Kas olete äia, ämma, minia, väimehega seda teinud?
-
Külaline
Kas olete äia, ämma, minia, väimehega seda teinud?
Väike meelelahutuslik teema. Kas teile on kunagi ligi tikkunud äi, ämm, minia, väimees ja olete järele andnud ja asi on lõppenud voodiseiklusega?
Või olete ise algatanud? Kuulaks lõbusaid lugusid sel teemal.
-
Külaline
Jumal tänatud, mitte. Lõbusat poleks selles ka midagi. Aga tean tütarlast, kes abiellus ema armukesega.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2025 22:57 Väike meelelahutuslik teema. Kas teile on kunagi ligi tikkunud äi, ämm, minia, väimees ja olete järele andnud ja asi on lõppenud voodiseiklusega?
-
Külaline
Jah, loomulikult. Vähemalt kord aastas on meil olnud suur perekondlik orgia - meeletu ja kirglik otsekui suveöö unenäos. Eelmine aasta juhtus küll piinlik seik - äi sai orgasmi ja südamerabanduse samal ajal ning no siis kohaletulnud kiirabi ees oli natuke piinlik. Ei teagi mis sel aastal saama hakkab ja nüüd meid paaritu arv kah.
-
Külaline
Jep. SamaKülaline kirjutas: ↑01 Veebr 2025 23:38 Jah, loomulikult. Vähemalt kord aastas on meil olnud suur perekondlik orgia - meeletu ja kirglik otsekui suveöö unenäos. Eelmine aasta juhtus küll piinlik seik - äi sai orgasmi ja südamerabanduse samal ajal ning no siis kohaletulnud kiirabi ees oli natuke piinlik. Ei teagi mis sel aastal saama hakkab ja nüüd meid paaritu arv kah.
-
Külaline
Meil ka ikka jah kogu aeg käib see trall
-
Külaline
Loe teemat, kasupoegadest vaja rääkida ei ole.Külaline kirjutas: ↑02 Veebr 2025 10:52Postitus on kustutatud
-
Külaline
Äi koos poegade ja väimeestega olevat orgiaid pidanud. Palju naisi, alkot jne. Kas okid prostid ei tea.
-
Külaline
Vahepeal on üle käinud kustutamise laine, aga kirjutan uuesti. Tegevus toimus maal talus ühel sünnipäeval suvisel ajal. Sai väljas istutud ja saunas käidud ning siis see juhtus. Olime mitmekesi laval ja inimesed hakkasid ükshaaval lavaruumist lahkuma pesuruumi, mina olin viimane. Hakkasin just pesuruumi astuma, kui seal askeldasid äiapapa ning minia. Minia toetus kätega seina najale ja oli kummargil ettepoole, äiapapa...ma parem ei ütle, sest muidu läheb jälle kustutamisele. Taandusin vaikselt lavaruumi tagasi ja lasin neil tegevuse lõpetada. Hiljem istusime kõik koos sauna eesruumis ja sauna ees väljas, ajasime juttu, nagu poleks midagi olnud. Minia mees ehk äiapapa poeg oli ka sealsamas pundis, aga tema vist teada ei saanudki. Alkoholil oli selles loos ka oma osa, seda ei saa eitada.
-
Külaline
okei ma saan aru, et sa oled paras naljahammas ja üritad minu tõestisündinud lugu natuke nagu pilgata. See mis ma kirjutasin reaalselt juhtuski. Ma oma ihusilmaga nägin, kuidas äi põrutas miniat. Mina kummagi sugulane ei olnud ja viibisin seal sünnipäeval kui lihtsalt hea tuttav.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 12:08Postitus on kustutatud
-
Külaline
Seksijuttude kirjutamine on ka tore asi, aga ma usun et päriselus on mõni väimees ämmaga vallatlenud või äiapapa miniaga. neid jutukesi võiks siia kirjutada 
-
Külaline
Sul see pilt siiani mälus. Oleksid ise tahtnud seda asja selle naisega teha.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 13:04Ma oma ihusilmaga nägin, kuidas äi põrutas miniat.
-
Külaline
Intrigeeriv küsimus
-
Külaline
Selle loo juurde huvitaks veel, et palju oli seltskonna keskmine haridus ja mis sorti alkoholi tarbisite- monopolist salaviina, samakat või koguni ausat, makusmärgiga?Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 17:01Intrigeeriv küsimusMe olime laval kokku vast mingi viiekesi, minia ja äi olid meie hulgas. Inimesed hakkavad lavaruumist ükshaaval väljuma pesuruumi. Mitte korraga. Ilmselt äi ja minia pesid seal koos ennast, ülejäänud lahkusid, äial lõi "tüki sisse" ja siis hakkas juhtuma. Võimalik oli see, et nad arvasid leiliruumi tühja olevat (ülejäänud läksid sauna eesruumi). Ma ei tea seda. Ma üldiselt avalikes kohtades ei armasta vanainimese asja teha, sest oht et keegi peale satub on olemas. Samas see minia oli kenakene
Ütleme kokkuvõtteks vastuseks, et saunaruumis ma ei oleks tahtnud teha, aga kui oleks olnud koht, kus me oleks kahekesi jäänus, siis...mine tea. Aga läks nagu läks.
-
Külaline
Seksimeseks pole haridust vaja. Isegi sõnu mõnikord pole vaja. Aga mis sina sellest teadKülaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 17:10Selle loo juurde huvitaks veel, et palju oli seltskonna keskmine haridus ja mis sorti alkoholi tarbisite- monopolist salaviina, samakat või koguni ausat, makusmärgiga?Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 17:01Intrigeeriv küsimusKülaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 16:33
Sul see pilt siiani mälus. Oleksid ise tahtnud seda asja selle naisega teha.Me olime laval kokku vast mingi viiekesi, minia ja äi olid meie hulgas. Inimesed hakkavad lavaruumist ükshaaval väljuma pesuruumi. Mitte korraga. Ilmselt äi ja minia pesid seal koos ennast, ülejäänud lahkusid, äial lõi "tüki sisse" ja siis hakkas juhtuma. Võimalik oli see, et nad arvasid leiliruumi tühja olevat (ülejäänud läksid sauna eesruumi). Ma ei tea seda. Ma üldiselt avalikes kohtades ei armasta vanainimese asja teha, sest oht et keegi peale satub on olemas. Samas see minia oli kenakene
Ütleme kokkuvõtteks vastuseks, et saunaruumis ma ei oleks tahtnud teha, aga kui oleks olnud koht, kus me oleks kahekesi jäänus, siis...mine tea. Aga läks nagu läks.
![]()
-
Külaline
Salaviina ei tarbinud. Seltskond oli suur, eks seal oli igasugu rahvast. Äiapapa oli haritud mees, ilmselt kõrgharidusega. Teda teadsin natukene rohkem. Miniat nägin esimest ja viimast korda, temast ei tea midagi. Olen seal sünnipäeval käinud ka järgnevatel aastatel paaril korral. Miniat pole rohkem olnud, äi on kohal olnud.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 17:10et palju oli seltskonna keskmine haridus ja mis sorti alkoholi tarbisite- monopolist salaviina,
-
Külaline
Sa oled oma lugulauluga nüüd kohe nagu Al Bundy "Tuvikestest", kelle elu kõrghetkeks jäi neli väravat keskkoolis - saavutus, mida ta kunagi ei ületanud ja millest ta alailma patras.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 19:51Salaviina ei tarbinud. Seltskond oli suur, eks seal oli igasugu rahvast. Äiapapa oli haritud mees, ilmselt kõrgharidusega. Teda teadsin natukene rohkem. Miniat nägin esimest ja viimast korda, temast ei tea midagi. Olen seal sünnipäeval käinud ka järgnevatel aastatel paaril korral. Miniat pole rohkem olnud, äi on kohal olnud.
-
Külaline
Kokkuvõtteks - polegi lõbusaid lugusid TA algatatud teemal. Ju siis need üliharvad.
-
Külaline
Mõnel hakkas kohe ju fantaasia lippama.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 19:59 Kokkuvõtteks - polegi lõbusaid lugusid TA algatatud teemal. Ju siis need üliharvad.
-
Külaline
Nujah, sedap et - fantaasia.