Eesti Laulu valimine
-
Külaline
Öelge keegi Sularaha Tommile, et eesti keeles on nimetavas käändes "kohv". "Kohv annab meile energiat", "Kohv ühendab maailma".
-
Külaline
Ära pabla, küll meie keeletargad ka ilusa sõna KOHVI kunagi avastavad.
-
Külaline
Ta Anu saates ütles, et ega ta eesti keeles enam väga rääkida oskagi. Enamuse ajast räägib inglise keelt.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 12:31 Öelge keegi Sularaha Tommile, et eesti keeles on nimetavas käändes "kohv". "Kohv annab meile energiat", "Kohv ühendab maailma".
-
Külaline
Ometi on meil lugu mida välismaal märgatakse ja kommenteeritakse.
-
Külaline
Hea tasemega üritus, head lood, super võidulugu. Olin eile kohapeal, vägev!
-
Külaline
Minu tuttavatest ei räägi keegi nii. Eks oleneb, mis seltskonnas liigud. Selles sinu lauses oleks õige kasutada sõna "enamik".Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 14:20 Kõnekeeles räägib enamus kohvi.
-
Külaline
Tema vist on ise venelane, ei tea nii hästi.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 12:31 Öelge keegi Sularaha Tommile, et eesti keeles on nimetavas käändes "kohv". "Kohv annab meile energiat", "Kohv ühendab maailma".
-
Külaline
Tommy Cash was born Tomas Tammemets in Tallinn, Estonia. He is reportedly of mixed ethnic Estonian, Kazakh, Russian and Ukrainian ancestry.[2][3] Cash has described himself as Estonian first and foremost, then "Eastern European in his soul", and "Scandinavian in a CV".[4] Cash was raised in the working-class Kopli subdistrict of Tallinn.
Ta on alles kõigest 33 aastane.
-
Külaline
Ukraina-kasahstani-vene-eesti segu. Eesti keelt rääkides on kerget inglise aktsenti kuulda.
-
Külaline
Mida sa kobised. Puuluup oli tase. Väga kõva tase
-
Külaline
Miks ma kobiseda ei või?
Mulle jällegi Puuluup ja 5Miinust üldse ei meeldinud. Tommy Cash imekombel meeldib(kõigist muudest osalenutest sel aastal).
Miks Tommy tase pole? Rahvusvaheliselt ka veel tuntud. Pluss ju omaette.
Eks maitsed ongi erinevad.
Läbi aegade on mulle kõige rohkem meeldinud hoopis Elina Nechayeva La Forza
-
Külaline
Puuluup on jah tase üle nulli, aga 5- kõvasti allaKülaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 00:06Puuluup oli tase.
-
Külaline
See on pigem vene aktsent.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:20Ukraina-kasahstani-vene-eesti segu. Eesti keelt rääkides on kerget inglise aktsenti kuulda.
-
Külaline
Nüüd tuleb ootama jääda suurt lauluvõistlust ja äkki juhtub ime ning sularahatoomas toobki võidu koju 
-
Külaline
Ära seda küll taha. Siis ootab kohe mingi uus maks, telekamaks või jumal teab mis asi.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 17:54 Nüüd tuleb ootama jääda suurt lauluvõistlust ja äkki juhtub ime ning sularahatoomas toobki võidu koju![]()
-
Külaline
Suurem mure on see, et meie Saku Suurhall on endiselt imeväike selle ürituse jaoks.
-
Külaline
Ei ta too. Võidavad kas Ukraina vôi Iisrael.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 17:54 Nüüd tuleb ootama jääda suurt lauluvõistlust ja äkki juhtub ime ning sularahatoomas toobki võidu koju![]()
-
Külaline
Huvitav miks https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... -voidulugu
kas Trumpi ülikonna kloonimise pärast
kas Trumpi ülikonna kloonimise pärast
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline