Kui teie mees tarbib prostituute

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 08:12
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 00:34
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 22:32

TA olen. Minu laste isa ütles, et KÕIK mehed petavad. Ja see on normaalne - lepi sellega!
Kõik õige. Häda ajab härja kaevu. Kui mees on rahuldatud siis on rõõmus ja rõõsa. Kui ise ei viitsi ja ei taha sellega tegelda las mees lahendab probleemi omamoodi. Mehed on loomult tegutsejad. Armuke oleks hullem ja kulukam. Armuke võib su mehe ka ära võtta.
Aga, kui oma naine tahab ja viitsib vägagi seksida? Ja on muus mõttes ka normaalne ja hea naine. Kas siis on ka ok, et mees tarbib prostituute?
Mõnikord on OK. Näiteks mulatitar.
Külaline

mernoon kirjutas: 03 Veebr 2025 15:09
Külaline kirjutas: 03 Veebr 2025 12:18

Aga, kui oma naine tahab ja viitsib vägagi seksida? Ja on muus mõttes ka normaalne ja hea naine. Kas siis on ka ok, et mees tarbib prostituute?
Postitus on kustutatud
Ei, loomulikult mitte
Külaline

mernoon kirjutas: 03 Veebr 2025 15:09
Külaline kirjutas: 03 Veebr 2025 12:18

Postitus on kustutatud
Ei ole
Külaline

Koomikud :)
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 17:01
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 21:42Mis tundeid ja mõtteid see teis tekitab?
Postitus on kustutatud
Minu mees mu rahale ligi ei saa. Ei tuleks selle pealegi, et talle ligipääs anda.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 22:32TA olen. Minu laste isa ütles, et KÕIK mehed petavad.
Vahi kavalpead! Ah et KÕIK? MITTE KUNAGI ei ole KÕIK- ükskõik, mis küsimuses.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 17:02
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 21:42Mis tundeid ja mõtteid see teis tekitab?
Postitus on kustutatud
Minu mees mu rahale ligi ei saa. Ei tuleks selle pealegi, et talle ligipääs anda.
Aga see raha, mis su mees teenib, on 50% ju ka sinu raha- vähemalt juhul, kui olete abielus ja pole lahusvara lepingut teinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 17:05

Postitus on kustutatud
Aga see raha, mis su mees teenib, on 50% ju ka sinu raha- vähemalt juhul, kui olete abielus ja pole lahusvara lepingut teinud.
Lahusvara.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 17:17
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 17:05

Lahusvara.
Noh, siis võib ju mees vist muidugi proste tarbida. Tema enda raha - ise teab, mis sellega teeb.
Külaline

Kuidas see muidu käib. Vaatad kuulutust, helistad, paned aja kirja, lähed kokkulepitud ajal kohale, ütled tere ma tulin seksima. võtad riidest lahti, lähed voodisse, teenindaja vastab kella, tuleb voodisse, et tee nüüd nagu ise tahad?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 09:17 Kuidas see muidu käib. Vaatad kuulutust, helistad, paned aja kirja, lähed kokkulepitud ajal kohale, ütled tere ma tulin seksima. võtad riidest lahti, lähed voodisse, teenindaja vastab kella, tuleb voodisse, et tee nüüd nagu ise tahad?
Kõik õige. Peaaegu. Teenindaja küsib mis sulle meeldib ja kuidas ma teen. Kui ei taha siis mees ei liiguta üldse. Naudib. Lamab nagu kodus olev naine. Midagi ei tee. Ootab enda rahuldamist.
Kujuta ette. Mees saab isegi minetti. Seda julgelt 75% eesti mehest kodus ei saa. Elu on elamiseks ja kogemused kogemiseks. Kodus ei saa siis tuleb mujalt saada.
Külaline

Las tarbib. Seal pole ju tundeid ja see on kõigest seks. Seks ja armastus ei ole omavahel seotud.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 09:17 Kuidas see muidu käib. Vaatad kuulutust, helistad, paned aja kirja, lähed kokkulepitud ajal kohale, ütled tere ma tulin seksima. võtad riidest lahti, lähed voodisse, teenindaja vastab kella, tuleb voodisse, et tee nüüd nagu ise tahad?
Ootad kasutusjuhendit või?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 12:32 Las tarbib. Seal pole ju tundeid ja see on kõigest seks. Seks ja armastus ei ole omavahel seotud.
Õige. Ja hind ka mõistlik.
Külaline

Põhimõtteliselt jah. Ütled teenindajale, et tahad nüüd tagant panna, nüüd ratsuta jne. Mõni vahetab meelelde poose, teine hakkab vinguma. Aga laias laastus ootavad nad kõik millal paugu lahti saad,
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 18:47
Postitus on kustutatud
Küll on rõve sõna "suumõnu". Küll sulle meeldib seda veel ka nämmutada. Öakk.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 18:48Küll on rõve sõna "suumõnu". Küll sulle meeldib seda veel ka nämmutada. Öakk.
Okei teeb minetti. See parem?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 11:06Mees saab isegi minetti. Seda julgelt 75% eesti mehest kodus ei saa.
Kus tead? Ei usu, et nii suur %. Ehk 25 ei saa. See ju nii tavaline asi kooselu/abielu juures.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 19:00
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 18:48Küll on rõve sõna "suumõnu". Küll sulle meeldib seda veel ka nämmutada. Öakk.
Okei teeb minetti. See parem?
Jälle see Narva parkla mineti mees või?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 19:51Jälle see Narva parkla mineti mees või?
Mis Narva? Tahaksid sa sellest lähemalt rääkida, ma ei ole kursis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 5 külalist