Kuidas tunda elevust, huvi?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 05 Jaan 2025 02:12
Külaline kirjutas: 03 Jaan 2025 19:10
Külaline kirjutas: 03 Jaan 2025 18:11 Et mõni ikka veel tunneb rõõmu tehtud asjadest :)
Soovitan soojalt õppida ruumi lugema.
Postitus on kustutatud
Mis see normaalne rääkimine sinu arust on? See, kui sõnastatakse kõik mõtted lõplikult, jätmata kuulajale endale mingit rolli sõnadele mõtte taha leidmisel? Mina küll ei sooviks, et inimesed nii räägiks. Siis kaoks kõik kõnekujundid, kaoks huumor, keel muutuks äärmiselt lihtsaks ning varsti võiks selle asendada üminate ning žestidega.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 05 Jaan 2025 14:27
Ants kirjutas: 04 Jaan 2025 23:05
Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 22:51 ...
Kuidas saab olla ajas nii maha jäänud?
Tänapäeval saab viinapoest limonaadi, hapukurki, shokolaadi, jäätist ... ...
Jap, tõsi. Seda soolakurki ja jäätist ostetakse alkole lisaks. Ausalt, ei kujuta ette, et lähen lapsega jätsi ostma sellisesse poodi, sest see on esimene, mis ette jääb.
Ilmselt liiklete mugavalt autoga ja saate üle Eesti kõik soodukad eri poodidest läbi töristada. Mõni meist peab aga kasutama ühistransporti, mis maapiirkondades on eriti nigel. Mina ostan konkreetset jäätist, sest seda müüakse kilomeetri raadiuses ainult selles viinapoes. Kohalikud suured ketid sellist hõrgutist oma müüginimekirja ei võta, polevat piisavalt lumpenit. Mismoodi lugesite välja, et käin viinapoes lapsega jäätist ostmas? Järjekorde pahatahtlik soovmõtlemine ja halvustav postitus!
Külaline

Ants kirjutas: 05 Jaan 2025 23:45
Ants kirjutas: 04 Jaan 2025 23:05
Kuidas saab olla ajas nii maha jäänud?
Tänapäeval saab viinapoest limonaadi, hapukurki, shokolaadi, jäätist ... ...
Jap, tõsi. Seda soolakurki ja jäätist ostetakse alkole lisaks. Ausalt, ei kujuta ette, et lähen lapsega jätsi ostma sellisesse poodi, sest see on esimene, mis ette jääb.
Ilmselt liiklete mugavalt autoga ja saate üle Eesti kõik soodukad eri poodidest läbi töristada. Mõni meist peab aga kasutama ühistransporti, mis maapiirkondades on eriti nigel. Mina ostan konkreetset jäätist, sest seda müüakse kilomeetri raadiuses ainult selles viinapoes. Kohalikud suured ketid sellist hõrgutist oma müüginimekirja ei võta, polevat piisavalt lumpenit. Mismoodi lugesite välja, et käin viinapoes lapsega jäätist ostmas? Järjekorde pahatahtlik soovmõtlemine ja halvustav postitus!
Sa oled mees, ilma lubadeta ja ilma autota?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 00:06
Ilmselt liiklete mugavalt autoga ja ...
Oi mul on palju lubasid. Ei pea vajalikuks omada autot, et see saaks roosteda parklas. On odavamaid alternatiive.
Külaline

Ants kirjutas: 06 Jaan 2025 00:09
Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 00:06
Ilmselt liiklete mugavalt autoga ja ...
Oi mul on palju lubasid. Ei pea vajalikuks omada autot, et see saaks roosteda parklas. On odavamaid alternatiive.
Maapiirkonnast just rääkisid. Seal see eriti vajalik, mis parklast sa räägid? Igal inimesel, kel vaja päevas vähemalt 10 km liigelda, võiks olla auto ikka olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 19:48
Ants kirjutas: 06 Jaan 2025 16:55
Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 09:03
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Andrus Kivirähk on kuulus ilma autota mees. Väga väike iq tal vist ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 19:53
Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 19:48
Ants kirjutas: 06 Jaan 2025 16:55
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Andrus Kivirähk on kuulus ilma autota mees. Väga väike iq tal vist ei ole.
Jah, ta elab Tallinna kesklinnas ja saab igale poole jala. Mitte ei ela maal ja ei pea jäätise ostmiseks viinapoodi minema, sest ühistransport 20 km kaugusele poodi ei liigu.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 20:07
Jah, ta elab Tallinna kesklinnas ja saab igale poole jala. Mitte ei ela maal ja ei pea jäätise ostmiseks viinapoodi minema, sest ühistransport 20 km kaugusele poodi ei liigu.
Väga veider võrdlus. Justkui Tallinna kesklinnas elamine teeks inimest automaatselt paremaks. Ei tee ju. Ma pigem väidaks, et maal elamine on suurem pingutus ja kes seda jätkuvalt teevad on austust väärt. Ning sel juhul - kui pole sul R-kioski kohe nurga peal, kõlbab ka viinapoest jäätist osta.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 23:14
Väga veider võrdlus. Justkui Tallinna kesklinnas elamine teeks inimest automaatselt paremaks. Ei tee ju. Ma pigem väidaks, et maal elamine on suurem pingutus ja kes seda jätkuvalt teevad on austust väärt. Ning sel juhul - kui pole sul R-kioski kohe nurga peal, kõlbab ka viinapoest jäätist osta.
Inimene seletas, kuidas ta ei saa poodi, sest ühistransport liigub kehvasti. Küsimuse peale, miks autot ei oma, tuli vastus, et see roostetaks parklas. Mulle meeldib loogika.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 23:15
Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 23:14
Inimene seletas, kuidas ta ei saa poodi, sest ühistransport liigub kehvasti. Küsimuse peale, miks autot ei oma, tuli vastus, et see roostetaks parklas. Mulle meeldib loogika.
Palun arvestage, et egas mõni polegi loodud loogikast aru saama. Kui mehel autot pole siis ei aita ka mehe 20 cm instrument. Peab saama õli vahetada ja pesuvedelikku valama!
Külaline

Ja ma mõtlesin pealkirja järgi, et mingi igav teema 😅
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 02:21 Ja ma mõtlesin pealkirja järgi, et mingi igav teema 😅
Minu arust on just väga igavaks läinud, nii kui siin riistu mõõtma hakati.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 23:15Inimene seletas, kuidas ta ei saa poodi, sest ühistransport liigub kehvasti. Küsimuse peale, miks autot ei oma, tuli vastus, et see roostetaks parklas. Mulle meeldib loogika.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 22:21
Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 23:15Inimene seletas, kuidas ta ei saa poodi, sest ühistransport liigub kehvasti. Küsimuse peale, miks autot ei oma, tuli vastus, et see roostetaks parklas. Mulle meeldib loogika.
Loogika on täiesti olemas. Auto nõuab päris palju raha. Kui seda pole, siis see auto jääbki mingil hetkel seisma. Ja pole ainult kütus ju, mis raha võtab.
Kui minul mingil õnnetul kombel mees peaks kõrvalt kaduma, siis autot ma enam pidada ei suudaks. V-o aasta ehk veel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy, elke, Google [Bot], iiR, kiisu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 6 külalist