Päeval käin rannas, jalad ikka veits liivased. Keha küljes ka liiva.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 14:55Trambite poriste saabastega voodisse?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 14:27Tõesti? Ma ei soovi küll üle 2 päeva samu rätikuid ja saunalinasid kasutada. Vannitoapõranda matt pole enam kriitvalge. Põrand on selleks ajaks liivane või tolmune. Taara prügikastis hunnikus. Tualettpaber otsas. Rõve. Maksan 350 eurot öö, et räpases elamises olla?
Kas jalapesuteenust tellida ei saa kui ise üle vatsa ei ulatu?
Parim hotell
-
Külaline
-
Külaline
Aa, et las siis olla äraastutud ja räpane. Ook.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 14:47 Kas kodus ka nii udupheen ole? Kas tead ka mis mürgiga seda kriitvalget saavutatakse.
Mul on kodus kriitvalged saunalinad ja rätikud, pesen täiesti tavaliste kapslitega.
-
Külaline
Wow, mis värd.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 14:48 Ega kõik siis kõhulahtisusega alkohoolikud ole.
-
Külaline
See on paremate hotellide puhul tavaline, et hommikusöögi juurde pakutakse klaasike mulli. Ei midagi erilist, seega ära erutu.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 00:16 Selleks peab vist alkohoolik olema, et hommikul šampanjat juua. Mina küll ei taha.
-
Külaline
Kvaliteetses hotellis ööbimiseks pole vaja miljonär olla.
-
Külaline
Siin pole keegi luksushotellidest rääkinud, mis ärplemine?
Mulle meeldib kui hotellis on restoran kus saab nii õhtu kui hommikusööki, kvaliteet on kindlasti parem kui õhtusöök ei ole hinna sees vaid a la carte. Veel meeldib kui toas on võimlaik kohvi/teed keeta, olen varajase ärkamisega ja hommikul tass kohvi voodis kui abikaasa veel magada tahab on ûlimônus. Linnapuhkuste korral on oluline et hotell asuks kesklinnaa/vaatamisväärsuste lähedal samuri vôiks olla piisavalt baare ja restorane ja muidugi turvaline õhtul ringi konnata. Kui laps oli veel väike siis vaatasin basseiniga hotelle, nüüd ole see mulle enam oluline kui just rannapuhkusele ei lähe. Üldiselt hotellis palju ei viibi puhkuse ajal nii et oluliswd kriteeriumid on puhtus, hea asukoht ja hind..
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline