Meil on pikaajaline traditsioon jaanipäevahommikul teeme koos vahukoore-marja torti ja seekord jääb see ära sest vahukoore asemel on poolvedel löga. Pood asub liiga kaugel, et eraldi vahukoore järele minna. Lapsed on nii pettunud ja ausalt öeldes täiskasvanud ka. Tere ja Alma vahukoorega pole kunagi sellist jama olnud.
Rimi vahukoor
-
Külaline
Rimi vahukoor
Sedapuhku keeras Rimi meie pere jaanipäevatraditsiooni p****. Mis asi see on, mida nad vahukoore nime all müüvad? Vahule see igatahes ei lähe 
Meil on pikaajaline traditsioon jaanipäevahommikul teeme koos vahukoore-marja torti ja seekord jääb see ära sest vahukoore asemel on poolvedel löga. Pood asub liiga kaugel, et eraldi vahukoore järele minna. Lapsed on nii pettunud ja ausalt öeldes täiskasvanud ka. Tere ja Alma vahukoorega pole kunagi sellist jama olnud.
-
Külaline
Minu kaastunne! Loodan, et suudad sellest tragöödiast tugevama välja tulla.
Ei tea, normaalne vahukoor läheb ka toasoojana vahtu. TA läheb nüüd uuesti poodi ja traditsioonid saavad jätkuda.
-
Külaline
-
Külaline
Täiesti sportlikust huvist tahaksin teada, kui kaugel see pood siis ikkagi on ja kas tõesti pole ühtki täiskasvanut, kes saaks poodi minna.
Mul on lähim pood 10 km, järgmine 24. Seal esimeses käin rattaga, kui palju pole tuua.
Mul on lähim pood 10 km, järgmine 24. Seal esimeses käin rattaga, kui palju pole tuua.
-
Külaline
Mu arust teeb Rimi märgile vahukoort Farmi, kunagi vaatasin seda tootjakoodi seal, sest samamoodi ei maitsenud see, oli kuidagi "lehmamaitsega" ehk sõnnikuneKülaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 14:53 Suure tõenäosusega ongi see Tere või Alma toodetud.
-
Külaline
Kunagi oli Tere piim sõnnikumaitsega ja läks jube kiiresti hapuks, enam ei tea, sest ei osta seda ammu.
Aga muidu jah, need omamärgi piimatooted on siin Eestis “konkurentide” poolt toodetud. Rimil oma tootmist pole.
Aga muidu jah, need omamärgi piimatooted on siin Eestis “konkurentide” poolt toodetud. Rimil oma tootmist pole.
-
Külaline
miks seda miinustada, kui see on tõsi? teemaalgataja, vaata vahukoore pakendilt ovaalset märki, kus on tootja kood ja näed, et see suure tõenäosusega ongi alma või tereKülaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 14:53 Suure tõenäosusega ongi see Tere või Alma toodetud.
ovaalses märgis tootja numbrid http://www.piimaliit.ee/tunnustatud-ettevotted/
-
Külaline
-
Külaline
Rimi vahukoorepakil on kaks koodi - J EE102 ja P EE109. EE102 on Tere AS Põlva tootmisosakond, EE109 on Maag Grupp AS Jõhvi tootmisüksus. Ma ei tea, mis need J ja P tähendavad ja miks kaks erinevat tootjat.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Aitäh, TA. Hea hoiatav postitus.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Kas seal polnud nii, et seal üleval kuupäeva real ees või taga on see täht kirjas, kust parasjagu see partii tulnud on.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 17:07 Rimi vahukoorepakil on kaks koodi - J EE102 ja P EE109. EE102 on Tere AS Põlva tootmisosakond, EE109 on Maag Grupp AS Jõhvi tootmisüksus. Ma ei tea, mis need J ja P tähendavad ja miks kaks erinevat tootjat.
-
Külaline
Kirjutan ka hoiatuse: homse kuupäevaga Saaremaa öko mahepiim on tilgastanud/müre. Praeguse kuumaga pole muidugi ime ka, juba laadides saavad liiga palju sooja.
-
Külaline
No pigem hapnes see su kuumas autos.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 18:49 Kirjutan ka hoiatuse: homse kuupäevaga Saaremaa öko mahepiim on tilgastanud/müre. Praeguse kuumaga pole muidugi ime ka, juba laadides saavad liiga palju sooja.
-
Külaline
Mul on Selver maja kõrval
-
Külaline
mõlemad tehased kuuluvad maag grupile, ju siis kasutavad mõlemad tehased sama pakendit. kusagil kuupäeva markeeringu juures tõenäoliselt mingi täht näitab, kummas tegelikult villitud on. praeguse kuumalainega muidugi ei imesta, kui piimatoodetega probleeme tekib, aga need tõenäoliselt pigem transpordi käigus sooja saanud või kauplus kusagil estakaadil hoidnud enne külmruumi viimist, millesse tootja ei saa miskit tehaKülaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 17:07 Rimi vahukoorepakil on kaks koodi - J EE102 ja P EE109. EE102 on Tere AS Põlva tootmisosakond, EE109 on Maag Grupp AS Jõhvi tootmisüksus. Ma ei tea, mis need J ja P tähendavad ja miks kaks erinevat tootjat.
-
Külaline
Kui koor vahtu ei lähe, pole see temperatuuriprobleem. Liiga väikese rasvasisaldusega koor ei vahustu tihkeks vahuks.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 13:25mõlemad tehased kuuluvad maag grupile, ju siis kasutavad mõlemad tehased sama pakendit. kusagil kuupäeva markeeringu juures tõenäoliselt mingi täht näitab, kummas tegelikult villitud on. praeguse kuumalainega muidugi ei imesta, kui piimatoodetega probleeme tekib, aga need tõenäoliselt pigem transpordi käigus sooja saanud või kauplus kusagil estakaadil hoidnud enne külmruumi viimist, millesse tootja ei saa miskit tehaKülaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 17:07 Rimi vahukoorepakil on kaks koodi - J EE102 ja P EE109. EE102 on Tere AS Põlva tootmisosakond, EE109 on Maag Grupp AS Jõhvi tootmisüksus. Ma ei tea, mis need J ja P tähendavad ja miks kaks erinevat tootjat.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist