Kas võrdlete ennast teistega?

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Kas võrdlete ennast teistega?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kui jah, siis miks? Mis see annab? Mina ei võrdle.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Arvestades su teemasid siin - kuidas teie teete, mida teie arvate, kas teie arvates on nii või naa jne.jne.jne. võrdled ja valideerid iseennast ja oma valikuid siin ikka üsna suure hoolega. Milleks muidu sellised teemaalgatused.
Külaline

Kuidas sul nii palju küsimusi küll ok, kas kopeerid kuskilt? Oled siin tasuline?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 17:35Oled siin tasuline?
Tasuline naine tähendab ühte teist asja. Ma parem kõva häälega ei ütle :D
Tolmukübe
Kontakt:

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 16:50 Arvestades su teemasid siin - kuidas teie teete, mida teie arvate, kas teie arvates on nii või naa jne.jne.jne. võrdled ja valideerid iseennast ja oma valikuid siin ikka üsna suure hoolega. Milleks muidu sellised teemaalgatused.
Küsimus ei ole võrdlemine, see on lihtsalt küsimus, et teema arenema hakkaks. Küsida võib mida iganes mis iganes sõnadega, mis võrdlus see on? Võrdlus on võrdlus ja küsmus on küsimus, mõistedki erinevad. Erinevad mõisted tähistavad erinevaid asju.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 29 Jaan 2025 08:03
Küsimus ei ole võrdlemine, see on lihtsalt küsimus, et teema arenema hakkaks. Küsida võib mida iganes mis iganes sõnadega, mis võrdlus see on? Võrdlus on võrdlus ja küsmus on küsimus, mõistedki erinevad. Erinevad mõisted tähistavad erinevaid asju.
Selliste küsimuste eesmärk on saada kinnitust, et vähemalt mõned teised teevad või mõtlevad ka sinuga sarnaselt ehk oma arvamuse valideerimine ja iseenda teistega võrlemine. Vaielda pole siin mõtet, mõistete ja tähenduste taga toimuv jääb ilmselt sulle suures osas mõistetamatuks, nagu ChatGPT.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 28 Jaan 2025 16:34 Kui jah, siis miks? Mis see annab? Mina ei võrdle.
Tead mina olen hakanud sinu peale mõtlema. Sisimas tahaksin sind näha ja sinuga rääkida, arutada. Võibolla sa meeldiksid mulle.
Külaline

Ikka võrdlen. Nt imestusega, et kuidas tema, või keegi nii hästi oskab ja tahab süüa teha. Kuidas tal elamine nii korras on alati. Kuidas keegi tahab nii palju lugeda, teha käsitööd või aias olla, või trenni teha. Või tööalaselt- kuidas tal kõik nii kergelt käib ja ma pean pusima ja mõtlema. Või kuidas tema lapsed sellised on ja minu omadega need võtted ei toimi. See on ju võrdlemine? Ma tahan ka saada nii heaks ja oskajaks. Või võrdlen end suhtumises- talle ei lähe üldse korda kriitika tema aadressil? Mulle küll.
Tolmukübe
Kontakt:

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 08:20
Tolmukübe kirjutas: 29 Jaan 2025 08:03
Selliste küsimuste eesmärk on saada kinnitust, et vähemalt mõned teised teevad või mõtlevad ka sinuga sarnaselt ehk oma arvamuse valideerimine ja iseenda teistega võrlemine. Vaielda pole siin mõtet, mõistete ja tähenduste taga toimuv jääb ilmselt sulle suures osas mõistetamatuks, nagu ChatGPT.
Minul küll pole eesmärk saada sellist kinnitust, küsida saab ka ilma kinnituse huvideta. Aga eks sina tead mind muidugi minust paremini ja eks ikka teisele inimesele jäävad asjad suures osas mõistetamatuks, mitte sulle endale. Hoidku Jumal, kus sa sellega.
Tolmukübe
Kontakt:

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 08:59 Ikka võrdlen. Nt imestusega, et kuidas tema, või keegi nii hästi oskab ja tahab süüa teha. Kuidas tal elamine nii korras on alati. Kuidas keegi tahab nii palju lugeda, teha käsitööd või aias olla, või trenni teha. Või tööalaselt- kuidas tal kõik nii kergelt käib ja ma pean pusima ja mõtlema. Või kuidas tema lapsed sellised on ja minu omadega need võtted ei toimi. See on ju võrdlemine? Ma tahan ka saada nii heaks ja oskajaks. Või võrdlen end suhtumises- talle ei lähe üldse korda kriitika tema aadressil? Mulle küll.
See on jah võrdlemine. Minul ei ole mõtteid teiste inimeste tegude või isiku üle, mida mina nimetan võrdlemiseks. Elan lihtsalt oma elu, on nagu on, ja muuga oma pead ei vaeva. Aga ega võrdlemine ei pea kehv asi olema, võrdled midagi ja vaatad, kuidas sama hästi saaks. Siit tuleb välja, et võrdlemine on nagu mingit pidi edasi viiv jõud. Teine asi, kui võrdled ja ennast näed kehvemini ja jäädki sinna sellisesse nägemusse, midagi ette ei võta, seda küll pole vaja teha.
Tolmukübe
Kontakt:

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 08:24
Tolmukübe kirjutas: 28 Jaan 2025 16:34 Kui jah, siis miks? Mis see annab? Mina ei võrdle.
Tead mina olen hakanud sinu peale mõtlema. Sisimas tahaksin sind näha ja sinuga rääkida, arutada. Võibolla sa meeldiksid mulle.
Vbl meeldiksin, vbl mitte, seda ju ei tea. Kui soovid, võid ühendust võtta, võime ju kasvõi kirjasõbrad olla, kui muu ei sobi või muud ei taha.
Külaline

Ei, kussa sellega!...

Tark ütlemine on, et võistelda tasub ainult iseendaga. Teooriaks hea küllalt.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 29 Jaan 2025 09:27Vbl meeldiksin, vbl mitte, seda ju ei tea. Kui soovid, võid ühendust võtta, võime ju kasvõi kirjasõbrad olla, kui muu ei sobi või muud ei taha.
Ma mõtlesin, et võiks kohvikusse minna ja kooki ning kohvi võtta, juttu rääkida ja kui meile mõlemale sobib siis minna minu poole nö jätkule.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 10:51
Tolmukübe kirjutas: 29 Jaan 2025 09:27Vbl meeldiksin, vbl mitte, seda ju ei tea. Kui soovid, võid ühendust võtta, võime ju kasvõi kirjasõbrad olla, kui muu ei sobi või muud ei taha.
Ma mõtlesin, et võiks kohvikusse minna ja kooki ning kohvi võtta, juttu rääkida ja kui meile mõlemale sobib siis minna minu poole nö jätkule.
Kes maksab?
Külaline

Tolmukübe on tasuline vee..
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 10:51
Ma näen, et mulle on konkurent tulnud.
Külaline

Saate ju selles keskkonnas privaatseid sõnumeid saata.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 12:21Ma näen, et mulle on konkurent tulnud.
Ei ole. ma võin ka sinuga kohvikusse minna. Sööme kooki, joome kohvi ning kui mõlemale sobib, siis edasi minu juurde nö jätkule.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 12:38
Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 12:21Ma näen, et mulle on konkurent tulnud.
Ei ole. ma võin ka sinuga kohvikusse minna. Sööme kooki, joome kohvi ning kui mõlemale sobib, siis edasi minu juurde nö jätkule.
Eriline nilbik juba siin ka oma jätkule minemisega. Kas nii meeleheitel tõesti oled?
Külaline

Nõutud kaup
https://www.youtube.com/watch?v=1L2SgPy3XyQ

Tutvujad liigute ehk privaatsõnumitesse :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist