Botox kurjusekortsule - kas valus?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Botox kurjusekortsule - kas valus?

Postitus Postitas Külaline »

Pole elus ühtegi ilusüsti teinud, aga vaatan peeglisse ja kurjusekorts kulmude vahel on üha enam häirima hakanud, seetõttu mängin mõttega lasta end sinna süstida. Palun jagage kogemusi: on see väga valus? kas tehakse üks või mitu süsti? kaua teil reaalselt tulemus kestnud on?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 11:04 Pole elus ühtegi ilusüsti teinud, aga vaatan peeglisse ja kurjusekorts kulmude vahel on üha enam häirima hakanud, seetõttu mängin mõttega lasta end sinna süstida. Palun jagage kogemusi: on see väga valus? kas tehakse üks või mitu süsti? kaua teil reaalselt tulemus kestnud on?
Ei ole üldse valus, tehakse mitu torget. Tulemus kestab pool aastat kuni aasta.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 11:37
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 11:04 Pole elus ühtegi ilusüsti teinud, aga vaatan peeglisse ja kurjusekorts kulmude vahel on üha enam häirima hakanud, seetõttu mängin mõttega lasta end sinna süstida. Palun jagage kogemusi: on see väga valus? kas tehakse üks või mitu süsti? kaua teil reaalselt tulemus kestnud on?
Eks ikka on natuke valus ka, aga ega täiskasvanud inimene pole mingi tita. Ikka oled ju süsti saanud enne ka. Ja aasta see asi nüüd küll ei kesta, seda juhtub üliharva.
Külaline

Valu osas väga individuaalne, mõni ei tunne midagi, mõnel on valus. Isiklikust kogemusest soovitaks teha protseduure menstruatsioonivälisel ajal, keha on kuidagi oluliselt tundlikum sellel perioodil. Minu arvates ei ole valus ning püsivus on olenenud tegijast. Rekord on olnud peaaegu aasta kurjusekortsuvabana.
Külaline

Kui mind omal ajal see korts häirima hakkas, aastal 2005, asin sinna esimesel korral teha hoopis täitesüsti. Püsis siledana 8 aastat.
Külaline

Süst on umbes nagu sääsehammustus. Toime sõltub tegijast ja toimeaine kogusest. Võib kesta tõest ainult pool aastat või siis ka aasta. Olen teinud kurjusekortsule Botoxi ja peale seda, kui vagu oli veel näha, ka täitesüsti ja sain täiesti sileda tulemuse. Lihtsalt pead head tegijad leidma. :)
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 21:33Lihtsalt pead head tegijad leidma.
Keda soovitad?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 21:33 Süst on umbes nagu sääsehammustus. Toime sõltub tegijast ja toimeaine kogusest. Võib kesta tõest ainult pool aastat või siis ka aasta. Olen teinud kurjusekortsule Botoxi ja peale seda, kui vagu oli veel näha, ka täitesüsti ja sain täiesti sileda tulemuse. Lihtsalt pead head tegijad leidma. :)
Väga palju sõltub ka individuaalsetest iseärasustest. Minule näiteks ei mõju Botox üldse ja tean mitmeid, kellel kestab mõju 2-3 kuud. Aasta kestab süsti mõju üliharva.
Külaline

Süstimine kestab minut või paar, selle kannatab ka valutundlik välja.
Külaline

Kus te olete lasnud Botoxit süstida? Soovitage kohti!
Külaline

Ei tohi vist. Pannakse reklaami alla. Ise käin Õismäe kandis, Meistri tn.
Külaline

Ma käin ka, kas siis Meistri tn või Manta majas.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Veebr 2025 19:12 Ma käin ka, kas siis Meistri tn või Manta majas.
MK juures siis?
Kas keegi Christinas Clinicus ka on käinud?
Külaline

M.K juures käisin, mulle ta sutsutamismeetod ei sobinud. Kesklinna ei roni, sest parkida on jama.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2025 17:19 M.K juures käisin, mulle ta sutsutamismeetod ei sobinud. Kesklinna ei roni, sest parkida on jama.
Mida sa selle all mõtled, et ei sobinud?
Külaline

Botox kestab 3-4 kuud, täitesüst aasta.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 08:26
Kuna inimene ei pruugi sama lihast kasutada, siis võib vabalt aasta kesta. Nagu eelnevalt ütlesin, kestis mu kurjusekortsu täitesüst 8 aastat.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 09:07
Kuna inimene ei pruugi sama lihast kasutada, siis võib vabalt aasta kesta. Nagu eelnevalt ütlesin, kestis mu kurjusekortsu täitesüst 8 aastat.
Pigem sa harjusid oma kortsuga ära ja ei häirinud enam.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 11:39

Millise kortsuga, seda mida enam ei olnud? Ise ka oma "loogilisest" jutust aru saad? 8a hiljem tekkis õrn vagu, mille jaoks on edaspidi piisanud botox 1x aastas.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 13:31
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 11:39
Millise kortsuga, seda mida enam ei olnud? Ise ka oma "loogilisest" jutust aru saad? 8a hiljem tekkis õrn vagu, mille jaoks on edaspidi piisanud botox 1x aastas.
Ma arvan, et asi on üldse selles, et tol ajal(eeldan, et see on ikka siis väga ammu tehtud, kui kestvus juba oli 8a) ei üritatud/osatud selles valdkonnas raha kokku kraapida.
Ma arvan, et tänapäeva botox ja täitesüstid ongi "lahjemad", et inimesed rohkem ja tihedamalt käiks.
Nagu tehnikaga, toodetakse nii, et kestavad vaid paar aastat, ja siis peab uue ostma.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist