Miks sa ei maga? Veedad suhtlusportaalide postkastides sõpradele vastamisega? Ära unusta profiili uuendada.Külaline kirjutas: ↑31 Jaan 2025 00:34Siin käid milleks? Su postitused on äratuntavad, sama jauramine.Külaline kirjutas: ↑31 Jaan 2025 00:29Ma loen siit, et sellist tegevust peetakse täiesti normaalseks. Naised siinsed on seda ju korduvalt öelnud, et mis siis, et koos, aga see pole päris koos. Ja tutvumisportaalides olevatesse postkastidesse peab ikka piiluma. Seal ju kõik suured sõbrad. Ja sõpradele peab ikka vastama, sest mine sa tea. Juhus on pime ja ehk tuleb mõni parem isend. Ja kes on see praegune kaaslane, et talle ei meeldi, et mina NAINE elan sellist elu nagu mina NAINE tahan.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2025 21:07
Mul on nii kahju sinust. Kirjutad, et teed seda ja teist, käid siin ja seal. Aga ümbrust ei näe, kaaslast ei näe. Kirjutad, et käid reisil, aga samal ajal mõtled portaalidele ja foorumitele. Sinu kaaslane ei saa sinust ju mingit osa. Tilbendab lihtsalt sinu foorumitesisese elu kõrval, suhelda ei saa, pühenduda ei saa, reisidest ja oma sissepandud raha eest mingit naudingut ei saa. Teised mehed näevad sinu kaaslast, aga nagu ütled, pole sobilik ka nendega suhelda samal ajal. Mis tunne niimoodi jääb? Ei jää head muljet sinust. Miks lähevad? Mõtlevad sinust kui ärakasutajast. Kõrvaloleva mehe pilk on palju sügavam.
Aga ära utreeri. Nii hull see sinu näitena toodud reis ka pole. kui just proua ise ei otsi võimalust oma postkastis olevate sõpradega suhelda.
Ja veel. Usaldus on vaja välja teenida ja see pole tänapäeval enam mees kes peab pükstest välja hüppama ja ennast tõestma. Miks ta peaks? Meil on võrdõiguslikus mida naised on tõlgendanud nii nagu neile parajasti meeldib.
Ma naisena nii sportlikust huvist küsin, kellele ja mida sa tõestada üritad?
Miks käin,miks käin? Igavust peletan. Lahutan meelt. Tahan. Kas on ammendav vastus?
P.s ära hakka jälle pihta, et sa täpselt tead, et kõik kommentaarid on ühe inimese kirjutatud (lolli jne vanamehe) st minu. Vaatan, et mõningad kommentaarid on siia juurde tulnud ja mina pole neid kirjutanud.