Eesti Laulu valimine

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Eesti Laulu valimine

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas teile siis meeldib? Ma olen kõiki laule kuulnud, aga praegu on küll natuke mõne esineja osas üllatus, et otse laulab kehvalt. Näiteks see Räpina Jack jättis enne hea mulje, aga meeslaulja hääl on väga nõrk. Sama soomlaste rokk, kehv hääl.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 19:46 Kuidas teile siis meeldib? Ma olen kõiki laule kuulnud, aga praegu on küll natuke mõne esineja osas üllatus, et otse laulab kehvalt. Näiteks see Räpina Jack jättis enne hea mulje, aga meeslaulja hääl on väga nõrk. Sama soomlaste rokk, kehv hääl.
Vaatan ka praegu. Ma pole ühtegi kuulnud. Eks ma siis otsustan, kui kõik nähtud.
Ma ootan Tommy Cashi. Lubati ju suurt värki tema poolt(Anu saates).
Ma loodan, et ta juba ei laulnud. Esimesed 4 jäi mul nägemata, sest internet jamas 🫣
Külaline

Wow Elysa väga positiivne üllatus. Laul ise pole minu maitse aga väga tugev esitus. Varasemalt on tal live esitused natuke nõrgaks jäänud aga praegu õnnestus küll väga hästi.
Külaline

See Johanna Elise ei ole ju teistest naislauljatest viletsam, miks tal niii nõmedalt inetu kostüüm küll oli :D
Felin oli heas mõttes üllatav.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 20:04 Wow Elysa väga positiivne üllatus. Laul ise pole minu maitse aga väga tugev esitus. Varasemalt on tal live esitused natuke nõrgaks jäänud aga praegu õnnestus küll väga hästi.
Muidu oli hästi tõesti varasemaga võrreldes, aga miks ta niimoodi titehäälega piiksuma on hakanud, enne nagu ei laulnud nii.
Külaline

Tüütult palju neid naishääli, kõik suht sarnased.
Külaline

See Franz jätab laval parema mulje koos Rolfi ja Pihlapiga, kui laul muidu kuulates oli.
Külaline

Sahlene laulu oleks nagu aastaid juba korduvalt kuulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 20:24 Sahlene laulu oleks nagu aastaid juba korduvalt kuulnud.
Ma vaatasin, et väga sile 48 eluaasta kohta, aga laulust ei jäänud midagi meelde.
Külaline

Ma ei saa Zevakini pruudi sõnadest midagi aru, nagu pudikeelne joru.
Külaline

Mulle on seni meeldinud väga Janek (tugev vokaal ja esitlus). Anti laul meeldis ka, aga esitlus ja hääl jäi pisut nõrgaks.
Elysa ka üllatas positiivselt.
Tommy Cashi lugu mu jaoks liiga äraleierdatud.
Külaline

Oh sain Tommy nähtud. Muidugi ma lugu kuulnud olen aga ma ei teadnud, et see tema oma on ja Eesti laulu laul 😀
Mulle meeldis. Temale omapäraselt totter aga hea.
Päris uhke tunne, et ta Eestlane on ja nii suurt nime omale mujal maailmas teinud.
Ma loodan, et tema võidab.

Elysa laul on normaalne aga keegi teine võiks laulda seda 😂
Külaline

Tommy oli ikka hoopis kõrgem tase kui teised.
Külaline

Toomas Sularaha võidab! Ta on pea ainus ARTIST seal teiste seas.
Külaline

Mida Zevakini loos küll leitakse?
Külaline

Jess. Võitiski Tommy sularaha 😀
Üle aastate üks normaalne esindaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 22:33 Mida Zevakini loos küll leitakse?
Superfinaali tulemus. Cash sai 83%, Zevakin 10% ja kolmas koht 7% häältest. Järelikult Zevakini loos midagi ei leitud
Külaline

See kõik on lihtsalt piinlik. Suvalises karaokebaaris kuuleb ka aegajalt paremat laulu. Mõni ei pea viisigi. Häält pole ammugi. Miks inimesed nii teevad?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 12:09 See kõik on lihtsalt piinlik. Suvalises karaokebaaris kuuleb ka aegajalt paremat laulu. Mõni ei pea viisigi. Häält pole ammugi. Miks inimesed nii teevad?
Eelmise aasta Puuluup oli siis parem?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 22:33 Mida Zevakini loos küll leitakse?
Minu jaoks ka mõistetamatu. Täiesti hingetu ja sisutühi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline