Kas olete äia, ämma, minia, väimehega seda teinud?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 19:58Sa oled oma lugulauluga nüüd kohe nagu Al Bundy "Tuvikestest", kelle elu kõrghetkeks jäi neli väravat keskkoolis - saavutus, mida ta kunagi ei ületanud ja millest ta alailma patras.
No aga mis ma teha saan, inimesed tunnevad huvi, et mis ja kus. Ma siis püüan neile vastata seda pentsikut lugu meenutades. Minu elu kõrghetkedesse see lugu ei puutu. :D Sa ei pea muretsema minu pärast, ma saan kenasti elus hakkama ja ei ole riigi poolt (loe maksumaksja poolt) ülalpeetav.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 19:59 Kokkuvõtteks - polegi lõbusaid lugusid TA algatatud teemal. Ju siis need üliharvad.
Tundub jah, et siin foorumis käivad ontlikud ämmad, kes väimeestega ei libastu :lol: Äiasid siin nagunii käib mingi käputäis.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 20:30No aga mis ma teha saan, inimesed tunnevad huvi, et mis ja kus. Ma siis püüan neile vastata seda pentsikut lugu meenutades. Minu elu kõrghetkedesse see lugu ei puutu. :D Sa ei pea muretsema minu pärast, ma saan kenasti elus hakkama ja ei ole riigi poolt (loe maksumaksja poolt) ülalpeetav.
Miks peaks keegi sinu pärast anonüümselt muretsema?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 20:39
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 20:30No aga mis ma teha saan, inimesed tunnevad huvi, et mis ja kus. Ma siis püüan neile vastata seda pentsikut lugu meenutades. Minu elu kõrghetkedesse see lugu ei puutu. :D Sa ei pea muretsema minu pärast, ma saan kenasti elus hakkama ja ei ole riigi poolt (loe maksumaksja poolt) ülalpeetav.
Miks peaks keegi sinu pärast anonüümselt muretsema?
Siin foorumis on õelust omajagu, eri teemades. Inimesed püüavad sulle halvasti öelda a la sa oled sama rumal ja juhm nagu see kingakaupmees sellest filmist. Mina see äiapapa tegelikult ei olnud, ma juhtusin lihtsalt pealt nägema. Ma siis püüan omakorda neid halvustajaid lohutada, et ärgem muretsegem minu pärast. Aga aitab off topicust, räägime parem asjast
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 21:31Aga aitab off topicust, räägime parem asjast
Nõus. Räägi siis, mida sa kord saunas olles nägid. Ja kas pesukauss oli plastmassist või alumiiniumist.
Külaline

Aga ma küsiks, teisiti. Te pole küll vahekorras olnud, aga kas muidu tahaksite olla vahekorras äia, ämma, minia või väimehega?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 22:32 Aga ma küsiks, teisiti. Te pole küll vahekorras olnud, aga kas muidu tahaksite olla vahekorras äia, ämma, minia või väimehega?
Ei, aitäh. Mul oma abielus kõik korras, kedagi teist ei ihalda.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 22:32 Aga ma küsiks, teisiti. Te pole küll vahekorras olnud, aga kas muidu tahaksite olla vahekorras äia, ämma, minia või väimehega?
Ma tahaks kohe kõigiga vahekorras olla. Njämm-njämm.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 22:54
Ei usu. Millises abielus?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 23:14
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 22:54
Ei usu. Millises abielus?
Sul igav, jah? Üritad teemat elus hoida, et keegi kipuks vastama ja juttu jätkuks pikemalt 😃
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 11:56 Vahepeal on üle käinud kustutamise laine, aga kirjutan uuesti. Tegevus toimus maal talus ühel sünnipäeval suvisel ajal. Sai väljas istutud ja saunas käidud ning siis see juhtus. Olime mitmekesi laval ja inimesed hakkasid ükshaaval lavaruumist lahkuma pesuruumi, mina olin viimane. Hakkasin just pesuruumi astuma, kui seal askeldasid äiapapa ning minia. Minia toetus kätega seina najale ja oli kummargil ettepoole, äiapapa...ma parem ei ütle, sest muidu läheb jälle kustutamisele. Taandusin vaikselt lavaruumi tagasi ja lasin neil tegevuse lõpetada. Hiljem istusime kõik koos sauna eesruumis ja sauna ees väljas, ajasime juttu, nagu poleks midagi olnud. Minia mees ehk äiapapa poeg oli ka sealsamas pundis, aga tema vist teada ei saanudki. Alkoholil oli selles loos ka oma osa, seda ei saa eitada.
Minu kommentaar on ka kustutatud. Ma ei saa enam absoluutselt aru, mis toimub!? Kindlasti ei olnud mul mingi ropp kommentaar, vaid palve sellele isikule, kes igas võimalikus teemas oma kasupojaga seksimisest räägib, et ta ei paneks jälle oma plaati peale. Me kõik juba teame seda juttu!

No nii tüütu on see kustutamine! Enam mitte midagi lugeda ei ole, sest pooled kommentaarid on kusagile kadunud. Oled paar päeva foorumist eemal. Tuled tagasi - ja kõik seisab. Vaid imelikud kübeme algatatud teemad, mida pole soovi isegi avada. Ja mõnele teisele teemale on vaid paar üksikut kommentaari juurde tilkunud. Needki sellised sisutud.

Mida sellise kustutamisega taotletakse? Keda minu kommentaar pidi solvama?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 12:08
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 11:56 Vahepeal on üle käinud kustutamise laine, aga kirjutan uuesti. Tegevus toimus maal talus ühel sünnipäeval suvisel ajal. Sai väljas istutud ja saunas käidud ning siis see juhtus. Olime mitmekesi laval ja inimesed hakkasid ükshaaval lavaruumist lahkuma pesuruumi, mina olin viimane. Hakkasin just pesuruumi astuma, kui seal askeldasid äiapapa ning minia. Minia toetus kätega seina najale ja oli kummargil ettepoole, äiapapa...ma parem ei ütle, sest muidu läheb jälle kustutamisele. Taandusin vaikselt lavaruumi tagasi ja lasin neil tegevuse lõpetada. Hiljem istusime kõik koos sauna eesruumis ja sauna ees väljas, ajasime juttu, nagu poleks midagi olnud. Minia mees ehk äiapapa poeg oli ka sealsamas pundis, aga tema vist teada ei saanudki. Alkoholil oli selles loos ka oma osa, seda ei saa eitada.
Postitus on kustutatud
No näed! Ja selline "vahva" kommentaar, mis pole üldse nõme ja ropp, hoitakse ilusti alles! Ei mingit kustutamist!
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 00:16
Minu kommentaar on ka kustutatud. Ma ei saa enam absoluutselt aru, mis toimub!? Kindlasti ei olnud mul mingi ropp kommentaar, vaid palve sellele isikule, kes igas võimalikus teemas oma kasupojaga seksimisest räägib, et ta ei paneks jälle oma plaati peale. Me kõik juba teame seda juttu!

No nii tüütu on see kustutamine! Enam mitte midagi lugeda ei ole, sest pooled kommentaarid on kusagile kadunud. Oled paar päeva foorumist eemal. Tuled tagasi - ja kõik seisab. Vaid imelikud kübeme algatatud teemad, mida pole soovi isegi avada. Ja mõnele teisele teemale on vaid paar üksikut kommentaari juurde tilkunud. Needki sellised sisutud.

Ma lugesin su kommentaari. Mäletan, mida kirjutasid. Aga mul lugejana on täitsa suva, et see kustutati. Ei oleks tähelegi pannud, et kustutati, kui sa poleks suurelt pahandama hakanud.
Teist korda lugemine poleks mulle (tavalise külalisena) ka midagi juurde andnud.
Probleem on vist ikka kellelgi, kes ise ei saa oma sõnavõtte üha uuesti läbi lugeda? Paljudes teemades kurdavad kustutamise üle ikka ja ainult kustutatud jutu autorid, mitte lugejad ega teised kommenteerijad.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 00:16Minu kommentaar on ka kustutatud. Ma ei saa enam absoluutselt aru, mis toimub!? Kindlasti ei olnud mul mingi ropp kommentaar, vaid palve sellele isikule, kes igas võimalikus teemas oma kasupojaga seksimisest räägib, et ta ei paneks jälle oma plaati peale. Me kõik juba teame seda juttu!

Mind!🤚🏻
Külaline

Siin ei loeta neid kommentaare läbi, mida kustutatakse. Kui keegi raporteerib, siis kustutatakse. Roppused võivad ükskõik kui kaua, kui keegi pole raporteerinud. Mõni on siin sama nipi ära õppinud, mis Perekoolis oli: muudkui litsun aga raporteerimise nuppu, kui mõni vastus ei meeldi. Silma hakkas see torkama juba ammu.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 06:40 Siin ei loeta neid kommentaare läbi, mida kustutatakse. Kui keegi raporteerib, siis kustutatakse. Roppused võivad ükskõik kui kaua, kui keegi pole raporteerinud. Mõni on siin sama nipi ära õppinud, mis Perekoolis oli: muudkui litsun aga raporteerimise nuppu, kui mõni vastus ei meeldi. Silma hakkas see torkama juba ammu.
Eks need samad kurjad ja õelad perekooli käod aka kanad annavad ka siin tooni
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 19:12
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 17:10
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 17:01

Intrigeeriv küsimus :D Me olime laval kokku vast mingi viiekesi, minia ja äi olid meie hulgas. Inimesed hakkavad lavaruumist ükshaaval väljuma pesuruumi. Mitte korraga. Ilmselt äi ja minia pesid seal koos ennast, ülejäänud lahkusid, äial lõi "tüki sisse" ja siis hakkas juhtuma. Võimalik oli see, et nad arvasid leiliruumi tühja olevat (ülejäänud läksid sauna eesruumi). Ma ei tea seda. Ma üldiselt avalikes kohtades ei armasta vanainimese asja teha, sest oht et keegi peale satub on olemas. Samas see minia oli kenakene :D Ütleme kokkuvõtteks vastuseks, et saunaruumis ma ei oleks tahtnud teha, aga kui oleks olnud koht, kus me oleks kahekesi jäänus, siis...mine tea. Aga läks nagu läks.
Selle loo juurde huvitaks veel, et palju oli seltskonna keskmine haridus ja mis sorti alkoholi tarbisite- monopolist salaviina, samakat või koguni ausat, makusmärgiga? :o
Seksimeseks pole haridust vaja. Isegi sõnu mõnikord pole vaja. Aga mis sina sellest tead
Okei, ehk siis hariduse kohta saime vastuse. Aga küsimuse teine pool- monopolist salaviin, eks?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 00:45
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 00:16

Ma lugesin su kommentaari. Mäletan, mida kirjutasid. Aga mul lugejana on täitsa suva, et see kustutati. Ei oleks tähelegi pannud, et kustutati, kui sa poleks suurelt pahandama hakanud.
Teist korda lugemine poleks mulle (tavalise külalisena) ka midagi juurde andnud.
Probleem on vist ikka kellelgi, kes ise ei saa oma sõnavõtte üha uuesti läbi lugeda? Paljudes teemades kurdavad kustutamise üle ikka ja ainult kustutatud jutu autorid, mitte lugejad ega teised kommenteerijad.
Asi pole selles, et mul on oma kommentaare vaja üle lugeda. Või et mind vaevab isikukultus. Arvatavasti kustutatakse siit samamoodi veel teiste kasutajate kommentaare. Aga, mida siit foorumist siis enam lugeda on, kui enamus kommentaare on ära kustutatud? Mina näiteks tahan küll lugeda neid kommentaare, mis on ära kustutatud (välja arvatud ropendavaid kommentaare ja selle vihase vanamehe omi).

Nagu ma ütlesin - kõik teemad kuidagi seisavad, päevade kaupa. Uusi kommentaare juurde eriti ei tule. Ilmselt on neid rohkem tulnud, aga need lihtsalt kustutatakse julmalt ära ja mitte kellelgi ei ole enam siit midagi suurt lugeda, peale Tolmukübeme kummaliste ja igavate teemade.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 06:40 Siin ei loeta neid kommentaare läbi, mida kustutatakse. Kui keegi raporteerib, siis kustutatakse. Roppused võivad ükskõik kui kaua, kui keegi pole raporteerinud. Mõni on siin sama nipi ära õppinud, mis Perekoolis oli: muudkui litsun aga raporteerimise nuppu, kui mõni vastus ei meeldi. Silma hakkas see torkama juba ammu.
Mode võiks kinnitada, kas see on tõesti nii.

Ühe teise teema all kustutati ka minu täiesti neutraalne kommentaar ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 22:36Ühe teise teema all kustutati ka minu täiesti neutraalne kommentaar ära.
Ma lõin ükskord varba ära.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist