Parim hotell
-
Külaline
Parim hotell
Pange siia kirja oma parimad hotellikogemused. Vahet pole, kus riigis või linnas. Huvitav oleks lihtsalt teada.
Mu enda parim kogemus hotelliga oli Villa Provence Taanis. Kallis, aga ülimalt hubane ja mõnus hotellike.
Mu enda parim kogemus hotelliga oli Villa Provence Taanis. Kallis, aga ülimalt hubane ja mõnus hotellike.
-
Külaline
Keegi pole tõeliselt heas hotellis ööbinud? Muidu küll siin rikkurid koos, hommikusöögiks süüakse hanemaksa ja peale rüübatakse Dom Pérignoni. Hakka või kahtlustama, et see kõik on väljamõeldis.
-
Külaline
Dom Perignoni ostsin perele, kui auto koju tõin. Maitsev mull, pole paha.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 22:15 Keegi pole tõeliselt heas hotellis ööbinud? Muidu küll siin rikkurid koos, hommikusöögiks süüakse hanemaksa ja peale rüübatakse Dom Pérignoni. Hakka või kahtlustama, et see kõik on väljamõeldis.
Pole erilistes hotellides ööbinud, tavaliselt hind kuskil 350 eur/öö kandis. Selle eest saab normaalse hotelli, aga mitte midagi erilist.
-
Külaline
Ei saa aru sellest hotellist luksuse otsimisest. Mina olen hotelli alati ainult magamise ajaks jõudnud ja hommikul kiiresti välja. Millal ja miks ma seal midagi nautima peaksin?
-
Külaline
Minu jaoks on küll hotelli mugavus ja hubasus olulised. Näiteks paaripäevase puhkuse puhul, kui ei pea hommikul kohe minema tormama. Pärast päevast linnatuuri tahaks ikka mugavust.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 22:46 Ei saa aru sellest hotellist luksuse otsimisest. Mina olen hotelli alati ainult magamise ajaks jõudnud ja hommikul kiiresti välja. Millal ja miks ma seal midagi nautima peaksin?
Varasemalt oli ka mul nii, et hotell oli vaid magamiseks, aga nüüd, vanuse tulles ootan hotellilt teatud kriteeriume. Et ei oleks liiga suur, nö kombinaathotell, kuhu tulevad näiteks kooliklassid suusapuhkust veetma. Seinad ei tohiks läbi kosta ja et toas oleks olemas kõik oluline, kasvõi, et ise kohvi-teed teha. Oluline on ka parkimiskoht (suurlinnade hotellides üldse mitte iseenesestmõistetav mugavus), õdus miljöö, mis tähendab ka, et restoranis hommikusööki nautides poleks muusika liiga vali. Ühesõnaga sellised väikesed detailid, mis muudavad hotellis oleku nauditavaks.
-
Külaline
Olen väga mõnusates hotellides elanud, aga ei mäleta üldse nende nimesid. Vahel olen sattunud sellisesse täiesti kogemata (nt teel Pariisist Luksemburgi), kord veetsin mõned päevad mingis Viini hotellis, kus serveeritigi igal hommikul šampanjat, kord olen olnud ka Türgis üliuhkes sakslastele kuuluvas butiik-hotellis, mis oli täiesti imeline nii toitude kui ka teeninduse poolest. V-o kuskil on mul pilt selle hotelli nimega.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 22:15 Keegi pole tõeliselt heas hotellis ööbinud? Muidu küll siin rikkurid koos, hommikusöögiks süüakse hanemaksa ja peale rüübatakse Dom Pérignoni. Hakka või kahtlustama, et see kõik on väljamõeldis.
Saksamaal olen olnud väga heas hotellis, aga kahjuks enam ei mäleta, mis linn see isegi oli - nii ammu.
Mehhiko hotelli Puerto Vallartas valisin ka pikalt ja oli ülihea, aga selle nime enam ei tea. Asukohta võin kirjeldada küll.
Vietnamis elasin kuskil Mekongi deltal keset jõge, uskumatult tore koht, hotelli nimest pole aimugi. Koha nimest samuti mitte.
Pole kunagi olnud plaani samasse kohta tagasi minna. Kui reisin, tahaks alati midagi uut. Isegi kui satun samasse riiki, valiks ikka mõne teise piirkonna.
Viimati käisin Albaanias, sa taevake, milline toiduvalik selles hotellis oli! Tuba oli küll täitsa tavaline ja teenindus selline "lõunamaine", aga basseinide ja toidu pärast läheksin sinna küll iga kell tagasi. Seda hotelli tean ka - Fafa grupile kuuluv.
Dom Pérignon pole just kõige olulisem asi, mida reisilt ootan, hanemaks seostub ka vaid halva emotsiooniga.
Ei ole kunagi läinud reisile hotelli pärast - et kui kuskil oli ülihea hotell, siis lähen sinna linna/riiki uuesti. Seepärast pole nimesid ka eriti meeles pidanud.
-
Külaline
Selleks peab vist alkohoolik olema, et hommikul šampanjat juua. Mina küll ei taha.
-
Külaline
No nautida on mõnes hotellis ikka palju, isegi kui hommikul kiiresti välja lähed ja hilisõhtul tagasi saabud.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 22:46 Ei saa aru sellest hotellist luksuse otsimisest. Mina olen hotelli alati ainult magamise ajaks jõudnud ja hommikul kiiresti välja. Millal ja miks ma seal midagi nautima peaksin?
Olen hommikul 6-paiku lahkunud ja hotell on toidukarbi kaasa pannud. Iga päev on uus puuviljavaagen toodud. Alati saabun tagasi koristatud tuppa.
Võimalus suvalisel ajal toit tuppa tellida või riided pessu saata, lasta jalanõusid puhastada või kleiti/pükse triikida. Mis on just eriti mõnus siis, kui saabud hilisõhtul.
Väikesed nüansid - suva, mis ajal saabud, alati on võimalik süüa, snäkilaud on rikkalik ka südaööl.
Toas on vihmavarjud ja -keebid, palju lisapatju ja tekke, kui peaksid vajama. Või on need telefonikõne kaugusel.
Kui mõni õnnetus juhtub, nt laps oksendab voodi täis, siis kohe personal aitab.
Kui elad hotellis pikemalt, siis ei jookse ju igal varahommikul välja ega saabu igal südaööl tagasi, nagu ikka puhkad ja mõnuled ka veidi?
-
Külaline
Ha-ha! Meil on esimene tegevus panna uksele silt: mitte segada!Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 01:44Alati saabun tagasi koristatud tuppa.
Ei meeldi kui keegi asju liigutab, sorib.
-
Külaline
Ma pole üheski hotellis mingit sorimist märganud ja väga meeldib, kui tagasi tulles on põrand pestud, tolm imetud, prügikastid tühjendatud, duširuum koristatud, uued šampoonid, seebid ja veepudelid toodud, mõni käterätt vahetatud, värske puuviljavaagen laual. Voodi korrastamise vastu pole ka midagi.
"Mitte segada" sildi panen vaid siis, kui ise toas oleme.
-
Külaline
Ostad siis ise mopid ja vahendid ning koristad 3-14 päeva?
-
Külaline
minu jaoks on kaks erinevad ööbimisviisi - 3-4 ööga linnatrippidel valime väga heade arvustustega, heas asukohas oleva kõikide mugavustega hotelli. Hind jääb ka kallimasse otsa, aga mingi ülemine piir on loomulikult paigas ka. Enamasti väiksemad hotellid, suurtest kettidest ei hooli.
Kui jääme kuskile nädalaks või kauemaks, siis alati apartement kööginurgaga. Asukoht endiselt oluline, aga muus osas hindame puhtust, rõdu, korralikke sanitaarruume. Rohkem ruumi.
Kindel ei-ei on "kõik hinnas" hotellid. Tõesti ei kujuta ette, et lähen Kreekasse puhkama ja veedan nädala seal basseini ääres tasuta kokteile limpsides ning iga õhtu samas kohas pugides. Ka hommikusööki eelistame ise valmistada ja oma rõdul öösärgis nautida.
Kui jääme kuskile nädalaks või kauemaks, siis alati apartement kööginurgaga. Asukoht endiselt oluline, aga muus osas hindame puhtust, rõdu, korralikke sanitaarruume. Rohkem ruumi.
Kindel ei-ei on "kõik hinnas" hotellid. Tõesti ei kujuta ette, et lähen Kreekasse puhkama ja veedan nädala seal basseini ääres tasuta kokteile limpsides ning iga õhtu samas kohas pugides. Ka hommikusööki eelistame ise valmistada ja oma rõdul öösärgis nautida.
-
Külaline
Kas keegi käsib nendes kõik hinnas kohtades süüa?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 10:13 minu jaoks on kaks erinevad ööbimisviisi - 3-4 ööga linnatrippidel valime väga heade arvustustega, heas asukohas oleva kõikide mugavustega hotelli. Hind jääb ka kallimasse otsa, aga mingi ülemine piir on loomulikult paigas ka. Enamasti väiksemad hotellid, suurtest kettidest ei hooli.
Meie võtame võimalusel kõik hinnas. Söömas käime loomulikult ka mujal, alkoholi ostame ka ise. Apartement ei kõneta, ega ma sinna kokkama ei läinud. Hotell peab olema mere ääres, merevaatega, rõdu või terrassiga, miinimum superior, soovitavalt deluxe või sviit. Minimaalselt 24 ruutu. Euroopas min 4 tärni, soojamaareisidel 5.
-
Külaline
-
Külaline
OK, lastega läheb vast jah räpaseks. Kui 2 täiskasvanut ainult ööbimas käivad, siis mitte.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 08:53Ostad siis ise mopid ja vahendid ning koristad 3-14 päeva?Ha-ha! Meil on esimene tegevus panna uksele silt: mitte segada!
Ma ei mõelnud kohvrites sorimist. Korisaja rivistab me kreemid, juukse- ja hambaharjad jms üles. Ei meeldi kui
võõrad, ehk just WC-d puhastanud, käed neid katsuvad.
Meie mõnuleme kodus, mitte hotellis.
-
Külaline
Tõesti? Ma ei soovi küll üle 2 päeva samu rätikuid ja saunalinasid kasutada. Vannitoapõranda matt pole enam kriitvalge. Põrand on selleks ajaks liivane või tolmune. Taara prügikastis hunnikus. Tualettpaber otsas. Rõve. Maksan 350 eurot öö, et räpases elamises olla?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 14:23OK, lastega läheb vast jah räpaseks. Kui 2 täiskasvanut ainult ööbimas käivad, siis mitte.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 08:53Ostad siis ise mopid ja vahendid ning koristad 3-14 päeva?Ha-ha! Meil on esimene tegevus panna uksele silt: mitte segada!
Ma ei mõelnud kohvrites sorimist. Korisaja rivistab me kreemid, juukse- ja hambaharjad jms üles. Ei meeldi kui
võõrad, ehk just WC-d puhastanud, käed neid katsuvad.
Meie mõnuleme kodus, mitte hotellis.
-
Külaline
Kas kodus ka nii udupheen ole? Kas tead ka mis mürgiga seda kriitvalget saavutatakse.
-
Külaline
-
Külaline
Trambite poriste saabastega voodisse?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 14:27Tõesti? Ma ei soovi küll üle 2 päeva samu rätikuid ja saunalinasid kasutada. Vannitoapõranda matt pole enam kriitvalge. Põrand on selleks ajaks liivane või tolmune. Taara prügikastis hunnikus. Tualettpaber otsas. Rõve. Maksan 350 eurot öö, et räpases elamises olla?
Kas jalapesuteenust tellida ei saa kui ise üle vatsa ei ulatu?
-
Külaline
Tuletasidki meelde - kui oled päev otsa ringi konnanud, siis õhtul on jalamassaaž üks ilmatu mõnus asi! Jah, muidugi pestakse jalad enne ka puhtaksKülaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 14:55Trambite poriste saabastega voodisse?
Kas jalapesuteenust tellida ei saa kui ise üle vatsa ei ulatu?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline