Rimi vahukoor

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Rimi vahukoor

Postitus Postitas Külaline »

Sedapuhku keeras Rimi meie pere jaanipäevatraditsiooni p****. Mis asi see on, mida nad vahukoore nime all müüvad? Vahule see igatahes ei lähe :(
Meil on pikaajaline traditsioon jaanipäevahommikul teeme koos vahukoore-marja torti ja seekord jääb see ära sest vahukoore asemel on poolvedel löga. Pood asub liiga kaugel, et eraldi vahukoore järele minna. Lapsed on nii pettunud ja ausalt öeldes täiskasvanud ka. Tere ja Alma vahukoorega pole kunagi sellist jama olnud.
Külaline

Minu kaastunne! Loodan, et suudad sellest tragöödiast tugevama välja tulla.
Külaline

Tegid külmast vahukoorest?
Toasoe ei lähe
SooleMio
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas SooleMio »

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 13:06 Tegid külmast vahukoorest?
Toasoe ei lähe
Ei tea, normaalne vahukoor läheb ka toasoojana vahtu. TA läheb nüüd uuesti poodi ja traditsioonid saavad jätkuda.
Külaline

Suure tõenäosusega ongi see Tere või Alma toodetud.
Külaline

oleks mul sellised problad
Külaline

Teemaalgataja käib nüüd kõiki miinustamas :lol:
SooleMio
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas SooleMio »

Täiesti sportlikust huvist tahaksin teada, kui kaugel see pood siis ikkagi on ja kas tõesti pole ühtki täiskasvanut, kes saaks poodi minna.
Mul on lähim pood 10 km, järgmine 24. Seal esimeses käin rattaga, kui palju pole tuua.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:53 Suure tõenäosusega ongi see Tere või Alma toodetud.
Mu arust teeb Rimi märgile vahukoort Farmi, kunagi vaatasin seda tootjakoodi seal, sest samamoodi ei maitsenud see, oli kuidagi "lehmamaitsega" ehk sõnnikune :mrgreen:
Külaline

Kunagi oli Tere piim sõnnikumaitsega ja läks jube kiiresti hapuks, enam ei tea, sest ei osta seda ammu.
Aga muidu jah, need omamärgi piimatooted on siin Eestis “konkurentide” poolt toodetud. Rimil oma tootmist pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:53 Suure tõenäosusega ongi see Tere või Alma toodetud.
miks seda miinustada, kui see on tõsi? teemaalgataja, vaata vahukoore pakendilt ovaalset märki, kus on tootja kood ja näed, et see suure tõenäosusega ongi alma või tere :D
ovaalses märgis tootja numbrid http://www.piimaliit.ee/tunnustatud-ettevotted/
Külaline

Mul on sama juhtunud Tere vahukoorega. Enam muud peale Alma ei osta.
Külaline

Rimi vahukoorepakil on kaks koodi - J EE102 ja P EE109. EE102 on Tere AS Põlva tootmisosakond, EE109 on Maag Grupp AS Jõhvi tootmisüksus. Ma ei tea, mis need J ja P tähendavad ja miks kaks erinevat tootjat.
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Aitäh, TA. Hea hoiatav postitus.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:07 Rimi vahukoorepakil on kaks koodi - J EE102 ja P EE109. EE102 on Tere AS Põlva tootmisosakond, EE109 on Maag Grupp AS Jõhvi tootmisüksus. Ma ei tea, mis need J ja P tähendavad ja miks kaks erinevat tootjat.
Kas seal polnud nii, et seal üleval kuupäeva real ees või taga on see täht kirjas, kust parasjagu see partii tulnud on.
Külaline

Kirjutan ka hoiatuse: homse kuupäevaga Saaremaa öko mahepiim on tilgastanud/müre. Praeguse kuumaga pole muidugi ime ka, juba laadides saavad liiga palju sooja.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 18:49 Kirjutan ka hoiatuse: homse kuupäevaga Saaremaa öko mahepiim on tilgastanud/müre. Praeguse kuumaga pole muidugi ime ka, juba laadides saavad liiga palju sooja.
No pigem hapnes see su kuumas autos.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 19:47
Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 18:49 Kirjutan ka hoiatuse: homse kuupäevaga Saaremaa öko mahepiim on tilgastanud/müre. Praeguse kuumaga pole muidugi ime ka, juba laadides saavad liiga palju sooja.
No pigem hapnes see su kuumas autos.
Mul on Selver maja kõrval :D
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:07 Rimi vahukoorepakil on kaks koodi - J EE102 ja P EE109. EE102 on Tere AS Põlva tootmisosakond, EE109 on Maag Grupp AS Jõhvi tootmisüksus. Ma ei tea, mis need J ja P tähendavad ja miks kaks erinevat tootjat.
mõlemad tehased kuuluvad maag grupile, ju siis kasutavad mõlemad tehased sama pakendit. kusagil kuupäeva markeeringu juures tõenäoliselt mingi täht näitab, kummas tegelikult villitud on. praeguse kuumalainega muidugi ei imesta, kui piimatoodetega probleeme tekib, aga need tõenäoliselt pigem transpordi käigus sooja saanud või kauplus kusagil estakaadil hoidnud enne külmruumi viimist, millesse tootja ei saa miskit teha
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 13:25
mõlemad tehased kuuluvad maag grupile, ju siis kasutavad mõlemad tehased sama pakendit. kusagil kuupäeva markeeringu juures tõenäoliselt mingi täht näitab, kummas tegelikult villitud on. praeguse kuumalainega muidugi ei imesta, kui piimatoodetega probleeme tekib, aga need tõenäoliselt pigem transpordi käigus sooja saanud või kauplus kusagil estakaadil hoidnud enne külmruumi viimist, millesse tootja ei saa miskit teha
Kui koor vahtu ei lähe, pole see temperatuuriprobleem. Liiga väikese rasvasisaldusega koor ei vahustu tihkeks vahuks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist