Botox kurjusekortsule - kas valus?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 13:31
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 11:39
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 09:07
Kuna inimene ei pruugi sama lihast kasutada, siis võib vabalt aasta kesta. Nagu eelnevalt ütlesin, kestis mu kurjusekortsu täitesüst 8 aastat.
Pigem sa harjusid oma kortsuga ära ja ei häirinud enam.
Millise kortsuga, seda mida enam ei olnud? Ise ka oma "loogilisest" jutust aru saad? 8a hiljem tekkis õrn vagu, mille jaoks on edaspidi piisanud botox 1x aastas.
Täitesüst ei kesta 8 aastat. Olen seda väga palju näinud, et inimesed mingil ajal näitavad, et näe, see hirmus korts häirib, aga pärast see enam mitu aatat teda ei häiri, kuigi tegelikult on ikkagi hullem kui ta alguses oli. See on väga subjektiivne, mida nimetatakse kortsuks ja mida mitte, mis kedagi häirib ja mis mitte. Nooremana kui kortsud hakkvad tulema, siis mõnda häirib iga pisike vagu, pärast harjub ära ja siis need kohad teda enam ei häiri, vaid häirib hoopis mingi muu asi.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 19:39

Millise kortsuga, seda mida enam ei olnud? Ise ka oma "loogilisest" jutust aru saad? 8a hiljem tekkis õrn vagu, mille jaoks on edaspidi piisanud botox 1x aastas.
Täitesüst ei kesta 8 aastat. Olen seda väga palju näinud, et inimesed mingil ajal näitavad, et näe, see hirmus korts häirib, aga pärast see enam mitu aatat teda ei häiri, kuigi tegelikult on ikkagi hullem kui ta alguses oli. See on väga subjektiivne, mida nimetatakse kortsuks ja mida mitte, mis kedagi häirib ja mis mitte. Nooremana kui kortsud hakkvad tulema, siis mõnda häirib iga pisike vagu, pärast harjub ära ja siis need kohad teda enam ei häiri, vaid häirib hoopis mingi muu asi.
Tollal ei olnud need süstid, mis on praegu kasutusel. Aasta oli 2005. Mul on pildid, pole kortsu.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 13:50

Ma arvan, et asi on üldse selles, et tol ajal(eeldan, et see on ikka siis väga ammu tehtud, kui kestvus juba oli 8a) ei üritatud/osatud selles valdkonnas raha kokku kraapida.
Ma arvan, et tänapäeva botox ja täitesüstid ongi "lahjemad", et inimesed rohkem ja tihedamalt käiks.
Nagu tehnikaga, toodetakse nii, et kestavad vaid paar aastat, ja siis peab uue ostma.
Kusjuures sellega ma isegi natuke olen nõus. Ma tegin esimese huulte täitesüsti äkki kas 2009 või 2010 aastal ning sellise aine ja brändiga, mida tänapäeval ei tea, et kuskil kasutatakse. Püsivus oli sellel väga hea aga tõenäoliselt ei olnud see ka väga kehasõbralik ega nii puhta koostisega, kui tänapäeval need saada on. Mul püsis see filler ikka väga väga kaua.
Botoxiga oleneb püsivus sellest, kui palju kasutatud eelnevalt on. Esialgu peabki sagedamini tegema, hiljem lähevad vahed pikemaks, sest kui süstitavat lihast ei kasuta, siis see õheneb ning lihase kasutus ja seeläbi miimika väheneb ka juba tänu sellele. Mul näiteks püsib kurjusekortsu botox vähemalt 6 kuud väga kenasti, ka sealt edasi kannatab paar kuud kindlasti.
Nasobiaalkortsud täitsin filleriga 4 aastat tagasi, ei ole siiani tagasi tulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2025 17:19 M.K juures käisin, mulle ta sutsutamismeetod ei sobinud. Kesklinna ei roni, sest parkida on jama.
Eesti parim, kiirem ja valutum. Teen tema juures täitesüstiid ja Mari juures botoxi.
Külaline

Kui mul on ülahuule kohal kaks sügavat kortsu ja ma need ära täidan, aga edasi suitsetan. Kas oleks üldse mõtet teha?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 20:32 Kui mul on ülahuule kohal kaks sügavat kortsu ja ma need ära täidan, aga edasi suitsetan. Kas oleks üldse mõtet teha?
Sa pead siis imemistehnikat muutma. Sest ülahuule lihaseid ju kasutada ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 21:38
Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 20:32 Kui mul on ülahuule kohal kaks sügavat kortsu ja ma need ära täidan, aga edasi suitsetan. Kas oleks üldse mõtet teha?
?
Külaline

Ära seda amööbist madala intellektiga mehelaadset ollust kuula.
Vaevalt neid täidetakse, ilmselt botox. Ikka tasub, oled mingi aeg kenam.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 22:29
?
Sa ju kasutad ülahuult suitsu sisse imemiseks. Või kuidas suitsetamine muudmoodi võimalik on? Millest need sügavad kortsud ülahuulele muidu tekkisid? Ikka ju pikaajalisest suitsetamisest selle huule liigutusega.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 01:07

?
Sa ju kasutad ülahuult suitsu sisse imemiseks. Või kuidas suitsetamine muudmoodi võimalik on? Millest need sügavad kortsud ülahuulele muidu tekkisid? Ikka ju pikaajalisest suitsetamisest selle huule liigutusega.
Ma ei ole see, kes antud küsimuse esitas. Suud peab ju kasutama nagunii- rääkimiseks, söömiseks jne ehk siis miimika selles piirkonnas on paratamatu ka siis, kui ei suitseta. Pigem tekivad kortsud kollageeni ja elastiini tootmise vähenemisest suitsetajatel, neil on tavaliselt ka silmade ümbruses oluliselt kehvemas seisus kuigi suitsetamine kui tegevus silmaümbrust kuidagi ei kaasa.
Külaline

On küll mõtet teha aga ilmselt sa pead jääma seda tegema mingi aja tagant, ükski süst ei ole igavene, ka siis kui ei suitseta.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 08:18
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 01:07

?
Ma ei ole see, kes antud küsimuse esitas. Suud peab ju kasutama nagunii- rääkimiseks, söömiseks jne ehk siis miimika selles piirkonnas on paratamatu ka siis, kui ei suitseta. Pigem tekivad kortsud kollageeni ja elastiini tootmise vähenemisest suitsetajatel, neil on tavaliselt ka silmade ümbruses oluliselt kehvemas seisus kuigi suitsetamine kui tegevus silmaümbrust kuidagi ei kaasa.
Suitsetamine kui tegevus kaasab küll silmi, see mürgine suits läheb kõik silma. Lisaks suitsetamine kahjustab eriti väikeseid veresooni, verevarustus silmas halveneb. Sellepärast on peale kortsude suitsetajatel ka silmapõletikke ja kaed rohkem.
Külaline

Kurjusekortsule vist muidu täitesüste ei tehtagi kui ainult Botoxit?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 21:13 Kurjusekortsule vist muidu täitesüste ei tehtagi kui ainult Botoxit?
Muidugi tehakse, eespool ju kirjutasin. Kui on sügav korts, siis täitesüst alla ja botox peale.
Külaline

Minul tekkis ülahuulele korts pidevast põse näksimisest- loll komme.
Külaline

Veits võibolla teemast mööda, aga kas te teadsite, et nüüdsest lähevad ilusüstid ja näiteks mesoteraapia teie digilukku kirja? Vaatasin just MK storysid ja ta kirjeldas seal väga täpselt, et mis ja kus.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Botoks küll valus ei olnud, nii peenikest nõela ei ole näinudki, aga huulte filler oli jõlevalus, isegi lidokaiinikreemi eelnevalt kasutades ja ka süstitav preparaat sisaldas lidokat.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 23:24 Veits võibolla teemast mööda, aga kas te teadsite, et nüüdsest lähevad ilusüstid ja näiteks mesoteraapia teie digilukku kirja? Vaatasin just MK storysid ja ta kirjeldas seal väga täpselt, et mis ja kus.
Ei lähe. Kontrollisin järgi. Olen korduvalt viimasel ajal käinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 22:30
Ära seda amööbist madala intellektiga mehelaadset ollust kuula.
Vaevalt neid täidetakse, ilmselt botox. Ikka tasub, oled mingi aeg kenam.
Allapoole kulmusid tehakse ikka ainult täitesüste, huulte ümbrusesse ei tee sul keegi botoxit.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 01 Okt 2025 18:21 Botoks küll valus ei olnud, nii peenikest nõela ei ole näinudki, aga huulte filler oli jõlevalus, isegi lidokaiinikreemi eelnevalt kasutades ja ka süstitav preparaat sisaldas lidokat.
Jep, huulte täitesüstid ongi sigavalusad, ka valuvaigistiga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist