie ei taha Ukrainas sõda jätkata ega Venemaaga sõtta minna, aga kui teie tahate, siis andke minna – lihtsalt teadke, et sellisel juhul astume meie NATO-st välja, et me ei peaks hakkama teie eest teie jamasid lahendama. Ise otsustate ja ise vastutate." Vot seda oleks huvitav näha, mis siis juhtuma hakkaks – ilmselt tuleks reaalsustaju ruttu koju tagasi. Euroopa võiks endale vähemalt aru anda, et niisugune asjade käik ei ole kindlasti väljaspool kaalutavate lahenduste paletti.
Ajaloos on see juba olnud. Jänkidel tuli mõistus persest pähe siis kui japsid omale kallale tulid. Ootame siis kuni hiinlased persest nokkima hakkavad näiteks Alaskat koos venelastega...
Nagu Churchill ütles, Ameerika peale võib kindel olla, Ameerika teeb alati lõpuks õiget asja. Pärast seda kui on kõik muu ära proovinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 13:48 Ma suudan mõista, et Ameerika on kaugel ja sealsed inimesed ei adu olukorda õigesti või siis ei tunne end piisavalt seotuna "mingi Euroopa" asjadega, aga et Eestis on nii palju padupimedaid, kes kaagutavad muudkui sellest, kuidas Trump teeb õigesti ja Ukrainat ei tohiks aidata ... ma ei suuda seda mõista. Kas tõesti on selline rumalus olemas, et ei suuda isegi kahte sammu ette mõelda? Laseme Putinil Ukraina vallutada ja mis edasi nende arust saab, saabub õnn ja vaikus ja rahu igaveseks? Ja eriti ei saa ma aru sellistest tüüpidest, kellel nagu võiks olla mõistust, Helmed, Vooglaid, EKRE ninad. Mis nende peas toimub, mina aru ei saa. Nad ju ometi ei saa arvata, et kui me selle rahaga, millega praegu Ukrainat aitame, ostaks omale relvi ning arendaks sõjaväge, siis sellest Venemaa vastu mingit abi oleks?
Osa on venkud. Kusjuures, mõistlikud venelased saavad aru, et elu Putini all on 1000 korda hullem kui Eestis, mistahes valitsuse all.

Kui nad on aga eestlased, siis nad on kinganumbri suuruse ajuga tegelased, tihti teatud partei valijad. Mis on rumala inimese esimene tunnused? Paindumatus ja kergeusklikkus. Ta on harjunud parteijuhi järel kordama, et Trump on hea, aga liber..tid pahad. Nüüd, mil nende iidol Trump on osutunud hullukeseks, ei suuda ega taha nad olukorda mõista. Kuidas siis nii?

Tihti elavad sellised veel ka Soomes millegipärast, kui midagi on, siis varjavad ennast soomlaste selja taha.

Ma ei usu, et enamik neist Venemaalt mingit raha saab, osa kindlasti, aga väiksem osa. Enamik on lihtsalt kasulikud idikad.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 14:20
Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 13:48 Ma suudan mõista, et Ameerika on kaugel ja sealsed inimesed ei adu olukorda õigesti või siis ei tunne end piisavalt seotuna "mingi Euroopa" asjadega, aga et Eestis on nii palju padupimedaid, kes kaagutavad muudkui sellest, kuidas Trump teeb õigesti ja Ukrainat ei tohiks aidata ... ma ei suuda seda mõista. Kas tõesti on selline rumalus olemas, et ei suuda isegi kahte sammu ette mõelda? Laseme Putinil Ukraina vallutada ja mis edasi nende arust saab, saabub õnn ja vaikus ja rahu igaveseks? Ja eriti ei saa ma aru sellistest tüüpidest, kellel nagu võiks olla mõistust, Helmed, Vooglaid, EKRE ninad. Mis nende peas toimub, mina aru ei saa. Nad ju ometi ei saa arvata, et kui me selle rahaga, millega praegu Ukrainat aitame, ostaks omale relvi ning arendaks sõjaväge, siis sellest Venemaa vastu mingit abi oleks?
Osa on venkud. Kusjuures, mõistlikud venelased saavad aru, et elu Putini all on 1000 korda hullem kui Eestis, mistahes valitsuse all.

