Kas see siin on naistele suunatud foorum?

vana hea klassika
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 18:18
Juustup kirjutas: 20 Juun 2024 18:10
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 18:02

In my opinion
Mees tohib AINULT diivanil peeretada ja vahel mune sügada. K*radile need ekstra nõudmised nagu nõude pesemine, söögi tegemine, naise meelespidamine tähtpäevad. Vastikud naised ikka. Mida nad eeldavad meestelt?! Milline jultumus, sa räägid nii õiget juttu.
Aga kes ütleb, et mees ei pese nõusid või ei pea tähtpäevasid meeles? See on iga perekonna oma siseasi kes toob koju söögi, kes valmistab söögi, kes koristab nõud, kes kantseldab lapsi, peseb pesu jne jne.
Kõik on kokkulepete ja empaatiavõime küsimus.

/Juustup
Tänu feminismile saavad naised valida ja hääletada, otsuseid teha ilma meesteta, autot juhtida, tööl käia, ülikoolis õppida, karjääri teha, lahutada.

Ilma feminismita oleks probably abielusisene vägistamine lubatud.
Ütle, et sa ei tea mida feminism tähendab, ilma, et sa seda ütleksid type of beat irw
Ma ei jõua seda feministeeriumi mula lugeda. Laias laastus üritasin ma väljendada fakti, et suhtes, olenemata soost, peaks olema võrdsus ja see millised kohustused või ülesanded kellelegi jäävad on juba iga perekonna siseasi.
Mida te otsite neid mehi nii paaniliselt kui te väidetavalt ajalooliselt nii ahistatud olete? Ma olen ka naine ja minul isiklikult sellist hüsteerilist probleemi küll pole.

/ Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 20 Juun 2024 19:12
Juustup kirjutas: 20 Juun 2024 18:10

Aga kes ütleb, et mees ei pese nõusid või ei pea tähtpäevasid meeles? See on iga perekonna oma siseasi kes toob koju söögi, kes valmistab söögi, kes koristab nõud, kes kantseldab lapsi, peseb pesu jne jne.
Kõik on kokkulepete ja empaatiavõime küsimus.

/Juustup
Tänu feminismile saavad naised valida ja hääletada, otsuseid teha ilma meesteta, autot juhtida, tööl käia, ülikoolis õppida, karjääri teha, lahutada.

Ütle, et sa ei tea mida feminism tähendab, ilma, et sa seda ütleksid type of beat irw
Ma ei jõua seda feministeeriumi mula lugeda. Laias laastus üritasin ma väljendada fakti, et suhtes, olenemata soost, peaks olema võrdsus ja see millised kohustused või ülesanded kellelegi jäävad on juba iga perekonna siseasi.
Mida te otsite neid mehi nii paaniliselt kui te väidetavalt ajalooliselt nii ahistatud olete? Ma olen ka naine ja minul isiklikult sellist hüsteerilist probleemi küll pole.

/ Juustup
Kes ei tea minevikku elab tulevikuta. Feminism ongi võrdsus, see mida sina pead feminismiks ei ole traditsiooniline feminism vaid äärmuslik.

Kas naiste ajalooliselt “ahistatud” olek takistab tänasel päeval normaalset feministlike väärtustega meest leidmast? Sinu mõttekäik on pehmelt öeldes imelik minu jaoks
Juustup

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 19:25
Juustup kirjutas: 20 Juun 2024 19:12

/ Juustup
Kes ei tea minevikku elab tulevikuta. Feminism ongi võrdsus, see mida sina pead feminismiks ei ole traditsiooniline feminism vaid äärmuslik.

Kas naiste ajalooliselt “ahistatud” olek takistab tänasel päeval normaalset feministlike väärtustega meest leidmast? Sinu mõttekäik on pehmelt öeldes imelik minu jaoks
Minu mõttekäik võib tõesti tunduda kummaline, kuid ma ei leia tõesti et tänapäeva ühiskonnas peaks hüsteeriliselt üürgama naiste vabadusest, õiguste andmisest jne sest reaalsuses on need ju kõik ammu olemas. See on analoogselt hüsteeriline nagu USAS-s kus käib see "black lives matter" kampaania- Jeesus küll, saagu üle, keegi ei ahista neid enam ammu ja need järeltulijad pole mingid patuoinad et neil on vaja mingi peatee kinni panna et kuskil mingid poolearulised röökimas saaksid käia.
Teemasse tagasi tulles- tänapäeval pole naised kuidagi ahistatud nii et see feminismi kaardiga liputamine on pigem lihtsalt lame.

/Juustup
Külaline

Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 15:17
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 17:43
Juustup kirjutas: 20 Juun 2024 17:41

Tüüpiline elus kibestunud mutt ilmselt. Mees jättis maha ja välja näeb ilmselt nagu surnud oleks, selline materdamine pole aksepteeritav.
Ja muidugi ma tean suurepäraselt, et mind nüüd materdatakse, et ma nii hirmsasti väljendusin kuid ausalt öeldes pole see mingi üllatus kui nende hullumeelsete feministide läkitusi lugeda ..
Mina olen ka äärmiselt kibestunud, ei lase igal suvalisel onkelil enda suunas öelda mida sülg suhu toob. Unustasin, et olen naine ja pean meeste ees koogutama, ükskõik mis hülgemöla nende poolt ka ei tuleks ;) ;)
Kus sul siis huumorisoon on? Ei ole võimalik kõige peale solvuda ja igat arvamust isiklikult võtta. Täiskasvanud inimesed suudavad leppida erinevate arvamustega.
Mu viitsimine sinuga lõppes. Sul on õigus. Mine tähista, see päev on saabunud.
Juustup

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 00:11
Juustup kirjutas: 22 Juun 2024 23:14
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 15:32

Mu viitsimine sinuga lõppes. Sul on õigus. Mine tähista, see päev on saabunud.
Hädine oled. Huvitav kuidas sa laias maailmas hakkama saad. Iga asja ei saa nii südamesse võtta. Appi kui hale.

/Juustup
Sa suudad ennast nii hästi kirjeldada. 10/10 täkkesse panid. Täpselt selline sa oled ja selliseks sa jääd, juust. Sobiv kasutajanimi ka veel
Kas see mõnitamine pakub sulle naudingut?

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 23 Juun 2024 00:26

Hädine oled. Huvitav kuidas sa laias maailmas hakkama saad. Iga asja ei saa nii südamesse võtta. Appi kui hale.

/Juustup
Sa suudad ennast nii hästi kirjeldada. 10/10 täkkesse panid. Täpselt selline sa oled ja selliseks sa jääd, juust. Sobiv kasutajanimi ka veel

/Juustup
Kas see pakub sulle? Sellest on kahju. Maailmas on palju huvitavat mida teha, leia midagi. Aga sulle pakub see vist rohkem naudingut? Põnev ajaviitmisviis sul, aga naudi :)
Külaline

/Juustup

/Juustup
Miks sina teisi hädisteks ja haledaks nimetad? Ilusti ja normaalselt ei oska käituda?
Juustup

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 00:39

/Juustup
Kas see pakub sulle? Sellest on kahju. Maailmas on palju huvitavat mida teha, leia midagi. Aga sulle pakub see vist rohkem naudingut? Põnev ajaviitmisviis sul, aga naudi :)
Ma ei istu foorumis selleks, et teisi mõnitada. Kuid kui mind mõnitatakse või ma näen, et kellelegi ülekohut tehakse, teen ma oma suu lahti.
Hobid on täitsa olemas, tänan muretsemast muidugi.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 07:08

/Juustup
Miks sina teisi hädisteks ja haledaks nimetad? Ilusti ja normaalselt ei oska käituda?
Ma ei leia et ma midagi valesti oleks öelnud. Ma pole ropendanud või hüsteeritsenud. Ise materdate teatud kasutajaid nii kuidas torust tuleb, aga kui midagi vastu öelda on kohe kisa lahti. Minule see teie diktatuur ei sobi.

/Juustup
Külaline

:twisted:
Juustup kirjutas: 23 Juun 2024 13:11

/Juustup
Ma ei istu foorumis selleks, et teisi mõnitada. Kuid kui mind mõnitatakse või ma näen, et kellelegi ülekohut tehakse, teen ma oma suu lahti.

/Juustup
Sry sinu vastu astumine on mõnitamine? PeKsin koogutama kuningannakese ees ja võtma vastu sult mida suvatsed öelda? Unusta ära.
Juustup

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 13:17 :twisted:
Juustup kirjutas: 23 Juun 2024 13:11

/Juustup
Sry sinu vastu astumine on mõnitamine? PeKsin koogutama kuningannakese ees ja võtma vastu sult mida suvatsed öelda? Unusta ära.
Sa absoluutselt ei saanud minu mõttele pihta. See, et mina või mõni teine kasutaja eristub üldisest massist on just hea mitte mingisugune patt. Minu vastu astumises pole midagi halba ja mingiks kuningannaks ma end samuti ei pea, aga ütlen ma täpselt seda mida ma tahan ja keegi võõras(veel enam anonüüm) seda ei tsenseeri.

/Juustup
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Andy, Google [Bot] ja 7 külalist