Miks haiget? Haiget saanud inimesed on klammerduvad või vihase. Terved ei vaja enda kõrvale kedagi.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 22:07Pigem haiget saanud inimeste teema.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 21:28Visiitsuhe on inimestele, kes on oma kooselu-etapi seljataha jätnud. Visiitsuhe on enesekindlate inimeste teema.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 21:26 See on umbes nagu sa küsiksid, et kas sulle meeldib mannapuder või ketšup. Nii erinevad asjad on. Visiitsuhe ei olegi nagu õieti suhe, st on, aga rohkem selline fun-värk. Argipäeva ja kohustusi kannavad mõlemad omaette. Kooselu on suhe edasijõudnutele, suhe, mis kestab 24/7, mitte ühe päeva nädalas või kuus.
Visiitsuhe või kooselu?
-
Külaline
-
Külaline
Mina ise visiitsuhet ei tahaks. Ei tahaks ka kaugsuhet - see on mul kunagi olnud ja no ei ole tore üldse.
AGA, inimesed on erinevad ja mina saan küll aru, et mõnele tõesti võibki see päriselt sobida.
Mingi edasijõudnute teema parem/halvem on jube loll jutt..
AGA, inimesed on erinevad ja mina saan küll aru, et mõnele tõesti võibki see päriselt sobida.
-
Külaline
Visiitsuhe on sama, mis kaugsuhe.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 22:48 Mina ise visiitsuhet ei tahaks. Ei tahaks ka kaugsuhet - see on mul kunagi olnud ja no ei ole tore üldse.
-
Külaline
Ma arvaks, et visiitsuhe on suhe, kus kohtutakse siiski tihedamalt, aga lihtsalt ei elata koos. Ja kaugsuhe on pmst üle interneti, kus üks elab ühel ja teine teiselpool maakera. A no ega ma ametlikke termineid tõesti ei tea, nii et võibolla eksin.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 22:50Visiitsuhe on sama, mis kaugsuhe.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 22:48 Mina ise visiitsuhet ei tahaks. Ei tahaks ka kaugsuhet - see on mul kunagi olnud ja no ei ole tore üldse.
-
Külaline
Ei ole loll jutt, suhtevaldkonnas on visiitsuhe siiski algaste, millega kõik hakkama saavad, kooseluga ei saa sugugi kõik hakkama. See, kas keegi üldse tahab kooselu, ei puutu sellel skaalal asjasse.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 22:48 Mina ise visiitsuhet ei tahaks. Ei tahaks ka kaugsuhet - see on mul kunagi olnud ja no ei ole tore üldse.
-
Külaline
Kaugsuhe on ka see, kui üks elab Tallinnas ja teine Tartus ning kohtutakse igal R-P.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 23:25Ma arvaks, et visiitsuhe on suhe, kus kohtutakse siiski tihedamalt, aga lihtsalt ei elata koos. Ja kaugsuhe on pmst üle interneti, kus üks elab ühel ja teine teiselpool maakera. A no ega ma ametlikke termineid tõesti ei tea, nii et võibolla eksin.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 22:50Visiitsuhe on sama, mis kaugsuhe.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 22:48 Mina ise visiitsuhet ei tahaks. Ei tahaks ka kaugsuhet - see on mul kunagi olnud ja no ei ole tore üldse.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 23:36Ei ole loll jutt, suhtevaldkonnas on visiitsuhe siiski algaste, millega kõik hakkama saavad, kooseluga ei saa sugugi kõik hakkama. See, kas keegi üldse tahab kooselu, ei puutu sellel skaalal asjasse.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 22:48 Mina ise visiitsuhet ei tahaks. Ei tahaks ka kaugsuhet - see on mul kunagi olnud ja no ei ole tore üldse.
-
Külaline
Mis rumal jutt. Tutvuvad poiss ja tüdruk või mees ja naine ja kohe kolivad sinu arust kokku või? Alguses on deitimine, sellele järgneb visiitsuhe, kus kohtutakse regulaarselt ühe või teise pool. Kui see harjutus on selge, siis mõeldakse, mis edasi.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 23:54Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 23:36Ei ole loll jutt, suhtevaldkonnas on visiitsuhe siiski algaste, millega kõik hakkama saavad, kooseluga ei saa sugugi kõik hakkama. See, kas keegi üldse tahab kooselu, ei puutu sellel skaalal asjasse.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 22:48 Mina ise visiitsuhet ei tahaks. Ei tahaks ka kaugsuhet - see on mul kunagi olnud ja no ei ole tore üldse.
Mingi edasijõudnute teema parem/halvem on jube loll jutt..Kõik suhted algavad kooseluga. Visiitsuhteks sobivad inimesed, kes ei klammerdu ega vaja enda eksistentsiks teist inimest.
Mina ka introvert ja mõtlen, visiitsuhte puhul jääb mul rohkem omaette olemise aega, mida ma vajan. Kui iga päev ninapidi koos olla, see võib õige väsitav olla. Visiitsuhte puhul kaaslane pole külaline, ta on oma inimene, tuleb oma võtmega uksest sisse nagu tavaline argipäev.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:53 Ikka kooselu.
Olen introvert ja mulle ei meeldi eriti külalisi vastu võtta. Visiitsuhte puhul on kaaslane nagu külaline, olgugi et kallis ja teretulnud, aga ikkagi külaline.
Oma mehega olime aasta aega visiitsuhtes, enne kui kokku kolisime, isegi see oli minu jaoks päris tüütu. Kuigi suhte alguses ongi tavaline, et õpitakse teineteist tundma, enne kui kokku kolitakse.
-
Külaline
Mitte muidugi esimesel päeval, aga kuu-paari jooksul ikka. Selleks ajaks on selge, mida teineteisest soovitakse ning kuna tunded on suured, siis ei taha eraldi olla.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 00:17Mis rumal jutt. Tutvuvad poiss ja tüdruk või mees ja naine ja kohe kolivad sinu arust kokku või? Alguses on deitimine, sellele järgneb visiitsuhe, kus kohtutakse regulaarselt ühe või teise pool. Kui see harjutus on selge, siis mõeldakse, mis edasi.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 23:54Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 23:36 Ei ole loll jutt, suhtevaldkonnas on visiitsuhe siiski algaste, millega kõik hakkama saavad, kooseluga ei saa sugugi kõik hakkama. See, kas keegi üldse tahab kooselu, ei puutu sellel skaalal asjasse.Kõik suhted algavad kooseluga. Visiitsuhteks sobivad inimesed, kes ei klammerdu ega vaja enda eksistentsiks teist inimest.
-
Külaline
Omg, selline korraldus on küll introverdi õudusunenägu. Sul pole kunagi sellist suhet olnud, sellepärast arvad, et see võib tore olla. Usu mind, ei ole! See tähendab, et see kaaslane võib igal suvalisel hetkel sisse sadada, ei pea isegi ette helistama. Võib-olla just sel hetkel tahad omaette olla, nt raamatut lugeda, oma mõtteid mõelda. Aga kaaslane tuleb ja pead temaga tegelema.Tolmukübe kirjutas: ↑31 Dets 2024 12:06Mina ka introvert ja mõtlen, visiitsuhte puhul jääb mul rohkem omaette olemise aega, mida ma vajan. Kui iga päev ninapidi koos olla, see võib õige väsitav olla. Visiitsuhte puhul kaaslane pole külaline, ta on oma inimene, tuleb oma võtmega uksest sisse nagu tavaline argipäev.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:53 Ikka kooselu.
Olen introvert ja mulle ei meeldi eriti külalisi vastu võtta. Visiitsuhte puhul on kaaslane nagu külaline, olgugi et kallis ja teretulnud, aga ikkagi külaline.
Oma mehega olime aasta aega visiitsuhtes, enne kui kokku kolisime, isegi see oli minu jaoks päris tüütu. Kuigi suhte alguses ongi tavaline, et õpitakse teineteist tundma, enne kui kokku kolitakse.
Kui elatakse koos, siis on see suhe ideaalis jõudnud juba niikaugele, et osatakse teineteise vajadustega arvestada. Kui kaaslane ei soovi sinuga arvestada, nt ei mõista, et sul on vaja omaette aega, siis pole mõtet sellist suhet üldse jätkata, ei visiitsuhte ega kooseluna.
-
Külaline
Visiitsuhte puhul on kaaslane veidi rohkem kui külaline. Ausalt öeldes pole selle peale tulnud, et talle oma võti anda:O See poleks enam mingi privaatsus.Tolmukübe kirjutas: ↑31 Dets 2024 12:06Mina ka introvert ja mõtlen, visiitsuhte puhul jääb mul rohkem omaette olemise aega, mida ma vajan. Kui iga päev ninapidi koos olla, see võib õige väsitav olla. Visiitsuhte puhul kaaslane pole külaline, ta on oma inimene, tuleb oma võtmega uksest sisse nagu tavaline argipäev.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:53 Ikka kooselu.
-
Külaline
Kuu-paari jooksul kolib värske paar kokku???? Olen'd mõistlik. Ei tea küll ühtegi noort inimest, kes nii käituks. Keskealised ja elukogenud inimesed ehk küll, nemad juba oskavad inimesi lugeda ja kiiremini aru saada, kellega tegelikult ka klapp on ja kellega lihtsalt hetkeks suur tõmme.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 12:36Mitte muidugi esimesel päeval, aga kuu-paari jooksul ikka. Selleks ajaks on selge, mida teineteisest soovitakse ning kuna tunded on suured, siis ei taha eraldi olla.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 00:17Mis rumal jutt. Tutvuvad poiss ja tüdruk või mees ja naine ja kohe kolivad sinu arust kokku või? Alguses on deitimine, sellele järgneb visiitsuhe, kus kohtutakse regulaarselt ühe või teise pool. Kui see harjutus on selge, siis mõeldakse, mis edasi.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 23:54
Kõik suhted algavad kooseluga. Visiitsuhteks sobivad inimesed, kes ei klammerdu ega vaja enda eksistentsiks teist inimest.
-
Külaline
Oma elu pikima suhte leidsin jututoast, kumbki polnud teineteist näinud ja jutukas suhtlesime ka kuidagi pinnapealselt. Ükskord kutsus jutukas naine mind välja, käisime linnas söömas ja läksime toopäev laiali. Järgmine päev naine smssis et mis teed ja kutsusin endale külla. Mul oli 4 toaline korter ja ruumi oli, mingi 2 nädalat hiljem ütlesin naisele et mina ei viitsi sind õhtuti teise linna otsa koju saata, võta oma asjad ja tule minu juurde elama. Naine päeva mõtles ja tuligi spordikotiga ja hakkasime koos elama. Tema vanematega tutvusin palju hiljem. Olime mingi 22 aastased.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 14:14Kuu-paari jooksul kolib värske paar kokku???? Olen'd mõistlik. Ei tea küll ühtegi noort inimest, kes nii käituks. Keskealised ja elukogenud inimesed ehk küll, nemad juba oskavad inimesi lugeda ja kiiremini aru saada, kellega tegelikult ka klapp on ja kellega lihtsalt hetkeks suur tõmme.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 12:36Mitte muidugi esimesel päeval, aga kuu-paari jooksul ikka. Selleks ajaks on selge, mida teineteisest soovitakse ning kuna tunded on suured, siis ei taha eraldi olla.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 00:17 Mis rumal jutt. Tutvuvad poiss ja tüdruk või mees ja naine ja kohe kolivad sinu arust kokku või? Alguses on deitimine, sellele järgneb visiitsuhe, kus kohtutakse regulaarselt ühe või teise pool. Kui see harjutus on selge, siis mõeldakse, mis edasi.
Tõesti nämmutada kuude viisi enne kui siis sammu teed? Koju saab alati tagasi minna kui kooselu ei suju.
-
Külaline
Erandeid on alati. Minu lapsed on praegu sama vanad, ei ela nad ise oma paarilistega koos ega ole neil eriti palju sõpru, kes elaks. Abielus on üldse ainult üks klassiõde, üks klassivend on juba lausa lahutanud. Kooselu nõuab ikka veendumust. 20-selt on ikka liiga suur loterii kellegagi kohe peale tutvust koos elama hakata.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 14:22Oma elu pikima suhte leidsin jututoast, kumbki polnud teineteist näinud ja jutukas suhtlesime ka kuidagi pinnapealselt. Ükskord kutsus jutukas naine mind välja, käisime linnas söömas ja läksime toopäev laiali. Järgmine päev naine smssis et mis teed ja kutsusin endale külla. Mul oli 4 toaline korter ja ruumi oli, mingi 2 nädalat hiljem ütlesin naisele et mina ei viitsi sind õhtuti teise linna otsa koju saata, võta oma asjad ja tule minu juurde elama. Naine päeva mõtles ja tuligi spordikotiga ja hakkasime koos elama. Tema vanematega tutvusin palju hiljem. Olime mingi 22 aastased.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 14:14Kuu-paari jooksul kolib värske paar kokku???? Olen'd mõistlik. Ei tea küll ühtegi noort inimest, kes nii käituks. Keskealised ja elukogenud inimesed ehk küll, nemad juba oskavad inimesi lugeda ja kiiremini aru saada, kellega tegelikult ka klapp on ja kellega lihtsalt hetkeks suur tõmme.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 12:36
Mitte muidugi esimesel päeval, aga kuu-paari jooksul ikka. Selleks ajaks on selge, mida teineteisest soovitakse ning kuna tunded on suured, siis ei taha eraldi olla.
Tõesti nämmutada kuude viisi enne kui siis sammu teed? Koju saab alati tagasi minna kui kooselu ei suju.
-
Külaline
Tänapäeva noor istub ainult telefonis, tal polegi kaaslasega midagi koos teha ega rääkida. Seepärast suhteid ei looda. Internet muudab paljud inimesed üksildaseks.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 15:08Erandeid on alati. Minu lapsed on praegu sama vanad, ei ela nad ise oma paarilistega koos ega ole neil eriti palju sõpru, kes elaks. Abielus on üldse ainult üks klassiõde, üks klassivend on juba lausa lahutanud. Kooselu nõuab ikka veendumust. 20-selt on ikka liiga suur loterii kellegagi kohe peale tutvust koos elama hakata.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 14:22Oma elu pikima suhte leidsin jututoast, kumbki polnud teineteist näinud ja jutukas suhtlesime ka kuidagi pinnapealselt. Ükskord kutsus jutukas naine mind välja, käisime linnas söömas ja läksime toopäev laiali. Järgmine päev naine smssis et mis teed ja kutsusin endale külla. Mul oli 4 toaline korter ja ruumi oli, mingi 2 nädalat hiljem ütlesin naisele et mina ei viitsi sind õhtuti teise linna otsa koju saata, võta oma asjad ja tule minu juurde elama. Naine päeva mõtles ja tuligi spordikotiga ja hakkasime koos elama. Tema vanematega tutvusin palju hiljem. Olime mingi 22 aastased.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 14:14 Kuu-paari jooksul kolib värske paar kokku???? Olen'd mõistlik. Ei tea küll ühtegi noort inimest, kes nii käituks. Keskealised ja elukogenud inimesed ehk küll, nemad juba oskavad inimesi lugeda ja kiiremini aru saada, kellega tegelikult ka klapp on ja kellega lihtsalt hetkeks suur tõmme.
-
Külaline
Miks loterii? Ega see kooselu pole mingi vangla, et mittesobivusel oma koju tagasi ei saaks minna. Kui oled armunud, tahad pidevalt teise lähedal olla, selleks ongi kooselu ideaalne vorm. Pealegi tulevad erinevused nii palju kiiremini välja, kui deitides.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 15:08Erandeid on alati. Minu lapsed on praegu sama vanad, ei ela nad ise oma paarilistega koos ega ole neil eriti palju sõpru, kes elaks. Abielus on üldse ainult üks klassiõde, üks klassivend on juba lausa lahutanud. Kooselu nõuab ikka veendumust. 20-selt on ikka liiga suur loterii kellegagi kohe peale tutvust koos elama hakata.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 14:22Oma elu pikima suhte leidsin jututoast, kumbki polnud teineteist näinud ja jutukas suhtlesime ka kuidagi pinnapealselt. Ükskord kutsus jutukas naine mind välja, käisime linnas söömas ja läksime toopäev laiali. Järgmine päev naine smssis et mis teed ja kutsusin endale külla. Mul oli 4 toaline korter ja ruumi oli, mingi 2 nädalat hiljem ütlesin naisele et mina ei viitsi sind õhtuti teise linna otsa koju saata, võta oma asjad ja tule minu juurde elama. Naine päeva mõtles ja tuligi spordikotiga ja hakkasime koos elama. Tema vanematega tutvusin palju hiljem. Olime mingi 22 aastased.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 14:14 Kuu-paari jooksul kolib värske paar kokku???? Olen'd mõistlik. Ei tea küll ühtegi noort inimest, kes nii käituks. Keskealised ja elukogenud inimesed ehk küll, nemad juba oskavad inimesi lugeda ja kiiremini aru saada, kellega tegelikult ka klapp on ja kellega lihtsalt hetkeks suur tõmme.
-
Külaline
Minu laste ja nende sõprade kohta see küll õnneks ei kehti. Käiakse, tehakse, reisitakse, korraldatakse palju, aga suhete kinnistamisega ei kiirustata. Minu arust õige ka. Milleks rutata. Ja teise kommenteerija väide, et kooselu selleks ongi, et sobivust kiiresti testida - no kuhu sul kiire on? Las ikka inimesed seovad end siis, kui õigeks peavad. Kooselu on siiski siduv suhe.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 15:21Tänapäeva noor istub ainult telefonis, tal polegi kaaslasega midagi koos teha ega rääkida. Seepärast suhteid ei looda. Internet muudab paljud inimesed üksildaseks.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 15:08Erandeid on alati. Minu lapsed on praegu sama vanad, ei ela nad ise oma paarilistega koos ega ole neil eriti palju sõpru, kes elaks. Abielus on üldse ainult üks klassiõde, üks klassivend on juba lausa lahutanud. Kooselu nõuab ikka veendumust. 20-selt on ikka liiga suur loterii kellegagi kohe peale tutvust koos elama hakata.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 14:22
Oma elu pikima suhte leidsin jututoast, kumbki polnud teineteist näinud ja jutukas suhtlesime ka kuidagi pinnapealselt. Ükskord kutsus jutukas naine mind välja, käisime linnas söömas ja läksime toopäev laiali. Järgmine päev naine smssis et mis teed ja kutsusin endale külla. Mul oli 4 toaline korter ja ruumi oli, mingi 2 nädalat hiljem ütlesin naisele et mina ei viitsi sind õhtuti teise linna otsa koju saata, võta oma asjad ja tule minu juurde elama. Naine päeva mõtles ja tuligi spordikotiga ja hakkasime koos elama. Tema vanematega tutvusin palju hiljem. Olime mingi 22 aastased.
-
Külaline
Ei kujuta kuidagi ette, elatakse siis vanematega koos? Või kuidas käiakse koos paarina reisidel ja siis üüritakse eraldiseisvalt oma kodu mis tuleb topelt kallis kui juba koos elada, lahku minna saab iga kell.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 15:32 Minu laste ja nende sõprade kohta see küll õnneks ei kehti. Käiakse, tehakse, reisitakse, korraldatakse palju, aga suhete kinnistamisega ei kiirustata. Minu arust õige ka. Milleks rutata. Ja teise kommenteerija väide, et kooselu selleks ongi, et sobivust kiiresti testida - no kuhu sul kiire on? Las ikka inimesed seovad end siis, kui õigeks peavad. Kooselu on siiski siduv suhe.
-
Külaline
Kooselus on ühel paar kotti rohkem asju kindlas kohas olemas, kui deitides. Deitides käid oma kotiga edasi-tagasi. Muud vahet pole. Deitides ööbitakse samuti koos, veedetakse nädalavahetused koos.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 15:32Minu laste ja nende sõprade kohta see küll õnneks ei kehti. Käiakse, tehakse, reisitakse, korraldatakse palju, aga suhete kinnistamisega ei kiirustata. Minu arust õige ka. Milleks rutata. Ja teise kommenteerija väide, et kooselu selleks ongi, et sobivust kiiresti testida - no kuhu sul kiire on? Las ikka inimesed seovad end siis, kui õigeks peavad. Kooselu on siiski siduv suhe.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 15:21Tänapäeva noor istub ainult telefonis, tal polegi kaaslasega midagi koos teha ega rääkida. Seepärast suhteid ei looda. Internet muudab paljud inimesed üksildaseks.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 15:08 Erandeid on alati. Minu lapsed on praegu sama vanad, ei ela nad ise oma paarilistega koos ega ole neil eriti palju sõpru, kes elaks. Abielus on üldse ainult üks klassiõde, üks klassivend on juba lausa lahutanud. Kooselu nõuab ikka veendumust. 20-selt on ikka liiga suur loterii kellegagi kohe peale tutvust koos elama hakata.