Eesti Laulu valimine
-
Külaline
Eesti Laulu valimine
Kuidas teile siis meeldib? Ma olen kõiki laule kuulnud, aga praegu on küll natuke mõne esineja osas üllatus, et otse laulab kehvalt. Näiteks see Räpina Jack jättis enne hea mulje, aga meeslaulja hääl on väga nõrk. Sama soomlaste rokk, kehv hääl.
-
Külaline
Vaatan ka praegu. Ma pole ühtegi kuulnud. Eks ma siis otsustan, kui kõik nähtud.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 19:46 Kuidas teile siis meeldib? Ma olen kõiki laule kuulnud, aga praegu on küll natuke mõne esineja osas üllatus, et otse laulab kehvalt. Näiteks see Räpina Jack jättis enne hea mulje, aga meeslaulja hääl on väga nõrk. Sama soomlaste rokk, kehv hääl.
Ma ootan Tommy Cashi. Lubati ju suurt värki tema poolt(Anu saates).
Ma loodan, et ta juba ei laulnud. Esimesed 4 jäi mul nägemata, sest internet jamas
-
Külaline
Wow Elysa väga positiivne üllatus. Laul ise pole minu maitse aga väga tugev esitus. Varasemalt on tal live esitused natuke nõrgaks jäänud aga praegu õnnestus küll väga hästi.
-
Külaline
See Johanna Elise ei ole ju teistest naislauljatest viletsam, miks tal niii nõmedalt inetu kostüüm küll oli
Felin oli heas mõttes üllatav.
Felin oli heas mõttes üllatav.
-
Külaline
Muidu oli hästi tõesti varasemaga võrreldes, aga miks ta niimoodi titehäälega piiksuma on hakanud, enne nagu ei laulnud nii.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 20:04 Wow Elysa väga positiivne üllatus. Laul ise pole minu maitse aga väga tugev esitus. Varasemalt on tal live esitused natuke nõrgaks jäänud aga praegu õnnestus küll väga hästi.
-
Külaline
-
Külaline
See Franz jätab laval parema mulje koos Rolfi ja Pihlapiga, kui laul muidu kuulates oli.
-
Külaline
-
Külaline
Ma vaatasin, et väga sile 48 eluaasta kohta, aga laulust ei jäänud midagi meelde.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 20:24 Sahlene laulu oleks nagu aastaid juba korduvalt kuulnud.
-
Külaline
Ma ei saa Zevakini pruudi sõnadest midagi aru, nagu pudikeelne joru.
-
Külaline
Mulle on seni meeldinud väga Janek (tugev vokaal ja esitlus). Anti laul meeldis ka, aga esitlus ja hääl jäi pisut nõrgaks.
Elysa ka üllatas positiivselt.
Tommy Cashi lugu mu jaoks liiga äraleierdatud.
Elysa ka üllatas positiivselt.
Tommy Cashi lugu mu jaoks liiga äraleierdatud.
-
Külaline
Oh sain Tommy nähtud. Muidugi ma lugu kuulnud olen aga ma ei teadnud, et see tema oma on ja Eesti laulu laul 
Mulle meeldis. Temale omapäraselt totter aga hea.
Päris uhke tunne, et ta Eestlane on ja nii suurt nime omale mujal maailmas teinud.
Ma loodan, et tema võidab.
Elysa laul on normaalne aga keegi teine võiks laulda seda
Mulle meeldis. Temale omapäraselt totter aga hea.
Päris uhke tunne, et ta Eestlane on ja nii suurt nime omale mujal maailmas teinud.
Ma loodan, et tema võidab.
Elysa laul on normaalne aga keegi teine võiks laulda seda
-
Külaline
Toomas Sularaha võidab! Ta on pea ainus ARTIST seal teiste seas.
-
Külaline
Jess. Võitiski Tommy sularaha 
Üle aastate üks normaalne esindaja.
Üle aastate üks normaalne esindaja.
-
Külaline
Superfinaali tulemus. Cash sai 83%, Zevakin 10% ja kolmas koht 7% häältest. Järelikult Zevakini loos midagi ei leitudKülaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 22:33 Mida Zevakini loos küll leitakse?
-
Külaline
See kõik on lihtsalt piinlik. Suvalises karaokebaaris kuuleb ka aegajalt paremat laulu. Mõni ei pea viisigi. Häält pole ammugi. Miks inimesed nii teevad?
-
Külaline
Eelmise aasta Puuluup oli siis parem?Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 12:09 See kõik on lihtsalt piinlik. Suvalises karaokebaaris kuuleb ka aegajalt paremat laulu. Mõni ei pea viisigi. Häält pole ammugi. Miks inimesed nii teevad?
-
Külaline
Minu jaoks ka mõistetamatu. Täiesti hingetu ja sisutühi.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 22:33 Mida Zevakini loos küll leitakse?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist