Püsisuhe on ülehinnatud

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Püsisuhe on ülehinnatud

Postitus Postitas Külaline »

Püsisuhe on ülehinnatud. Vabadus on palju parem – teha täpselt seda, mida tahan. Vallalisena keskendud 100% oma eesmärkidele, deidid kellega tahad, lähed kuhu tahad, teed mis tahad. Elu on lõbus, ei mingit stressi ega lisasurvet. Puudub mingi igapäevane igav arutelu, kas õhtuks teha makaroni või keedukartulit? :D
Ümberringi vaadates on enamus oma kaaslasest emotsionaalselt või majanduslikult sõltuvad. Ja kõige tähtsam - ei pea kellelegi midagi tõestama ega vastutama kellegi teise eest. See on vabadus, mida ma hindan. ;)
Soovitan kõigile proovida vallalise elu.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 12:55Soovitan kõigile proovida vallalise elu.
Keegi polegi saanud vallalise elu veel proovida?
Külaline

Ma elan püsisuhtes täpselt samasugust elu. Ei seksi ringi, aga seda ei teinud ka vallalisena.
Külaline

kolja kirjutas: 05 Veebr 2025 13:27
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 12:55Soovitan kõigile proovida vallalise elu.
Keegi polegi saanud vallalise elu veel proovida?
Mina olen. Üle 5 a. Väga rahul. Põnev, erutav ja seksirohke elu.
Külaline

Vallaline võib ju olla, a lapsed, sindrinahad, tahavad ikka igal õhtul makaroni või keedukartulit. 🤷
Külaline

Kusjuures jah, suhtes olevad inimesed on iseennast kuidagi kaotanud. Vallalised õitsevad kuidagi teistmoodi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 16:48 Kusjuures jah, suhtes olevad inimesed on iseennast kuidagi kaotanud. Vallalised õitsevad kuidagi teistmoodi.
Seda on Tinderites, Amoremites näha jahh. Säratakse ühest voodist teise. Nauditakse elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 16:55
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 16:48 Kusjuures jah, suhtes olevad inimesed on iseennast kuidagi kaotanud. Vallalised õitsevad kuidagi teistmoodi.
Seda on Tinderites, Amoremites näha jahh. Säratakse ühest voodist teise. Nauditakse elu.
Nii, ja mis selles siis halba saab olla või kuidas see sinu elu mõjutab? Sina ela edasi rahulikult oma halli elu.
Külaline

igale oma. tore, kui sulle meeldib vallaline olla. minule jälle meeldib mu mitmekümne aastane püsisuhe. aga mulle ei meeldi inimesed, kes enda suhte varianti ainsa võimaliku dogmana välja reklaamivad.
Külaline

Püsisuhe ei tähenda automaatselt kooselu.

Püsisuhtes võib olla ka nii, et kohtutakse näiteks nädalavahetuseti, deiditakse, jutustatakse, ollakse teineteise jaoks olemas. Mõlemad saavad pürgida ka oma eesmärkide poole, töötada, õppida ja areneda.

Ei ole ainult 2 varianti, et kas üksindus või kooselu. On ka midagi vahepealset. Muidugi, kui just on lõppenud (pikk) suhe ja ongi vaja ennast uuesti leida - arusaadav, seda ongi vaja ja siis ei tasuks uude suhtesse kiirustada ja end kohe uuesti siduma hakata.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 17:04
Nii, ja mis selles siis halba saab olla või kuidas see sinu elu mõjutab? Sina ela edasi rahulikult oma halli elu.
Minule need särajad meeldivad. Nii mõnigi üritab iga hinna eest ka minu sängis särada.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 19:07
Postitus on kustutatud
Tore tore.. Mine siis ja tunne piinlikust. Jumala suva sinust ja sinu kodust. Pole lihtsalt mitte üldse sinu asi, mida teised teevad, kui palju või kellega seksivad. Sellest pole ju tegelikult nii keeruline aru saada :)
Külaline

imelik provotseeriv teema. Ela siis vallalisena, who cares
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 10:30
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 10:29
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 17:04

Minule need särajad meeldivad. Nii mõnigi üritab iga hinna eest ka minu sängis särada.
Postitus on kustutatud
Kõik õige. Ainult lahti saamine neist on igakord paras jama. Kuidagi saada aru, et 3-4 x on paras. Rohkem mina ei soovi. Tahan edasi liikuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 10:47
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 10:29

Postitus on kustutatud
Kõik õige. Ainult lahti saamine neist on igakord paras jama. Kuidagi saada aru, et 3-4 x on paras. Rohkem mina ei soovi. Tahan edasi liikuda.
Ma nüüd ei tea, kas sa räägid meestest või naistest, aga mina igatahes kirjutan alla. Minu sängikaaslased on küll ainult mehed, aga no ei taipa nad õigel ajal ära minna. Ja siis see lõputu helistamine. Mis teed, kunas kohtume jne jne.. Väga tüütu.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 16:28

Postitus on kustutatud
Ma nüüd ei tea, kas sa räägid meestest või naistest, aga mina igatahes kirjutan alla. Minu sängikaaslased on küll ainult mehed, aga no ei taipa nad õigel ajal ära minna. Ja siis see lõputu helistamine. Mis teed, kunas kohtume jne jne.. Väga tüütu.
Mõni tahab veel hommikuni jääda! Vot see on liig, mis liig. Kui töö tehtud, hakaku minema. Hommikul ei soovi mingit venda oma voodis küll näha :(
Külaline

Eks nii peab ennast lohutama üksik, ikka parem kui patja nutta, miks "kõigil" teistel on ja mis mul viga on...

Nagu lapsele peab ikka seletama- viletsast püsisuhtest on parem üksiolemine tõesti, aga hea paarisuhe annab elule ikka palju värvi juurde. No ja enamik on ikka seda vallalise elu ju vallalisena "proovinud", mis imeasi see nagu oleks. Mina küll igatsesin perekonda, lapsi, kodu, pereelu. Mida see vallalise elu annab juurde? Tööd ja huvisid on kõigil. Seksi? Noh, selle kohta on nali, et poissmees tahab siis kui saab, naisemees saab siis, kui tahab. Kui mees on hea mees, ei hakka naine teda seksipuuduses hoidma ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 16:33

Mõni tahab veel hommikuni jääda! Vot see on liig, mis liig. Kui töö tehtud, hakaku minema. Hommikul ei soovi mingit venda oma voodis küll näha :(
Litsuvad ligi jah. Aga no vähemalt see hea, et kui seksiisu tuleb, siis lähed vaatad omale mõne kobedama vorsti klubist. Lahtisaamine on tiba keeruline. Aga trikk on, et isiklikku tel numbrit ei tohi anda. Siis saab lihtsamalt lahti. Mul on üks vana telefon spetsiaalselt selleks otstarbeks. Sõbranna kutsubki seda: vorstitelefon :)
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 20:08
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 16:33

Litsuvad ligi jah. Aga no vähemalt see hea, et kui seksiisu tuleb, siis lähed vaatad omale mõne kobedama vorsti klubist. Lahtisaamine on tiba keeruline. Aga trikk on, et isiklikku tel numbrit ei tohi anda. Siis saab lihtsamalt lahti. Mul on üks vana telefon spetsiaalselt selleks otstarbeks. Sõbranna kutsubki seda: vorstitelefon :)
Ma olen numbri küsimise peale öelnud, et anna oma number, ma helistan ise. Ükskord helistasingi, olime pärast seda 3 aastat koos.
Külaline

Postitus on kustutatud
Kohtuks ehk. Mina ei helista. Ei tüüta. Õhtusöögi eest maksan mina. Muud kulud ka.
P.s Räme ülekaal ja rippuvad, lötendavad voldid kehal ei ole aktsepteeritavad. Natuke tselluliiti elan üle. Olen realist ja tean, et 40 ja enam naistel on 95% tsellut.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist