No "ratastooli rahvast" põlastada on ikka eriline tase. Ilmselgelt ei ole mitte ükski neist ise valinud ratastoolielu. Üleüldse, põlastada inimese juues midagi, mida ta ise pole valinud või mida ei ole saanud ise mõjutada või muuta, on ikka eriti nõme.Juustup kirjutas: ↑24 Juun 2024 18:07 Alustan endast. Akne on tõeliselt kohutav, aga vähemalt sama jube on minu meelest kui mees on meeletult rasvunud, läheb pidevalt päikese käes näost ja kõrvadest tumepunaseks ja higi lahmab.
Ma ei pea silmas õllekõhtu, mõnda punni või lisakilo, aga ma mõtlen sellist suurt higist mammutit, kes silmnähtavalt ise endaga midagi väga ei tee ka. Päris hambutu oleks ka eemaletõukav. Samuti välistaksin põieprobleemidega mehed ning ratastoolirahva.
Ma muidugi usun, et need eelpool välja toodud kriteeriumid on ka vastupidiselt, st sellist naist ei tahaks ka enamus mehi.
/Juustup
Sul on üsna huvitavad eelistused - akne on tõeliselt kohutav, aga suitsuhais nii armas. Väita, et suitsetaja ei haise suitsu järgi on lihtsalt pime rumalus. Nagu eelnevad on juba öelnud - sa oled harjunud, kui oled pidanud terve elu elama sellises keskkonnas. Või on lihtsalt armastus nii suur, et pimestab sind ja pigistad silma kinni selle lõhna osas.
Teemasse, isiklikult ei annaks mitte mingit võimalust mehele, kellel on hambad suust ära või kui need on hooldamata. Samuti üldine lohakas või "lillelapselik" välimus, millele siin eespool juba viidati. Pesematus, korratu soeng, seenetanud, paksud, kollakas-rohelised varba- ja sõrmeküüned... Tee või tina, aga see kõik räägib nii mõndagi inimese kohta.
Tohutult ebameeldivad on ka kõiksugu "kaunistustega" inimesed - väljavenitatud kõrvad, mingid needid ebatavalistes kohtades või ihu moonutavad-venitavad rudimendid ja .... keeleneet.... Öäk! Ma ei suudleks mitte iialgi sellise mehega, kellel on keeleneet. Ainuüksi mõte sellest ajab öökima.
Tätoveeringud ei meeldi mulle ka, kuid kui neid on vähe ja need on tagasihoidlikud, siis suure hädaga kannataksin ära. Endale ei tee selliseid asju mitte iialgi.
Mitte, et ta mulle kuidagi muidu meeldiks, aga väga hea oli Anneli Lahe ütlus, et õpetab oma lastele, et puhta ja hästi lõhnava inimesega on alati palju meeldivam suhelda ja asju ajada. Ja see on tõesti nii!