Kui nad on aga eestlased, siis nad on kinganumbri suuruse ajuga tegelased, tihti teatud partei valijad. Mis on rumala inimese esimene tunnused? Paindumatus ja kergeusklikkus. Ta on harjunud parteijuhi järel kordama, et Trump on hea, aga liber..tid pahad. Nüüd, mil nende iidol Trump on osutunud hullukeseks, ei suuda ega taha nad olukorda mõista. Kuidas siis nii?

Tihti elavad sellised veel ka Soomes millegipärast, kui midagi on, siis varjavad ennast soomlaste selja taha.

Ma ei usu, et enamik neist Venemaalt mingit raha saab, osa kindlasti, aga väiksem osa. Enamik on lihtsalt kasulikud idikad.
Enamus on siiski täiesti kasutud idikad :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 14:22

Enamus on siiski täiesti kasutud idikad :lol:
:D

No vast mõni juukseid lõigata või küprokit seina lüüa ikka oskab.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 14:04 Kõik sõimavad Trumpi, aga ei adu, et Eesti julgeolek sõltub väga suures osas USA-st ja tahaks ju nagu USA abi ikkagi saada. Tänamatud.
Ei, Trumpi USA on eesti julgeolekule täiesti kasutu. Ei ole tänamatud. Varasem USA oli see, millest me sõltusime ja mida vajasime. Selline USA, mis kokkulepetest ei pea kinni, keskendub ainult endale ning käitub nagu pähe tuleb, ei aita meid kuidagi, sest me vajame kindlustunnet. Seda Trumpi USA ei anna. Seega võivad nad täiega peesse minna. Euroopa peab ise hakkama saama ja kui ei saa, siis pole midagi teha. Aga USAd usaldada pole enam põhjust.
Külaline

Kuid põhimõistatust sa ei selgitanud - Helmed, Vooglaid? Mina ei usu seda Kremli palga juttu.
Külaline

See on nii koomiline, et kui keegi julgeb milleski kahelda siis sõimatakse iga asja peale vene agendiks, Kremli käsilaseks või tembeldatakse muude kulunud loosungitega – nagu katkine makk, mis ainta ühte ja sama fraasi korrutab. Ei meeldi automaks - oled Kremli käsilane. Puhake jalga ausõna.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 14:36 See on nii koomiline, et kui keegi julgeb milleski kahelda siis sõimatakse iga asja peale vene agendiks, Kremli käsilaseks või tembeldatakse muude kulunud loosungitega – nagu katkine makk, mis ainta ühte ja sama fraasi korrutab. Ei meeldi automaks - oled Kremli käsilane. Puhake jalga ausõna.
Ei ole Kremli käsilane, vaid rumal, analüüsivõimetu tegelane.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 14:36 See on nii koomiline, et kui keegi julgeb milleski kahelda siis sõimatakse iga asja peale vene agendiks, Kremli käsilaseks või tembeldatakse muude kulunud loosungitega – nagu katkine makk, mis ainta ühte ja sama fraasi korrutab. Ei meeldi automaks - oled Kremli käsilane. Puhake jalga ausõna.
Automaksust pole siin teemas räägitud sõnagi, julgeolekuteemadel on ikka küll nii, et kui sa ei mõista Ukraina sõja toetamise hädavajadust meie jaoks, siis oled kas puruloll või käsilane. Või kui sul on lisavariante, siis räägi välja. Nagu lugesid, ma otsingi mõnedele kodanikele just õiget lahtrit.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 13:48 Helmed, Vooglaid, EKRE ninad. Mis nende peas toimub, mina aru ei saa.
Nad on hundid lambanahas. EKRE peaks olema igati eestimeelne partei, aga...ei ole. Helme peake ei ole väga nutikas ja siis ta vaatab suu ammuli, mida Trump USA-s teeb ja püüab siis seda kopeerida. Kas ta just venemeelne on, seda ma ei tea, aga hüpoteetiliselt võib ta bolshevike kintsu kraapida küll, kui need siin võimule peaks pääsema.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 14:09Parem on Ameerika unustada, aeg näitab, kui kauaks.
Tuleb see Trumpi aeg üle elada, neli aastat. Siis on ehk demokraadid jälle võimul ja president on mingi normaalsem inimene ning algab suhete soojendamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 15:00
Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 14:09Parem on Ameerika unustada, aeg näitab, kui kauaks.
Tuleb see Trumpi aeg üle elada, neli aastat. Siis on ehk demokraadid jälle võimul ja president on mingi normaalsem inimene ning algab suhete soojendamine.
Usaldus ei taastu niipea.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 15:00

Jajah, see nõdrameelne Biden oli parem? :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist