Uus teema - tutvumisportaalid v.a Tinder

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 00:34
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 00:29
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 21:07

Mul on nii kahju sinust. Kirjutad, et teed seda ja teist, käid siin ja seal. Aga ümbrust ei näe, kaaslast ei näe. Kirjutad, et käid reisil, aga samal ajal mõtled portaalidele ja foorumitele. Sinu kaaslane ei saa sinust ju mingit osa. Tilbendab lihtsalt sinu foorumitesisese elu kõrval, suhelda ei saa, pühenduda ei saa, reisidest ja oma sissepandud raha eest mingit naudingut ei saa. Teised mehed näevad sinu kaaslast, aga nagu ütled, pole sobilik ka nendega suhelda samal ajal. Mis tunne niimoodi jääb? Ei jää head muljet sinust. Miks lähevad? Mõtlevad sinust kui ärakasutajast. Kõrvaloleva mehe pilk on palju sügavam.
Ma loen siit, et sellist tegevust peetakse täiesti normaalseks. Naised siinsed on seda ju korduvalt öelnud, et mis siis, et koos, aga see pole päris koos. Ja tutvumisportaalides olevatesse postkastidesse peab ikka piiluma. Seal ju kõik suured sõbrad. Ja sõpradele peab ikka vastama, sest mine sa tea. Juhus on pime ja ehk tuleb mõni parem isend. Ja kes on see praegune kaaslane, et talle ei meeldi, et mina NAINE elan sellist elu nagu mina NAINE tahan.
Aga ära utreeri. Nii hull see sinu näitena toodud reis ka pole. kui just proua ise ei otsi võimalust oma postkastis olevate sõpradega suhelda.
Ja veel. Usaldus on vaja välja teenida ja see pole tänapäeval enam mees kes peab pükstest välja hüppama ja ennast tõestma. Miks ta peaks? Meil on võrdõiguslikus mida naised on tõlgendanud nii nagu neile parajasti meeldib.
Siin käid milleks? Su postitused on äratuntavad, sama jauramine.
Ma naisena nii sportlikust huvist küsin, kellele ja mida sa tõestada üritad?
Miks sa ei maga? Veedad suhtlusportaalide postkastides sõpradele vastamisega? Ära unusta profiili uuendada.
Miks käin,miks käin? Igavust peletan. Lahutan meelt. Tahan. Kas on ammendav vastus?
P.s ära hakka jälle pihta, et sa täpselt tead, et kõik kommentaarid on ühe inimese kirjutatud (lolli jne vanamehe) st minu. Vaatan, et mõningad kommentaarid on siia juurde tulnud ja mina pole neid kirjutanud.
Külaline

Mina näiteks olen suhtes. Vaatan ikka aegajalt amoremisse.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 22:45 Postitus on kustutatud
Lugesin läbi ja päris humoorikas lugemine. Kurb on see, et sinutaolised võtavad neid meelelahutuslike klikimagnetitest artikleid tõsiselt. Selle artikli järgi ma nartsissist ikka pole. Meeste mahategemine käib muidugi täie rauaga.

Aga natuke nalja ka. Ja, et ikka kõik aru saaks siis selles artiklis kirjeldatakse meessugu. Ma kommenteeerima ei hakka. Kes saab aru see saab aru.

Nad olid ka suurema tõenäosusega iseenda peale seksuaalselt erutuvad. Lisaks esines neil teistest rohkem probleeme enneaegse ejakulatsiooniga või raskustega orgasmi ja seemnepurske saavutamisega.
Su partneri seksuaalne rahuldus on otseses seoses tema ego suurusega.
Tõenäosus, et su partner on puhtakujuline nartsissist, on küll väike, ent nartsissistlikke iseloomujooni esineb suuremal või vähemal määral pea kõigil.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 00:43 Mina näiteks olen suhtes. Vaatan ikka aegajalt amoremisse.
Aga miks ometi? Miks on sul seal konto alles ja aktiivne? Kuidas kaaslane sellesse suhtub?
Minu arvamus ta ei tea ja kui teada saab on usaldus hoobilt läinud. Ta ei pruugi sulle seda öelda, aga aeg teeb oma töö ja ükspäev ta läinud ongi või teeb ka konto.
Kui sina talle ütled ja tal endal pole kuskil ühtegi kontot tutvumisportaalides siis loe eelmist lõiku.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 00:51
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 00:43 Mina näiteks olen suhtes. Vaatan ikka aegajalt amoremisse.
Aga miks ometi? Miks on sul seal konto alles ja aktiivne?
Ma seal otseselt ei suhtle, aga sisimas ma tahan vaadata kas seal on kedagi kes meeldiks. Sisimas tahan kedagi teist.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 08:58
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 00:51
Aga miks ometi? Miks on sul seal konto alles ja aktiivne?
Ma seal otseselt ei suhtle, aga sisimas ma tahan vaadata kas seal on kedagi kes meeldiks. Sisimas tahan kedagi teist.
Ära põe. Sinutaolisi on seal palju. Lausa enamus. Enamus ka suhtlevad ja kohtuvad. Hakkad ka sina suhtlema ja kohtuma. Lootus sureb viimasena. Ehk ükspäev mõnelt profiililt vaatab vastu täitsa sinu inimene. Ära lase võimalust mööda. Juhus on pime. Sa väörid paremat.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 10:22
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 00:31
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 22:09
Sõbranna leidis minu juurest grillipeolt, teine restorani trepilt, mina ise teises riigis sõprade juurest õhtusöögilt, viimati leidis mu 3a vallaline sõbranna aastavahetuse Kultuurikatla ürituselt. Iga päev inimesed tutvuvad-trennis, tööl, hobide kaudu, lennukis, reisil jne. Tutvusportaal oleks viimane koht.
Vanasõna tead. Ütle, kes on sinu sõbrannad jne, jne, jne. Ma tunnen kaasa nendele meesohvritele kes sinu sõbrannade otsa kukkusid. Kui nad on sinu mõttemaailmaga siis nojahhhh igaüks on oma õnne sepp ja peab oma ämbrid ise kolistama.
Postitus on kustutatud
See oli fakti konstanteering.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 10:46
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 00:31

Vanasõna tead. Ütle, kes on sinu sõbrannad jne, jne, jne. Ma tunnen kaasa nendele meesohvritele kes sinu sõbrannade otsa kukkusid. Kui nad on sinu mõttemaailmaga siis nojahhhh igaüks on oma õnne sepp ja peab oma ämbrid ise kolistama.
Oled sina alles kibestunud!
Millise fakti? Minul ja sõbrannadel on väärtushinnangud paigas, seega jah-õnnelikud mehed.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 11:24
Postitus on kustutatud
Millise fakti? Minul ja sõbrannadel on väärtushinnangud paigas, seega jah-õnnelikud mehed.
Aga miks sina siis selline oled?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 11:31

Milline selline? Selline, kes ei pea portaalidest mehe otsimist õigeks? Selline, kes ei peta, ei valeta ja ei oma üheöösuhteid?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 12:12
Milline selline? Selline, kes ei pea portaalidest mehe otsimist õigeks? Selline, kes ei peta, ei valeta ja ei oma üheöösuhteid?
Mina olen sinu sõnavõttudest küll teisiti aru saanud. Miks sa õigustad naiste käitumist stiilis a'la paras. Ise süüdi jne. Kõike seda mida sa väidetavalt ei tee. Sisimas tahaksid küll. Onju? Ei julge või välimus ei luba. Mis on sinu probleem?
Miks naised on võrdsemad kui mehed? Kas meestel pole hinge ja tundeid? Kas nemad ei tunne kaotuse ja pettumuse valu? Kas mehed on tundetud olevused? Kuskilt siit foorumist vist lugesin, et mehed teevad palju suitsiide. Arutati miks. Ja naiste reaktsioon oli kumnastavalt jukm. Stiilis. Paras. Niikyinii purjus peaga tegid. Kellel selliseid vaja jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 12:27

Mina olen sinu sõnavõttudest küll teisiti aru saanud. Miks sa õigustad naiste käitumist stiilis a'la paras. Ise süüdi jne. Kõike seda mida sa väidetavalt ei tee. Sisimas tahaksid küll. Onju? Ei julge või välimus ei luba. Mis on sinu probleem?
Miks naised on võrdsemad kui mehed? Kas meestel pole hinge ja tundeid? Kas nemad ei tunne kaotuse ja pettumuse valu? Kas mehed on tundetud olevused? Kuskilt siit foorumist vist lugesin, et mehed teevad palju suitsiide. Arutati miks. Ja naiste reaktsioon oli kumnastavalt jukm. Stiilis. Paras. Niikyinii purjus peaga tegid. Kellel selliseid vaja jne.
Mul ei ole mingeid probleeme. Kui sooviksin-teeksin. Ei soovi, ei taha, pole vaja. Armastan ja austan oma meest ja vastupidi. Välimus on mul hea ja meestepuudust poleks. Pole kunagi olnud, tähelepanu saan siiani. Asi on alati ainult tahtmises, mitte võimaluste puudumises.

Kui inimene astub korduvalt samasse ämbrisse, tuleks vaadata otsa hoopis endale. Saad seda, keda väärid. Kui saad sellist solki kusagilt portaalidest, siis järelikult otsid sarnaseid mõttetuid inimesi. Räägid, et sealsed naised on sellised ja sellised, miks sa siis suhtled sellistega? Et aru saada, et maas on lehmakook, pole tarvis sinna kümme korda sisse astuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 12:34
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 12:27
Mul ei ole mingeid probleeme. Kui sooviksin-teeksin. Ei soovi, ei taha, pole vaja. Armastan ja austan oma meest ja vastupidi. Välimus on mul hea ja meestepuudust poleks. Pole kunagi olnud, tähelepanu saan siiani. Asi on alati ainult tahtmises, mitte võimaluste puudumises.

Kui inimene astub korduvalt samasse ämbrisse, tuleks vaadata otsa hoopis endale. Saad seda, keda väärid. Kui saad sellist solki kusagilt portaalidest, siis järelikult otsid sarnaseid mõttetuid inimesi. Räägid, et sealsed naised on sellised ja sellised, miks sa siis suhtled sellistega? Et aru saada, et maas on lehmakook, pole tarvis sinna kümme korda sisse astuda.
Aga mulle meeldib. Kuna mul puuduvad ambitsioonid kellegiga kodu mängima hakata siis pole mul tunnet, et oleks lehmakoogi sisse astunud.
Jagan ainult oma kogemusi, et saab ka teisiti. Aga kuna teie narratiiv on ainult üks. Mehed halvad naised inglid kelledele tehakse liiga siis pakub vastandumine sellele narratiivile suurt lõbu. Ja ehk avab ka mõne inimese silmad. Näeb, et elu on varjuderohke. Võibolla isegi on hoiatuseks, et nn inglid ei olegi inglid.
Külaline

Meil oli ka tutvusringkonnas selline mees, kellele erinevate naiste seltskond meeldis. Kui meie juures midagi toimus ja sõbrad kokku tulid, siis me seda meest kuidagi ei oodanud. Meile ei meeldinud ja me ei tahtnud, et keegi tema lühiajaline tuttav, kes temaga kaasas olla võis, tuleb meie territooriumile, meie koju.
Eks seltskondi on erinevaid, kuid mulle tundub, et sellistesse sõpradesse suhtutakse vältivalt.
Sellise inimese kaaslane võib muidugi olla ka silmapaistvalt üle ja võidab kiirelt seltskonna poolehoiu oma meeldivate omadustega. Kuid mu algne mõte jääb siiski samaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Veebr 2025 14:53
Külaline kirjutas: 03 Veebr 2025 12:39
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 11:22 Meil oli ka tutvusringkonnas selline mees, kellele erinevate naiste seltskond meeldis. Kui meie juures midagi toimus ja sõbrad kokku tulid, siis me seda meest kuidagi ei oodanud. Meile ei meeldinud ja me ei tahtnud, et keegi tema lühiajaline tuttav, kes temaga kaasas olla võis, tuleb meie territooriumile, meie koju.
Eks seltskondi on erinevaid, kuid mulle tundub, et sellistesse sõpradesse suhtutakse vältivalt.
Sellise inimese kaaslane võib muidugi olla ka silmapaistvalt üle ja võidab kiirelt seltskonna poolehoiu oma meeldivate omadustega. Kuid mu algne mõte jääb siiski samaks.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kas sa üldse tead mis asi on hea seks. Orgasmi oled kunagi saanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Veebr 2025 21:32 Kas sa üldse tead mis asi on hea seks.
Mina ei tea. Räägi sellest. Milline on hea seks?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Veebr 2025 22:36
Külaline kirjutas: 03 Veebr 2025 21:32 Kas sa üldse tead mis asi on hea seks.
Mina ei tea. Räägi sellest. Milline on hea seks?
Seda peab tundma saada. Praktikas. Mitte teoreetiliselt. Aga ma kardan, et sa sinnani ei jõua kunagi.
Külaline

See pole ju Tinderi teema. Minu küsimus. Kus tutvute peale Tinderi? Silma jäänud mingi meetly ja Amoremi. Kuidas sealne seltskind?
Külaline

Mis elu see keskealine veel elama peab kui nädalavahetusel ei tohi rihma lõdvemaks lasta? Naiste elu ongi raskem kui meeste elu, sest mehi ei vaeva sellised vajadused nagu vaevavad naisi. Naised näevad end õnnelikena ainult ühiskonnas lugupeetud meeste kõrval, aga keskealise naisena on selliseid mehi raske püüda ja ega neid ei olegi eriti. Aga see tekitab naistes suurt maailmavalu, elu läheb raisku. Erinevalt meestest on naistel väga suur hirm elu raiskamise ees, iga ebaõnnestumine on naisele nooruse raiskamine, sest ainult noorus ja välimus tagab naisele elu. Kui see nüüd on ära raisatud, siis ongi elu läbi, järgmised võimalused on ainult kehvemad, sest naise maailm on ehitatud materiaalsusele erinevalt mehest. Kui mees joob end nädalavahetustel täis, siis ongi see mehe elu ja mees ei nuta mingist elu raiskamisest.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 11:18
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 10:24 See pole ju Tinderi teema. Minu küsimus. Kus tutvute peale Tinderi? Silma jäänud mingi meetly ja Amoremi. Kuidas sealne seltskind?
Postitus on kustutatud
:D Vaadates oma vallaliseks jäänud sõbrannade pealt, siis mingitesse portaalidesse keegi ei roni. Seal pole ju kvaliteetseid mehi. Tutvutakse oma ringkonna, hobide kaudu. Tööl, liinibussis, Selveris. Vallalisel naisel pole vaja teha muud, kui reede õhtul välja minna-voila, vali ise, keda soovid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist