Visiitsuhe või kooselu?
Visiitsuhe või kooselu?
Kumba eelistate? Mulle tundub, et esimene vbl isegi mugavam. Ei käi üksteisele nii palju närvidele, jääb rohkem vaba aega iseendale, näed rohkem kaaslase pühapäevapalet, oma mustad nõud peseb ise ära kodus jne. Ja suhe püsib värskemana ka, kui liiga tihti ninapidi koos ei ole. Mida arvate? Või palju neid kooselu plusse on?
-
Külaline
Visiitsuhetest kui sellistest olen teadlikult kaugele hoidnud. Parem vabadus kui siduda mingi jamaga end.
-
Külaline
Mina eelistan kooselu. Mul pole probleemi oma abikaasaga pidevalt koos olla, me ei käi üksteisel närvidele (vähemalt mitte olulisel määral). Abielluda otsustasin ka pärast koroona-kevadet kui sõna otseses mõttes 24/7 paar kuud koos kodus istusime.
-
Külaline
Ikka kooselu, lähedus on tervendav. Armastuse puhul ei käi teine närvidele.
-
Külaline
Visiitsuhte eelis on see, et saab korraga mitut naist või meest pidada. Kahte (medium level) kuni kolme (expert level). Teed kuu alguses graafiku, kes kus on mis päeval ja voilaa. Oluline on see, et midagi sassi ei läheks ja need erinevad naised või mehed omavahel kokku ei satuks.
-
Külaline
Kui ühiseid lapsi pole ja vanus ka juba nii 50+, siis ikka visiitsuhe.
-
Külaline
Ikka kooselu.
Olen introvert ja mulle ei meeldi eriti külalisi vastu võtta. Visiitsuhte puhul on kaaslane nagu külaline, olgugi et kallis ja teretulnud, aga ikkagi külaline.
Oma mehega olime aasta aega visiitsuhtes, enne kui kokku kolisime, isegi see oli minu jaoks päris tüütu. Kuigi suhte alguses ongi tavaline, et õpitakse teineteist tundma, enne kui kokku kolitakse.
Olen introvert ja mulle ei meeldi eriti külalisi vastu võtta. Visiitsuhte puhul on kaaslane nagu külaline, olgugi et kallis ja teretulnud, aga ikkagi külaline.
Oma mehega olime aasta aega visiitsuhtes, enne kui kokku kolisime, isegi see oli minu jaoks päris tüütu. Kuigi suhte alguses ongi tavaline, et õpitakse teineteist tundma, enne kui kokku kolitakse.
-
Külaline
Kui pole ühiste laste plaane ja nö teisel ringil juba, siis pigem visiitsuhe. Siis ei pea kumbki oma elust ega kodust loobuma, ei pea olemasolevatest lastest sunniviisiliselt õdesid-vendasid tegema.
Endal pikk kooselu seljataga, lapsed olemas ja uut kooselu niipea küll ei soovi. Küll aga soovin meeldivat kaaslast, kooselu mittesoovimine ei tähenda, et üksinduses elada tuleb.
Olen üllatunud, kui kärmelt pärast lahkuminekut uusi kooselusid, peresid, lapsi tegema hakatakse. Mõistetamatu. Vahepeal võiks aja maha võtta ja tehtud vigadest või valikutest õppida ja mõelda, kas kõigi laste jaoks ka tähelepanu ja energiat jagub, kuidas uues peresüsteemis rahateemasid käsitlema hakatakse jne.
Endal pikk kooselu seljataga, lapsed olemas ja uut kooselu niipea küll ei soovi. Küll aga soovin meeldivat kaaslast, kooselu mittesoovimine ei tähenda, et üksinduses elada tuleb.
Olen üllatunud, kui kärmelt pärast lahkuminekut uusi kooselusid, peresid, lapsi tegema hakatakse. Mõistetamatu. Vahepeal võiks aja maha võtta ja tehtud vigadest või valikutest õppida ja mõelda, kas kõigi laste jaoks ka tähelepanu ja energiat jagub, kuidas uues peresüsteemis rahateemasid käsitlema hakatakse jne.
-
Külaline
Oleksid soovinud kohe pärast tutvumist ja kohtumist kokku kolida?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:53 Ikka kooselu.
-
Külaline
Kindlasti mitte kohe, aga 4-5 kuud oleks minu jaoks juba piisav, mehe jaoks ka. Oli lihtsalt üks kindel põhjus, miks ei saanud varem kokku kolida.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 19:35Oleksid soovinud kohe pärast tutvumist ja kohtumist kokku kolida?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:53 Ikka kooselu.
-
Külaline
Visiitsuhe.
Mulle meeldib olla oma aja peremees. Visiitsuhtes viimased 20 aastat, enne seda 9 aastat koos. Olen väga rahul.
Mulle meeldib olla oma aja peremees. Visiitsuhtes viimased 20 aastat, enne seda 9 aastat koos. Olen väga rahul.
-
Külaline
Jep, millega sina rahul ei ole. Igas pulmas peig ja igal matusel lahkunu.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 19:54 Visiitsuhe.
-
Külaline
Nõrk, kooselus saab ka. Võib kasvõi kõikidega koos elada. Eks oleneb kas ja kui palju on võimalik tingimusi esitadaKülaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:26 Visiitsuhte eelis on see, et saab korraga mitut naist või meest pidada. Kahte (medium level) kuni kolme (expert level). Teed kuu alguses graafiku, kes kus on mis päeval ja voilaa. Oluline on see, et midagi sassi ei läheks ja need erinevad naised või mehed omavahel kokku ei satuks.
-
Külaline
Nõustun. Mul üks tuttav põhjendas halvas suhtes olemist sellega, et ta ei taha, et ta lastel erinevad isad onKülaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 19:32 Kui pole ühiste laste plaane ja nö teisel ringil juba, siis pigem visiitsuhe. Siis ei pea kumbki oma elust ega kodust loobuma, ei pea olemasolevatest lastest sunniviisiliselt õdesid-vendasid tegema.
Minu jaoks oli see nii veider.
Mina hetkel ei taha ei kumbagi. Pikk kooselu selja taga ja naudin täiega üksi(lastega) olemist.
Aga kui leiad õige inimese, siis ka kooselus saab üksteisele hingamiaruumi jätta, nii et üksteisele närvidele ei käi.
-
Külaline
See on umbes nagu sa küsiksid, et kas sulle meeldib mannapuder või ketšup. Nii erinevad asjad on. Visiitsuhe ei olegi nagu õieti suhe, st on, aga rohkem selline fun-värk. Argipäeva ja kohustusi kannavad mõlemad omaette. Kooselu on suhe edasijõudnutele, suhe, mis kestab 24/7, mitte ühe päeva nädalas või kuus.
-
Külaline
Visiitsuhe on inimestele, kes on oma kooselu-etapi seljataha jätnud. Visiitsuhe on enesekindlate inimeste teema.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 21:26 See on umbes nagu sa küsiksid, et kas sulle meeldib mannapuder või ketšup. Nii erinevad asjad on. Visiitsuhe ei olegi nagu õieti suhe, st on, aga rohkem selline fun-värk. Argipäeva ja kohustusi kannavad mõlemad omaette. Kooselu on suhe edasijõudnutele, suhe, mis kestab 24/7, mitte ühe päeva nädalas või kuus.
-
Külaline
Küsimus pole fun*is, vaid selles mis saab edasi? Emba kumba võib leida päris suhte ja see kes kõrvale jääb, on ikka kaotaja. Jääb ka juurde see ärakasutamise tunne. Kohustused... see kõik on mingi naiste fetish, naine elabki sellises maailmas.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 21:26 See on umbes nagu sa küsiksid, et kas sulle meeldib mannapuder või ketšup. Nii erinevad asjad on. Visiitsuhe ei olegi nagu õieti suhe, st on, aga rohkem selline fun-värk. Argipäeva ja kohustusi kannavad mõlemad omaette. Kooselu on suhe edasijõudnutele, suhe, mis kestab 24/7, mitte ühe päeva nädalas või kuus.
-
Külaline
Pigem haiget saanud inimeste teema.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 21:28Visiitsuhe on inimestele, kes on oma kooselu-etapi seljataha jätnud. Visiitsuhe on enesekindlate inimeste teema.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 21:26 See on umbes nagu sa küsiksid, et kas sulle meeldib mannapuder või ketšup. Nii erinevad asjad on. Visiitsuhe ei olegi nagu õieti suhe, st on, aga rohkem selline fun-värk. Argipäeva ja kohustusi kannavad mõlemad omaette. Kooselu on suhe edasijõudnutele, suhe, mis kestab 24/7, mitte ühe päeva nädalas või kuus.
-
Külaline
Mina ütleks, et visiitsuhe 16 aastat noorema mehega sobib näiteks vanemale majanduslikult heal järjel proualeKülaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 21:28Visiitsuhe on inimestele, kes on oma kooselu-etapi seljataha jätnud. Visiitsuhe on enesekindlate inimeste teema.
Tõin lihtsalt suvalise näite, ei midagi isiklikku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist