Kui teie mees tarbib prostituute

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 18:43 Aga laias laastus ootavad nad kõik millal paugu lahti saad,
Just nimelt. Ja see teadmine ei tundu kuidagi alandav sinu suhtes?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 11:06
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 09:17 Kuidas see muidu käib. Vaatad kuulutust, helistad, paned aja kirja, lähed kokkulepitud ajal kohale, ütled tere ma tulin seksima. võtad riidest lahti, lähed voodisse, teenindaja vastab kella, tuleb voodisse, et tee nüüd nagu ise tahad?
Kõik õige. Peaaegu. Teenindaja küsib mis sulle meeldib ja kuidas ma teen. Kui ei taha siis mees ei liiguta üldse. Naudib. Lamab nagu kodus olev naine. Midagi ei tee. Ootab enda rahuldamist.
Kujuta ette. Mees saab isegi minetti. Seda julgelt 75% eesti mehest kodus ei saa. Elu on elamiseks ja kogemused kogemiseks. Kodus ei saa siis tuleb mujalt saada.
Aga, kui oma kodust saab, miks siis peab proste tarbima?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 18:47
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 09:17 Kuidas see muidu käib. Vaatad kuulutust, helistad, paned aja kirja, lähed kokkulepitud ajal kohale, ütled tere ma tulin seksima. võtad riidest lahti, lähed voodisse, teenindaja vastab kella, tuleb voodisse, et tee nüüd nagu ise tahad?
Postitus on kustutatud
Kuidas ei plaani? Alailma kirjutad ju siin, et varsti keerab oma proua ukse teiselt poolt kinni.
Külaline

Kui minu mees tarbiks proste...?
Siis ta poleks enam minu mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 10:07 Kui minu mees tarbiks proste...?
hakkasin just sama kirjutama :)
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 18:48
Postitus on kustutatud
Küll on rõve sõna "suumõnu". Küll sulle meeldib seda veel ka nämmutada. Öakk.
Aga kas sina teed suumõnu
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 19:14
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 11:06Mees saab isegi minetti. Seda julgelt 75% eesti mehest kodus ei saa.
Kus tead? Ei usu, et nii suur %. Ehk 25 ei saa. See ju nii tavaline asi kooselu/abielu juures.
Oleks vaid nii. Isegi seksida ei viitsita.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 23:01
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 18:43 Aga laias laastus ootavad nad kõik millal paugu lahti saad,
Just nimelt. Ja see teadmine ei tundu kuidagi alandav sinu suhtes?
Ei. Parem see kui mitte midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 23:05
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 11:06
Kõik õige. Peaaegu. Teenindaja küsib mis sulle meeldib ja kuidas ma teen. Kui ei taha siis mees ei liiguta üldse. Naudib. Lamab nagu kodus olev naine. Midagi ei tee. Ootab enda rahuldamist.
Kujuta ette. Mees saab isegi minetti. Seda julgelt 75% eesti mehest kodus ei saa. Elu on elamiseks ja kogemused kogemiseks. Kodus ei saa siis tuleb mujalt saada.
Aga, kui oma kodust saab, miks siis peab proste tarbima?
Aga kui ei saa. Mis siis? Peab täitsa ilma olema. Kui kodus saab pole pointi raha raisata.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 23:06
Postitus on kustutatud
Kuidas ei plaani? Alailma kirjutad ju siin, et varsti keerab oma proua ukse teiselt poolt kinni.
Alailma, alailma. Mida sa targutad igas teemas. See pole minu jutt olnud.
Külaline

Kui on terve suhe koos rahuldustpakkuva seksuaaleluga siis mees ei tarbigi. Kas on siis?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 23:01Just nimelt. Ja see teadmine ei tundu kuidagi alandav sinu suhtes?
Vahel muidugi saab mõne prostituudi juures kätte ka GFE tunde, aga seda harva. Eks kogenum klient teab ka seda ise, et prost ootab seda, millal sa püksid jalga tõmbad ja ära lähed. Mida nobedamalt, seda parem.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 09:08Postitus on kustutatud
Riist saab igakord enne pestud, kui kohtama läheme. Ma olen elus n_ssinud umbes 60 eesti naist ja neist vast tõesti 25% naudib suuseksi. Teine 25% teeb seda sulle, et vastu tulla ja 50% ei tee lihtsalt põhimõtteliselt. Slaavi naistega on hoopis teine teema, nende seas on protsendid teised. Slaavi naine pigem teeb sulle minetti. Aga ma tasuta slaavi naisi palju tarbinud ei ole, seega minu jutt slaavi naiste koha pealt ei pruugi 100% täpne olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 11:59
Riist saab igakord enne pestud, kui kohtama läheme. Ma olen elus n_ssinud umbes 60 eesti naist ja neist vast tõesti 25% naudib suuseksi. Teine 25% teeb seda sulle, et vastu tulla ja 50% ei tee lihtsalt põhimõtteliselt. Slaavi naistega on hoopis teine teema, nende seas on protsendid teised. Slaavi naine pigem teeb sulle minetti. Aga ma tasuta slaavi naisi palju tarbinud ei ole, seega minu jutt slaavi naiste koha pealt ei pruugi 100% täpne olla.
Sa peaksid lihtsalt suhtlema noorematega, kui 60-70. Sellises eas ongi konservatiivsed. Ma ei tea ühtki naist, kes ei tee.
Külaline

Sa suumõnuleja, kontrolli ikka, kas su prostitutka teeb oma tööd korralikult. Kogenud prostid teevad suu asemel käega ja jobuklient teeb uhh! ja ahh! ja ei saa tolkugi aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 19:58füüsiliselt pole mitte mingit vahet.
Sa proovi endale kõdi teha. Kas on kõdi?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 16:35
Sa peaksid lihtsalt suhtlema noorematega, kui 60-70. Sellises eas ongi konservatiivsed. Ma ei tea ühtki naist, kes ei tee.
oled sõbrannadega veiniklaasi taga arutanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 19:18 Sa suumõnuleja, kontrolli ikka, kas su prostitutka teeb oma tööd korralikult. Kogenud prostid teevad suu asemel käega ja jobuklient teeb uhh! ja ahh! ja ei saa tolkugi aru.
Vahet pole. Kui on hea tehku kuidas tahab.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 10:27
Kui on terve suhe koos rahuldustpakkuva seksuaaleluga siis mees ei tarbigi. Kas on siis?
Minu mees tarbis. Ometigi kinnitab mulle, et minu juures ei olnud tal mitte midagi puudu ja et ta ei taha mitte mingil juhul minust lahku minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 09:08Äkki su riist pesemata, seepärast oma naine ei taha? Tagaistmel sa ka ei istu pestud riistaga, jube.
Selles asi ongi, et sa tarbid tasulisi naisi. Ja, kuna sa maksad neile, siis nad loomulikult võtavad suhu, mis ei tähenda, et nad nii üli-hirmus-väga naudiksid sinu - võõra mehe riista imemist.

Aga, kuna need prostid on valdavalt kõik vene ja ukraina naised, siis jääbki mulje, et nad on palju paremad ja naudivad minetti palju rohkem kui need eesti naised, keda sa oled juhuslikult tasuta saanud. Need tasulised slaavitarid lihtsalt näitlevad sulle, et nad on erutusest ja orgasmist hullumas, kui sind imevad. Tegelikkus on see, et neil on süda paha ja nad tahavad asjaga võimalikult ruttu ühele poole saada. Ja nad teavad, et kui himuralt imeda ja pisut kaasa näidelda, siis käib asi palju kiiremini.

Täitsa imelik, et mees naudib sellist seksi palju rohkem kui ausat seksi, kus naine päriselt ka naudib - võtab sinu jaoks aega ja on huvitatud sinust kui mehest ja hoolib sinu heaolust.

Oleksin mina mees, siis ma iga kell eelistaksin pühendunud ja siiralt minu heaolust huvitatud naisest, mitte sellisest, kes teeb lihtsalt tööd ja keda mina üldse tegelikult ei huvita.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist