Püsisuhe on ülehinnatud
-
Külaline
Ja mis peale kolme aastat sai. Jagasid oma numbrit edasi? Helistasid ise? Ja nii ta läks.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 20:56Ma olen numbri küsimise peale öelnud, et anna oma number, ma helistan ise. Ükskord helistasingi, olime pärast seda 3 aastat koos.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 20:08Litsuvad ligi jah. Aga no vähemalt see hea, et kui seksiisu tuleb, siis lähed vaatad omale mõne kobedama vorsti klubist. Lahtisaamine on tiba keeruline. Aga trikk on, et isiklikku tel numbrit ei tohi anda. Siis saab lihtsamalt lahti. Mul on üks vana telefon spetsiaalselt selleks otstarbeks. Sõbranna kutsubki seda: vorstitelefonKülaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 16:33
Mõni tahab veel hommikuni jääda! Vot see on liig, mis liig. Kui töö tehtud, hakaku minema. Hommikul ei soovi mingit venda oma voodis küll näha![]()
![]()
-
Külaline
Ma ka ei usu, et sa ise oma jutule naerunägu ei lisanud. Jummala nõme.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 21:07Postitus on kustutatud
-
Külaline
Hahaa.. mina küll usun. Mitte ainult, et usun, vaid, et kasutan isegi mehi vahel kui sügelema hakkab. Ja ma pole isegi mitte noor ega ilus. Ei kujuta ettegi, mis veel noortel naistel toimubKülaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 21:07Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 16:33Mõni tahab veel hommikuni jääda! Vot see on liig, mis liig. Kui töö tehtud, hakaku minema. Hommikul ei soovi mingit venda oma voodis küll nähaKülaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 16:28
Ma nüüd ei tea, kas sa räägid meestest või naistest, aga mina igatahes kirjutan alla. Minu sängikaaslased on küll ainult mehed, aga no ei taipa nad õigel ajal ära minna. Ja siis see lõputu helistamine. Mis teed, kunas kohtume jne jne.. Väga tüütu.![]()
-
Külaline
Vahi kus kaks mutikest hakkasid üksteise võidu kiitlema ja praalima. Arvavad, et on naljakas.
-
Külaline
Oi, sõber, siin pole küll millegagi kiidelda. Igal naisel, olgu ta kasvõi paks ja kole, vahet pole, kui ta on vähegi, kasvõi natukesekenegi huvitatud, on meestest järjekord ukse taga. Isegi siin teemas ju härrake juba pakkus oma teenuseid. Nii käibki. Päriselus on lihtsalt mehi rohkem kui naiste foorumis.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 21:22 Vahi kus kaks mutikest hakkasid üksteise võidu kiitlema ja praalima. Arvavad, et on naljakas.
-
Külaline
Unistused, unistused, muud sul ju poleKülaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 22:44Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 21:40Oi, sõber, siin pole küll millegagi kiidelda. Igal naisel, olgu ta kasvõi paks ja kole, vahet pole, kui ta on vähegi, kasvõi natukesekenegi huvitatud, on meestest järjekord ukse taga. Isegi siin teemas ju härrake juba pakkus oma teenuseid. Nii käibki. Päriselus on lihtsalt mehi rohkem kui naiste foorumis.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 21:22 Vahi kus kaks mutikest hakkasid üksteise võidu kiitlema ja praalima. Arvavad, et on naljakas.
-
Külaline
Mine magama muinasjutuvestjaKülaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 23:18Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 22:44Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 21:40
Oi, sõber, siin pole küll millegagi kiidelda. Igal naisel, olgu ta kasvõi paks ja kole, vahet pole, kui ta on vähegi, kasvõi natukesekenegi huvitatud, on meestest järjekord ukse taga. Isegi siin teemas ju härrake juba pakkus oma teenuseid. Nii käibki. Päriselus on lihtsalt mehi rohkem kui naiste foorumis.
-
Külaline
Ee, iga naine võib seda juttu kinnitada.
-
Külaline
Päris iga naine ei või, sest paljusid ei huvitagi mingi üheöösuhete või suvalise ringi**ise teema. Aga üldiselt mingil perioodil elus - varem või hiljem - siiski päris paljusid huvitab. Ja kes vähegi on proovinud, see võib kinnitada. See pole mingi saladus ometi.
-
Külaline
Keegi ei vaidlegi sellele vastu. Küll aga magavad need naised ju kellegiga ehk meestega. Seega keera asi ümber ja mehed võivad samuti öelda, et ei ole neil probleemi.
-
Külaline
Sa teed seda asja tunneteta? Sel juhul suudlused ja kallistused ei anna midagi. Pigem ei taha. Prostituudiga ju vist ka ei suudelda. Tahad, et mees käib pealt üle nagu vibraatoriga teeks.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 23:18 Ma olen 55….
…. Ega alati ei viitsi, aga vahel ikka võtan mõne omale korraks.
Või mis sinu mõte on seda asja mehega teha, kellest pärast probleem lahti saada, st ei taha nagu eriti. Nagu käiks masseerija juures?
-
Külaline
Nagu käiks masööri juures justKülaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 07:55Sa teed seda asja tunneteta? Sel juhul suudlused ja kallistused ei anna midagi. Pigem ei taha. Prostituudiga ju vist ka ei suudelda. Tahad, et mees käib pealt üle nagu vibraatoriga teeks.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 23:18 Ma olen 55….
…. Ega alati ei viitsi, aga vahel ikka võtan mõne omale korraks.
Või mis sinu mõte on seda asja mehega teha, kellest pärast probleem lahti saada, st ei taha nagu eriti. Nagu käiks masseerija juures?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist